Cred ca am fost o fata tare cuminte pentru ca Mosul a venit mai devreme la mine si nu oricum, ci din partea unui brand care mie-mi place tare mult. Penti e unul din magazinele mele de suflet, iar o mare parte din articolele mele de lenjerie (si sosete, multe sosete) sunt de acolo. Asa ca va imaginati cat am fost de incantata cand m-au invitat la o sesiune de shopping in magazinul lor din Baneasa. M-am simtit exact ca in filme cand iti sunt aduse tone de produse la cabina si toata lumea vrea sa te ajute si sa se asigure ca experienta ta e una cat mai frumoasa. #bosslady ?

Am ales cateva produse, am cumparat altele si am revenit astazi cu un mini haul Penti, la fix pentru cele care s-au plictisit de clipurile dedicate Sarbatorilor. Mi-am luat pijamele, chestii pufoase, echipament sportiv, lenjerie si dresuri. Gasiti o gramada de produse la Penti, foarte frumoase si perfecte de facut cadou daca n-ati reusit inca sa luati tot ce v-ati propus.

Haul Penti Special Koko

Ne revedem saptamana viitoare cu un machiaj special de Revelion, iar haul-ul mare, cel pe care vi-l tot promit de cateva saptamani, o sa apara in Ianuarie. Astept cu drag intrebari si alte sugestii de clipuri sau postari. Ah, si nu uitati, pana pe 31 Ianuarie puteti sa ma votati la Glamour Beauty Awards la categoria Best Beauty Vlogger: http://www.glamour.ro/beautyawards.

Love, K.

Comments

 1. Roxy ionut says:

  Superba, ca intodeauna! !!??

 2. Roxy ionut says:

  Nu am cuvinte sa spun cat de talentata,frumoasa,isteata esti,si as putea continua toata ziua#!!? Si fa-mi o favoare ,te rog, nu baga in seama pe cei care te critica pentru ca sunt sigura ca o fac deoarece sunt invidiosi . Eu sunt foarte trista ca sunt atat de departe de Bucuresti(de tine) ,dar asta este . Kokolina noastra continua cea ce faci si nu te lasa de youtube niciodata . Succes!!!!????? # I love Koko!!?⭐

 3. Beatrice Dobre says:

  Wow, cate minunatii! Am fost si eu in weekend la Penti, greu m-am lasat dusa de acolo fara cateva (multicele:) itemuri! Pur si simplu adorabile, ingropati-ma in sosetele si pufosenii :))))

 4. Roxy ionut says:

  Pup***??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.