First Impressions & Giveaway: Estee Lauder Revitalizing Supreme+

Intrerupem seria de Sarbatori pentru a va vorbi despre niste produse noi introduse in rutina mea de skincare: Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Creme si Wake Up Balm. Ambele produse sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus, care promit sa duca la o piele mai ferma si cu o textura vizibil imbunatatita.

Se bucura de atat de multe aprecieri si review-uri pozitive, incat sa spun ca eram curioasa in privinta lor e un mare understatement!

Estee Lauder Revitalizing Supreme Special Koko

Cred eu ca rutina de ingrijire a tenului ar trebui sa fie mult mai mult decat o aplicare formala a unor produse alese cu grija si pe baza a anumitor criterii stricte. Ar trebui sa fie un moment de rasfat, de relaxare, un moment pe care sa-l astepti cu nerabdare intreaga zi pentru ca dupa ce a avut loc, sa te faca sa te simti mai puternica, mai frumoasa, mai increzatoare. E mult de cerut de la niste produse, stiu, dar ce frumoasa e cautarea si ce minunat e cand le si gasesti! And I think I did! ?

Estee Lauder Revitalizing Supreme Special Koko

Crema Cell Power Creme are o consistenta de gel si se absoarbe repede in piele, fiind foarte potrivita si ca baza pentru machiaj. Miroase divin, dulce si lemnos, nu ca o crema obisnuita, iar asta cred ca e unul din lucrurile mele preferate la ea. Mirosul intregeste atat de mult procesul de ingrijire, il face luxuriant, iar eu ma simt tare rasfatata. O folosesc de cateva saptamani si nu am observat nicio reactie adversa, ca iritarea sau aparitia cosurilor. Are un efect de iluminare, iar pielea arata excelent dupa: fina, elastica, sanatoasa, luminoasa si fresh. Partea cea mai buna e ca ma trezesc dimineata, iar tenul meu se simte la fel de hidratat ca atunci cand am aplicat crema.

Este foarte potrivita pentru tenul meu uscat, dar nu stiu daca ar fi cea mai buna alegere pentru un ten uleios. Daca ar fi sa-i gasesc un dezavantaj e ca vine intr-o cutie si nu intr-un tub. Proprietatile s-ar conserva mult mai bine si ar fi mult mai igienica.

Estee Lauder Revitalizing Supreme Special Koko

Balsamul Wake Up Balm ofera un efect imediat de luminozitate. Poate fi aplicat dimineata, seara sau oricand aveti nevoie de un boost si functioneaza atat de unul singur, cat si aplicat peste o crema. Si acesta serveste ca o baza foarte buna pentru machiaj si lasa pielea hidratata si fresh, cu un aspect sanatos.

Estee Lauder Revitalizing Supreme Special Koko

Impreuna fac o treaba spectaculoasa si, desi citisem in trecut despre rezultatele produselor Estee Lauder, gama Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging mi-a intrecut asteptarile. Tocmai pentru ca mi-a placut atat de mult, mi-am dorit ca si cititoarele mele sa se bucure de acest rasfat luxuriant al pielii, asa ca am pus la cale un mic giveaway…just in time for the Holidays ?.

Tot ce trebuie sa faceti e sa-mi lasati un comentariu mai jos in care sa-mi spuneti cu ce extracte este imbogatita gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+. Nu uitati sa includeti si o adresa de mail ca sa pot sa dau de voi dupa! Vor exista 3 castigatoare care vor primi ambele produsele despre care am scris astazi. Concursul dureaza pana pe 19.12, iar castigatoarele vor fi alese cu random.org. Succes!

[LATER EDIT]: Au fost 183 de inscrieri, iar castigatoarele, conform random.org, sunt numerele 34, 164 si 86 – adica Andreea Sirba, Ralu si Buhuta Anca. Felicitari, fetelor! Veti primi, in curand, un mail pe adresa cu care v-ati inscris. ♥

Love, K.

Comments

 1. 2
  Alexandra Geanina

  Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus , dar am citit ca mai contine si glicerina , extract din frunza de bambus , extract de orz , extract de fruct de castravete , cofeina , proteina si peptide .
  Multumim pentru ca ne incanti mereu atat cu postarile de pe blog cat si cele de pe youtube ! ?

 2. 4
  Alina Vrinceanu

  Aceasta gama este imbogatita cu extracte de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  Adresa de mail este alina.justanangel[@]yahoo[.]com . Multumiiiim!

