Comori de pe LightInTheBox.com

Astazi a trebuit sa filmez din nou tutorialul Back to School cu produse ELF pentru ca am pierdut materialul de data trecuta (boo hoo!) si am mai filmat 2 demo-uri mici despre care nu pot sa va spun mai multe momentan 🙂 . Va las cu postarea de astazi si ma pregatesc sa plec la petrecerea de lansare Black Energy. Poate reusesc sa fac o poza cu Mike Tyson, wish me luck ☺.

Acum cateva luni va povesteam despre AliExpress si obsesia mea in ceea ce priveste cumparaturile pe site-ul lor. N-am renuntat, ba chiar caut de zor recuzita pentru urmatoarele clipuri pe Youtube. Intre timp, insa, am descoperit si alte site-uri cu comori, iar unul din ele este LightInTheBox. Acestia mi-au trimis cateva accesorii pe care le-ati vazut deja in ultimul tutorial, dar pe care m-am gandit sa vi le prezint pe indelete astazi.

accesorii-lightinthebox-special-koko-1

accesorii-lightinthebox-special-koko-7

accesorii-lightinthebox-special-koko-3

accesorii-lightinthebox-special-koko-10

accesorii-lightinthebox-special-koko-2

accesorii-lightinthebox-special-koko-8

accesorii-lightinthebox-special-koko-4

accesorii-lightinthebox-special-koko-9

accesorii-lightinthebox-special-koko-5

accesorii-lightinthebox-special-koko-11

accesorii-lightinthebox-special-koko-6

Va las link-urile pentru accesorii si sapca & caciula. Mi-am comandat si o camasa alba, oversized si cu 3 randuri de nasturi, pe care am purtat-o la concertul Goran Bregovic. Am uitat sa-i fac poza, dar promit ca v-o arat cu alta ocazie.

Coletul a venit prin DHL si nu am fost nevoita sa platesc nimic, desi initial primisem mail cu suma ce trebuia sa fie achitata (taxe vamale & taxe DHL). Nu stiu ce s-a schimbat intre timp 🙂 . Toate produsele de mai sus au fost aproximativ 100 de Lei si au ajuns mai repede decat cele de pe AliExpress si Ebay.

Love, K.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.