Una din problemele pe care mi-ati semnalat-o cel mai des este aplicarea eyelinerului, asa ca am revenit astazi cu cateva sfaturi si trucuri, care sper sa va ajute:

  1. Exercitiul e cel mai important! Nu aveti cum sa faceti din prima codite perfecte, trebuie sa exersati, sa exersati, sa exersati.
  2. Cand trasati linia de eyeliner, aveti grija sa va sprijiniti cotul pentru a aplicare cat mai precisa. Mana poate obosi si de acolo intervin si accidentele.  Utilizati miscari usoare si scurte si nu incercati totul din prima.

aplicare eyeliner special koko3. Evident, exista mai multe forme si stiluri de eyeliner, dar in clipul de astazi m-am concentrat pe ceva simplu si clasic, urmand sa exploram mai multe tipuri de eyeliner in alt tutorial. Folositi unghiul pleoapei de jos ca schita/traseu pentru codita. Puneti chiar sa puneti un punct daca nu va puteti da seama in ce directie trebuie sa fie codita.

4. Trebuie sa intelegeti ca ochii vostri nu sunt simetrici si, de asemenea, ca trebuie sa tineti cont de forma lor. Exista instante in care eyelinerul nu va face nicio favoare – daca aveti pleoape mobile foarte mici, de exemplu. In cazul asta, incercati thightlining – aplicarea eyelinerului negru pe linia apei de sus – sau puteti sa realizati un cut-crease, dar acesta e mai dificil.

aplicare eyeliner special koko

6. Produsul conteaza foarte mult. Poate va  pricepeti mai bine la aplicarea cu unul lichid, carioca, gel sau crema. Important e sa incercati si sa vedeti ce vi se potriveste mai mult. Daca va sperie sa incercati din prima cu un produs special, puteti sa folositi pensula umezita cu spray de fixare si fard.

7. Cel mai bun truc este realizarea unei schite cu ajutorul unui fard negru. Luati fardul cu o pensula in unghi si trasati linia dorita. Fardul e mult mai usor de corectat decat eyelinerul. Cand sunteti multumite de schita, veniti peste cu eyelinerul lichid. In clip am folosit-o pe Irina ca model.

aplicare eyeliner special koko

8. Incepeti cu linii subtiri (ar trebui sa inceapa subtire in interior si sa se ingroase putin spre final). Daca una iese putin mai groasa, o puteti ingrosa si pe cealalta pana sunt simetrice. Daca sunt ambele prea groase, folositi un betisor de ureche (cele ascutite sunt foarte bune pentru asta) si demachiant.

9. Acoperiti intotdeauna golurile, nu lasati spatii intre geana si pleoapa.

10. Daca nu stapaniti inca foarte bine aplicarea tusului, folositi-l de unul singur (fara un machiaj al ochilor elaborat) si utilizati concealer pentru a fixa imperfectiunile.

11. Daca ati dat-o in bara rau de tot si nu mai exista cale de salvare, luati o pensula compacta si dati peste linia de tus, facand-o difuza. Daca produsul s-a intarit prea rau pentru asta, luati si putin fard negru pe pensula.

aplicare eyeliner special koko

Sper sa va ajute! Daca mai aveti intrebari pentru mine, le astept cu drag in casuta de comentarii 💕!

Love, K.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.