 3. 5
  Doriana Vasii

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 4. 6
  Moldovan Georgiana Cristina

  Extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus. 😀

 5. 10
  Palade Doina

  Buna! Produsele mentionate de tine in articol sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus. Multumim pentru oportunitate! Sarbatori cu bucurie!
  doinitzasv@yahoo.com

 6. 11
  Cristina Neculai

  Buna,
  Ambele produse sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  O zi frumoasa,
  Cristina

 7. 21
  Stefania Petcu

  Produsele contin celule stem extrase din fructul de cactus si extract de motinga 🙂 Cat de bine arata si ambalajul,super tare! Mail:mirilush@yahoo.com

 8. Aceasta gama este îmbogățită cu extract de moringa și celule stem extrase din fructul de cactus! Un adevărat răsfăț! <3

 9. 25
  Alexandra Puskas

  Este imbogatita cu extract de moringa si celule de stem extrase din fructul de cactus

 10. Gama este îmbogățită cu Extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus

 11. 28
  Lavinia Vaida

  Aceasta gama eate imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 12. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 13. 36
  Grigorescu Florentina Marinela

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cacstus.

 14. Este Lauder Revitalizing Suprem+ Este îmbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus,glicerina extract din frunza de bambus,extract de orz,extract de fruct de castravete,cofeina,proteina si peptide. superbobo400@gmail.com. Esti super!!!????⭐??????

 15. 42
  Suta Lavinia

  extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus
  lavy2oo8[at]yahoo[dot]com
  Mulțumim pentru giveaway!

 16. 43
  Milijana Vulović

  Estee Lauder Revitalizing Supreme + is enriched with extract of moringa and stem cells extracted from the fruit of the cactus, but I read that also contains glycerin, extract from the leaves of bamboo extract of barley, fruit extract of cucumber, caffeine, protein and peptides. Thanks

 17. 44
  Corina Andreea

  Buna, Koko si multumim ca te gandesti si la noi, oferindu-ne aceste produse pt rasfat! 🙂 Produsele din gama Estee Lauder Revitalising Supreme+, mentionate in review sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  Sarbatori fericite!
  Corina Andreea, d.corina94@yahoo.ro

 18. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 19. Gama Estee Lauder Revitalizing Suprem este îmbogățită cu extract de moringa si celule stem extrase din fuctul de cactus !???
  Mulțumesc!

 20. Este Lauder Revitalizing Suprem+ Este îmbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus,glicerina extract din frunza de bambus,extract de orz,extract de fruct de castravete,cofeina,proteina si peptide.
  duta.anidora@gmail.com

 21. 53
  Varzari Madalina Stefania

  Ambele produse sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 22. 55
  Monica Daliu

  Ambele produse sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  monica.daliu@yahoo.com
  PS: Sunt indragostita de Estee Lauder! 🙂 Multumim pentru acest minunat giveaway!

 23. 61
  Florina Nicolae

  Buna Koko,

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  Draga mea esti superba!
  Te urmaresc mereu cu placere!
  email:florinanicolae80@yahoo.com

 24. 62
  Nemeti Orsolya

  Sunt îmbogățite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 25. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 26. 67
  Proboteanu Madalina

  Hei, Koko! Ce giveaway luxuriant! Produsele sunt imbogatite cu extrac de moringa si celule stem extrase din fruct de cactus. Zi frumoasa! 🙂

 27. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus

 28. 72
  Stanciulescu Alina

  Buna! Cremele sunt îmbogățite cu extracte de moringa si extract de celule stem extrase din fructul de cactus! Sărbători fericite sa ai! ?

 29. Buna!!!!
  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 30. 77
  Alexandrescu Corina

  Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus

 31. Buna Koko! Multumim ptr concurs, esti tare draguta! <3 Raspunsul la intrebare: Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus! Pupici! alexutzika@yahoo.com

 32. 80
  Gabriela Zamfir

  Aceasta gama este imbogatita cu cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 33. Buna Koko! Cremele din aceasta gama sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus

 34. 82
  Cristea Sanda

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 35. 87
  Raluca Nicoleta

  Estee Lauder… cat imi plac parfumurile lor, sunt sigura ca nici aceste produse nu se lasa mai prejos.
  Celule stam din fruct de cactus si extract de moringa. ☺

 36. 89
  Carmen Andrei

  Produsele contin extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus. 😀

 37. 90
  Lea Patriche

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase Din fructul de cactus.

 38. 91
  porumb maria

  ceasta gama este imbogatita cu extracte de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 39. 94
  Beatrice Dobre

  Buna, Koko!
  Gama este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus. yey 😀

 40. Noau gama Estee Lauder Revitalizing Supreme e imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus. asa-i, asa-i? :))

 41. 97
  Crivoi Cristina

  Salut !
  Aceasta gama de la Estee Lauder are extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 42. 99
  Alexandrescu Magdalena

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 43. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus . :*

 44. Este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus .

 45. Buna! 🙂
  Ambele produse sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 46. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus

 47. 106
  cristina constanta

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 48. Buna, Koko!

  Produsele din gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

  Pupici!

