Decembrie e luna in care femeile indraznesc mai mult in ceea ce priveste look-ul lor: incearca tinute mai atragatoare, coafuri spectaculoase si machiaje mai puternice. Asa ca, ce moment mai bun decat acesta, sa va invat cum sa va faceti buze metalice, cu sclipici sau super glossy? E un tutorial fuuuun, plin de stralucire.

Primul pas incepe cu exfolierea buzelor! Nu vreti buze crapate si uscate pentru ca n-o sa arate deloc OK, orice varianta de machiaj ati alege. Eu am folosit un produs Sugar Scrub de la Frank Body (il gasiti la Sephora) care miroase senzational si are un efect imediat.

Apoi puteti sa aplicati primer de buze sau fond de ten si un strat de pudra deasupra pentru ca rujul sa reziste cat mai mult timp. Daca aplicati fond de ten, acesta va oferi o acoperire uniforma.  Am continuat cu un creion de buze de la Pupa Milano, in nuanta 006.

buze metalice special koko

Pentru buze metalice aveti nevoie de un “mixing medium”, eu am folosit Inglot Duraline, dar puteti sa folositi orice produs de acest gen (chiar si ulei) si pigment de ochi de la elemental.eu (puteti sa folositi orice pigment/fard de culoarea “rujului” pe care vreti sa-l obtineti). Le amestecati pe toate pe o paleta si apoi aplicati amestecul pe buze folosind o pensula plata, sintetica.

Pentru buze cu sclipici aveti nevoie de adeziv de sclipici (gasiti la NYX si la Cupio) si de sclipici (cel din video e nuanta 09 de la NYX). Eu am folosit o pensula speciala de la Inglot, dar puteti sa folositi o pensula plata, sintetica si miscari de tapotare. Sa stiti ca rezista destul de bine pe parcursul zilei si daca mancati/beti. Am facut eu testul ☺.

buze cu sclipici special koko

Peste ambele variante am adaugat si gloss MAC Lipglass pentru un plus de stralucire, dar voi decideti ce fel de look preferati.

Sper sa va placa tutorialul si sa incercati si voi un look mai “special” sezonul asta. Ca de obicei, astept cu drag comentariile voastre!

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.