Ati incercat vreodata sa va faceti bucle cu placa? I know I did si am esuat lamentabil de fiecare data ☺. Ei bine, nu mai e cazul, pentru ca Babyliss Paris a venit cu un nou gadget in ajutorul nostru: 2in1 Pure Metal. E o placa de par cu invelis ceramic care ofera atat par perfect drept, cat si bucle lejere si super cute.

BaByliss 2in1 Pure Metal Special KokoE foarte usor de folosit, mai ales ca e gata de utilizare in doar 15 secunde. Are 5 trepte de temperatura (150 – 230 grade) in functie de particularitatile parului vostru.

Pe primele doua le folositi daca aveti parul decolorat, subtire sau degradat. Pe urmatoarele doua, daca aveti parul normal, vopsit sau usor ondular. Ultima treapta e pentru parul gros si/sau ondulat.

In ceea ce priveste lateralul placii, acesta se incalzeste pana la 110 grade pentru a permite ondularea.

BaByliss 2in1 Pure Metal Special Koko

Are invelis BaByliss Diamond Ceramic care protejeaza parul si ii ofera un aspect matasos si stralucitor, dar si o functie ionica impotriva electrizarii parului.

Last but not least, vine cu o functie on/off, adica se opreste automat dupa o ora de nefunctionare. Asta asa, ca sa nu ne mai gandim obsesiv la asta ore intregi dupa ce am plecat de acasa.

BaByliss 2in1 Pure Metal Special Koko

In clip puteti sa vedeti ambele coafuri ce pot fi create cu ajutorul acestui produs si, mai ales, cat de repede sunt gata. Pentru fetele cu un stil de viata activ, care nu au timp sa mearga la coafor si se bazeaza pe gadget-urile din kit-ul personal pentru a-si araja parul (asa ca mine ? ), BaByliss 2in1 Pure Metal este un instrument foarte folositor.

Il gasiti astazi pe Babyliss Romania cu o reducere de 150 de Lei.

Love, K.

Comments

  1. Ioana Radu says:

    Super jucarie! 😀 E un pic cam “bad timing”, ca de vreo 2 luni mi-am luat o placa noua, tot cu partea exterioara pentru bucle. Nu sunt chiar incantata de achizitie, desi e profesionala, motiv pentru care simt ca o s-o vand curand pe olx :)). O iau serios in calcul pe frumusica asta de la BaByliss. Thanks, Koko!

  2. […] Pentru par am folosit BaByliss 2in1 Pure Metal, noua placa de par cu invelis ceramic care ofera atat par perfect drept, cat si bucle lejere si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.