 49. 108
  Cristea Ionita

  Aceasta gama este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 50. 111
  Ciobanu Laura Stefania

  Gama este îmbogățită cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus. ???

 51. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 52. 113
  Guiman Madalina

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme + este îmbogățită cu extract de moringa si celule stem extrase din fructe de cactus

 53. 117
  Corina Barbu

  Gama „Estee Lauder Revitalizing Supreme+” este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 54. 119
  Cristina Covaci

  Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus

 55. 120
  Toma Andreea

  Buna Koko,
  Produsele sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 56. 121
  Geanina Darie

  Aceasta gama este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 57. 122
  Mariana Patriche

  Buna! Produsele din aceasta gama sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 58. Salutare tuturor.
  Ambele produse sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  Succes tuturor!

 59. 126
  Sabina Lavinia

  Buna, Koko 🙂
  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  Suna tare bine descrierea produselor iar ambalajul e superb, fura ochii. :)) <3
  Multumim pentru concurs, o saptamana frumoasa iti doresc! :*

 60. 127
  Iordache Iulia

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  Multumim pentru ca ne incanti mereu cu surprize!

 61. 128
  Gabriela Clapon

  Hello Koko! Gama Revitalizing Supreme+ de la Estee Lauder are la baza extractul de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus, pentru acea hidratare de lunga durata de care mentionai si tu.
  Sarbatori fericite sa ai!?????
  Gabrielleclapon@gmail.com

 62. 132
  Irimia Anca

  Heeei.

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

  E-mail:irimia.anca@ymail.com
  O zi frumoasa! ☺️

 63. Buna! Produsele din gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ sunt imbunatatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 64. Produsele Estee Lauder Revitalizing Supreme+ sunt imbunatatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus. Mi-ar placea sa le incerc avand in vedere ca am tenul uscat (mai ales acum pe perioada sarcinii parca mai rau decat de obicei). In ianuarie vine bebe si sper sa se mai remedieze problema 🙂 constantinalinazen@gmail.com

 65. 139
  Paun Madalina

  Buna! Produsele din gama Estee Lauder Revitalizing Supreme +,sunt imbunatatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 66. 140
  Rebeca Luiza

  Este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus 🙂

 67. Buna. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus. Multumim pentru ca ne dai sansa sa incercam asa produse :-*
  e-mail: adelina.balosu@yahoo.com

 68. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este îmbogatita cu extract de moringa și celule stem extrase din fructul de cactus.

 69. 145
  Elena Cluceru

  Buna !
  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme, este imbogatita cu extracte de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  Sarbatori fericite iti doresc !

 70. Aceasta gama este imbogatita cu extracte de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 71. Hei, KoKo Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  Mi.as dori foarte mult sa le incerc, mai ales ca in perioada asta tenul meu suferă!

 72. Aceasta gama este imbogatita cu extracte de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus 🙂

 73. 152
  Oros Raluca Silvia

  Extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus, pentru o piele mai ferma ? Pare foarte interesanta crema! Hope I win ❤ Sărbători fericite!!! ??

 74. Hey Koko!! super giveaway de Craciun! 😀 Si raspunsul: Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  Pana si ambalajul lor parca e in spiritul sarbatorilor 😀 Pupici! :*

 75. Buna Koko,

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 76. 159
  Diana Voiculescu

  Buna! Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 77. Este îmbogățită cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.

 78. Hello Koko ?
  Gama e imbogatita cu extract de moringa şi celule stem extrase din fructul de cactus.
  Xoxoo

 79. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  Pupici :*

 80. Ambele produse sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus

 81. 167
  Bianca-Elena

  Aceasta gama este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus .

 82. Extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus, it’s the answer!

 83. 172
  Raluca-Madalina

  Buna, Koko. Super dragut articolul.
  Multumim pentru toate concursurile, articolele si tutorialele pe care le faci! :*

  Gama Estee Lauder Revitalizing Suprem + imbogatita cu celule stem extrase din fructul de cactus si extract de moringa.

  Sarbatori fericite si multe imbratisari! :*

 84. 173
  Costan Larisa

  Este Lauder Revitalizing Suprem+ Este îmbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus,glicerina extract din frunza de bambus,extract de orz,extract de fruct de castravete,cofeina,proteina si peptide.

 85. Produsele sunt îmbogățite cu extract de moringa și celule stem extrase din fructul de cactus.

 86. 176
  Andreea Dragan

  Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este imbogatita cu extract de moringa si celule stem extrase din fructul de cactus.
  email:deea_my.deea@yahoo.com

 87. Buna Koko, produsele sunt imbogatite cu extract de moringa si celule stem extrase din fruct de cactus .

 88. Gama Estee Lauder Revitalizing Supreme+ este îmbogatita cu extract de moringa și celule stem extrase din fructul de cactus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.