Vlog-ul de astazi e ceva mai special pentru ca a fost o provocare si pentru mine – am facut ceva ce n-am facut niciodata pana acum, m-am vopsit acasa. Nu mi-a fost (foarte ☺) frica pentru ca am avut-o langa mine pe Christina, care m-a ajutat cu aplicarea, si pentru ca am folosit  Schwarzkopf Color Expert cu Omegaplex – prima vopsea de par pentru utilizare acasa cu tehnologia profesionala Omegaplex impotriva ruperii parului.

Schwarzkopf Color Expert cu Omegaplex

In timpul procesului de colorare, micro-legaturile care se afla in interiorul firului de par cu rolul de a-i oferi rezistenta se pot rupe, lasand parul fragil si degradat. In plus, eu am parul deschis de multi ani si, stiti si voi, blondul e tare dificil de ingrijit si pastrat. De aceea am fost curioasa si entuziasmata sa incerc aceasta vopsea si sa vad efectele asupra sanatatii parului meu. Am ales nuanta 10.1 Blond Polar pentru ca voiam tot o culoare deschisa, rece, care sa arate bine cu subtonul meu si care sa-mi permita mai apoi sa ma joc cu diverse culori nebune.

Schwarzkopf Color Expert cu Omegaplex

Schwarzkopf Color Expert cu Omegaplex

Color Expert cu Omegaplex de la Schwarzkopf foloseste un sistem de colorare si ingrijire in trei pasi, menit sa protejeze firul de par impotriva deteriorarii in timpul vopsirii:

Primul pas consta in folosirea unui serum impotriva ruperii parului, care se mixeaza cu crema coloranta. Acest serum protejeaza micro-legaturile din interiorul firului de par.

Pasul doi il reprezinta folosirea unui tratament reparator dupa colorare, ce sigileaza fibra firului de par si culoarea.

Pasul trei se aplica la trei saptamani de la colorare si consta in utilizarea unui tratament ce repara micro-legaturile din interiorul firului de par.

Schwarzkopf Color Expert cu Omegaplex

Schwarzkopf Color Expert cu Omegaplex

Am primit mai multe sfaturi de la voi, de care am tinut cont, si am gasit cateva in plus si pe net. Pe scurt, am avut grija sa nu ma spal cu o seara inainte, am avut manusi si capa, am aplicat crema grasa pe piele si mi-am sectionat parul pentru ca vopsirea sa fie uniforma. Apoi, am aplicat amestecul de crema coloranta si serum impotriva ruperii parului pe radacini si l-am lasat sa actioneze 35 de minute. O sa vedeti in instructiuni ca timpul e mai lung la nuantele mai deschise. Apoi am aplicat produsul pe restul parului si am mai asteptat inca 10 minute.

Schwarzkopf Color Expert cu Omegaplex

Mie-mi place mult rezultatul, nuanta e foarte frumoasa si a iesit exact ca pe cutie. Imi pare rau ca in vlog nu se observa clar finalul pentru ca deja apusese soarele si lumina era destul de galbena, dar am inclus si un speak peek din urmatorul vlog ?. Parul arata bine, in niciun caz nu mai aspru sau ars, si deja am primit cateva complimente in privinta culorii. Iubitului meu ii place foarte mult!

Love, K.

Comments

  1. Gabriela Pana says:

    Este foarte frumoasa nuanta si a iesit uniform, se pot obtine rezultate bune si acasa.

  2. andreea says:

    Unde o putem găsi și noi? a ieșit superb

  3. Mada says:

    Buna! Tie ti-a iesit culoarea uniforma? As vrea sa incerc si eu, dar imi e frica ca radacinile vor iesi mai inchise, eventual un galben fata de lungime, care este un cenusiu mai deschis. Si mai anume…din ce supermarket ai achizitionat-o?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.