Comori de pe LightInTheBox.com

Astazi a trebuit sa filmez din nou tutorialul Back to School cu produse ELF pentru ca am pierdut materialul de data trecuta (boo hoo!) si am mai filmat 2 demo-uri mici despre care nu pot sa va spun mai multe momentan 🙂 . Va las cu postarea de astazi si ma pregatesc sa plec la petrecerea de lansare Black Energy. Poate reusesc sa fac o poza cu Mike Tyson, wish me luck ☺.

Acum cateva luni va povesteam despre AliExpress si obsesia mea in ceea ce priveste cumparaturile pe site-ul lor. N-am renuntat, ba chiar caut de zor recuzita pentru urmatoarele clipuri pe Youtube. Intre timp, insa, am descoperit si alte site-uri cu comori, iar unul din ele este LightInTheBox. Acestia mi-au trimis cateva accesorii pe care le-ati vazut deja in ultimul tutorial, dar pe care m-am gandit sa vi le prezint pe indelete astazi.

accesorii-lightinthebox-special-koko-1

accesorii-lightinthebox-special-koko-7

accesorii-lightinthebox-special-koko-3

accesorii-lightinthebox-special-koko-10

accesorii-lightinthebox-special-koko-2

accesorii-lightinthebox-special-koko-8

accesorii-lightinthebox-special-koko-4

accesorii-lightinthebox-special-koko-9

accesorii-lightinthebox-special-koko-5

accesorii-lightinthebox-special-koko-11

accesorii-lightinthebox-special-koko-6

Va las link-urile pentru accesorii si sapca & caciula. Mi-am comandat si o camasa alba, oversized si cu 3 randuri de nasturi, pe care am purtat-o la concertul Goran Bregovic. Am uitat sa-i fac poza, dar promit ca v-o arat cu alta ocazie.

Coletul a venit prin DHL si nu am fost nevoita sa platesc nimic, desi initial primisem mail cu suma ce trebuia sa fie achitata (taxe vamale & taxe DHL). Nu stiu ce s-a schimbat intre timp 🙂 . Toate produsele de mai sus au fost aproximativ 100 de Lei si au ajuns mai repede decat cele de pe AliExpress si Ebay.

Love, K.

Comments

  1. stoica claudia says:

    FRUMOASA

  2. Lory's Blog says:

    Foarte misto!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.