De cand m-am tuns, am fost foarte lenesa si mi-am purtat parul mai mult desfacut si uscat rapid cu peria rotativa. Astazi m-am mobilizat si am revenit cu cateva idei de coafuri simple pentru par scurt sau mediu, din care sa aleg in August, atunci candย  merg la Untold. Sper sa va ajute si sa va inspire daca aveti parul scurt sau mediu (si nu numai) in caz ca mergeti la un festival, o petrecere de vara sau pur si simplu vreti sa experimentati mai mult cu parul vostru.

1. Impletitura instelata

coafuri pentru par scurt sau mediu special koko

Fixati o suvita frontala cu agrafe si apoi impletiti-o in 3, urmand ca de fiecare data cand prindeti suvita laterala si o duceti in mijloc, sa mai luati par din exterior. Faceti asta pana ajungeti la ceafa si prindeti coada cu un elastic, avand grija sa ascundeti “surplusul” pe dedesubt cu ajutorul agrafelor.

E o coafura destul de simpla, asa ca o puteti scoate din anonimat pentru festival cu ajutorul unor agrafe sau accesorii. Eu am folosit aceste stelute aurii de pe aliexpress.

coafuri pentru par scurt sau mediu special koko

coafuri par scurt sau mediu special koko (8)

2. Impletitura laterala

coafuri pentru par scurt sau mediu special koko

Asta e probabil una din cele mai simple prezentate astazi. Tot ce trebuie sa faceti e sa incepeti din exterior, sa luati o suvita si sa o impartiti in 3 si sa impletiti normal, urmand ca de fiecare data cand ajungeti la suvita din exterior (cea de sus, nu cea dinspre frunte), sa luati inca o suvita de par. Eu am vrut s-o opresc in lateral, dar puteti sa mergeti pana jos sau pana la spate, cum preferati.

Pentru a o face mai speciala am folosit niste agrafe stralucitoare de pe aliexpress si am ondulat parul cu Curl Secret de la BaByliss, preferatul meu cand vine vorba de bucle. L-am folosit la 10s pentru bucle usoare. Daca vreti sa cititi mai multe despre el, gasiti un review pe blog & youtube: Review & Demo BaByliss Ionic Curl Secret si va las si link-ul de unde il puteti achizitiona.

coafuri pentru par scurt sau mediu special kokocoafuri par scurt sau mediu special koko (2)

3. Impletitura in crestetul capului

coafuri pentru par scurt sau mediu special koko

Aici incepeti exact ca la prima coafura, doar ca nu mai prindeti parul cu agrafe, ci treceti direct la impletirea parului. Va opriti cand ajungeti in crestet si legati coada cu un elastic. Prindeti surplusul de par pe dedesubt si…cam asta e. Si aceasta mi se pare mai frumoasa cu bucle, asa ca le-am pastrat pe cele facute cu BaByliss Curl Secret.

Pentru a o face mai speciala, puteti sa adaugati un accesoriu sau o coronita interesanta. Eu am folosit-o pe aceasta, tot de pe aliexpress, dar o puteti gasi si la magazinele de accesorii pentru mireasa.

coafuri par scurt sau mediu special koko (11)

coafuri pentru par scurt sau mediu special koko

4. Creasta glam

coafuri par scurt sau mediu special koko (13)

Aceasta pare mai dificila, dar o sa vedeti ca nu e. O sa incerc s-o explic in scris, desi cred ca cel mai usor va dati seama urmarind tutorialul. Incepeti la fel ca in cazul primei coafuri, cu o suvita frontala, pe care o prindeti intr-o coada, avand grija ca la final sa o sectionati pe jumatate cu elasticul. Infasurati parul ramas in jurul elasticului, pentru a-l acoperi. Procedati la fel cu restul parului, facand codite una dupa alta. La final, uniti coditele intre ele folosind agrafe.

Pentru a face coafura potrivita pentru festival, am adaugat niste agrafe foarte stralucitoare de pe aliexpress. Da, chiar cumpar toate prostiile โ˜บ.

coafuri pentru par scurt sau mediu special koko

coafuri pentru par scurt sau mediu special koko

5. Impletitura romantica

coafuri pentru par scurt sau mediu special koko

Am lasat-o pe cea mai simpla la final. Impartiti parul pe mijloc si luati 2 suvite subtiri. Impletiti suvita normal si, de fiecare data cand ajungeti la partea exteriora, mai luati par din lateral. Cand ajungeti in dreptul urechii, impletiti parul pana jos, fara sa mai adaugati alte suvite de par. La final, legati codita cu un elastic si prindeti-o la ceafa cu ajutorul agrafelor. Procedati la fel si pentru cealalta suvita si apoi dati parul ramas pe deasupra lor. Mi se pare o coafura romantica, care merge cel mai bine tot cu bucle.

Am amplificat-o cu un accesoriu perfect pentru vara de laย KateriniMou. Tot aici puteti sa puneti si sclipici pe carare, dar am lasat asta pentru alt clip :).

coafuri pentru par scurt sau mediu special kokocoafuri par scurt sau mediu special koko (7)

Sper din suflet sa va ajute aceste idei de coafuri pentru par scurt sau mediu si sa le incercati. Sunt curioasa sa aflu care e preferata voastra! ๐Ÿ’–

P.S.: Ia e luata de la un targ traditional din Arges.

Love, K.

Comments

 1. Serban Denisa says:

  Cel mai mult mi-a placut IMPLETITURA IN CRESTETUL CAPULUI ,mi-a placut foarte mult si accesoriul pe care l-ai folosit ,tu esti foarte frumoasa si iti sta bine cu orice. Te pup si te urmaresc cu drag incontinuare

 2. Serban Denisa says:

  Mi-a placut foarte mult IMPLETITURA IN CRESTETUL CAPULUI ,imi place foarte mult si accesoriul pe care l-ai folosit ,dar oricum tu esti foarte frumoasa si iti sta bine cu orice

 3. Condac Alina says:

  Imi place foarte mult creasta glam. Tie iti stau bine toate. ๐Ÿ™‚ Si ia e foarte frumoasa. :*

 4. Claudia says:

  Buna! Bluzita de unde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.