Review The Body Shop: Purifying Glow Mask & Tea Tree Daily Solution

Dintre toate prietenele mele, Irina e cea mai pasionata de tratamente, masti, creme si tot felul de solutii mai mult sau mai putin miraculoase. Stie mereu noutatile in skincare, ce sa recomande pentru diverse probleme, ce ingrediente sunt cele mai bune si are o lista luuuunga cu tot ce vrea sa testeze ☺. Tocmai de aia, cand am primit un pachet cu noutatile The Body Shop, am stiut ca e persoana potrivita pentru a i le darui.  I-au placut atat de mult incat a decis sa revina cu un review pentru voi.

Guestpost_irina

“Bună fetelor! Cum sunt o mare iubitoare de skincare, Koko m-a invitat să testez câteva noutăți lansate de curând de la The Body Shop. M-a nimerit ea perfect pentru că fix atunci rămăsesem fără masca mea de curățare a tenului. Astăzi o să vă vorbesc despre 2 produse pe care le folosesec săptămânal și este vorba despre Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask și Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solution de la The Body Shop.

Review The Body Shop: Purifying Glow Mask & Tea Tree Daily Solution

Review The Body Shop: Purifying Glow Mask & Tea Tree Daily Solution

Dacă ar fi să mă întrebe o începătoare în skincare ce mască să își cumpere, i-aș recomanda cu siguranță o mască purificatoare. La începutul fiecărui sezon, tenul meu o ia razna și îl simt mai încărcat astfel rezultând în apariția câtorva coșulețe inestetice. Așa că atunci când se întâmplă asta vin în ajutor cu o mască purificatoare. Înainte să folosesc masca de la the Body Shop, nu am citit nimic despre ea mai mult decât ce era pe cutie. Mi-am strâns părul în coc mi-am aplicat-o la baie și m-am urcat în mjlocul patului și am început să mă uit la Stranger Things.

IMG_5285

Am lăsat-o pe față până când s-a uscat. Se comportă ca o mască cu argilă și se usucă în aceeași manieră. În timp ce o aveam pe față am simțit o oarecare stare de discomfort pentru că mă pișca fața, dar pentru foarte puțin timp. După ce s-a uscat m-am dus și am îndepărtat-o cu apă. După ce am îndepărtat masca, tenul meu a rămas mai fin ca niciodată. Nu cred că am avut niciodată tenul atât de fin! În afară de asta, porii erau vizibil mult mai mici, astfel încât și prietenul meu m-a întrebat dacă am făcut ceva nou pentru că tenul meu arăta foarte diferit. Cam așa a fost prima impresie.

IMG_5301

Mirosul era fresh și se simțea clar prezența uleiului de tea tree în ea. Consistența este moale, cremoasă și eu am aplicat-o cu degetele. Mi se pare că era un pic prea densă pentru a folosi o pensulă. De asemenea în ea sunt mici bucățele de cărbune după cum îi spune și numele. Eu am tenul normal spre uscat și nu o pot folosi mai mult de o dată pe săptămână, dar mi-am simțit textura pielii mult mai curată, iar după o utilizare săptămânală, timp de o lună, tenul arăta mult mai luminos. Uneori o aplic doar pe zona T pentru că am zona obrajilor foarte uscată și masca aceasta tinde să usuce și să matifieze.

Review The Body Shop: Purifying Glow Mask & Tea Tree Daily Solution

Review The Body Shop: Purifying Glow Mask & Tea Tree Daily Solution

Următorul produs pe care l-am încercat a fost Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solution. Soluția am aplicat-o după ce am folosit masca și am pus câteva picături în palmă și am aplicat pe față evitând zona ochilor. Mirosul este unul de ulei de tea tree, dar nu atât de puternic ca și uleiul în sine. Consistența este apoasă și intră repede în piele uniformizând-o. Soluția împreună cu masca fac un duo de minune pentru că îmi curăța fața foarte bine, dar în același timp îmi vindecă și eventualele bubițe care pot apărea în urma folosirii măștii. Măștile purificatoare intense mai au acest efect de a scoate la suprafață eventuale bubițe care stăteau să iasă. Aplicând această soluție mă asigur că împedică aceste apariții.

IMG_5302

Soluția o folosesc și separat de mască atunci când simt că trebuie să îmi apară un coș și în câteva ore, zona inflamată este vizibil mai mica. Masca nu o folosesc de una singură mereu pentru că are tendința să îmi scoată la suprafață cele mai mici coșuri, așa că prefer să o folosesc în combinație cu soluția pentru diminarea imperfecțiunilor. Mi se pare un duo ideal pentru orice tip de ten, inclusiv pentru tenul normal spre uscat care ca orice ten are și el nevoie de curățare în profunzime.

Ambalajul produselor este luxuriant și de foarte bună calitate, de la exterior până la pompița de la soluția anti imperfecțiuni. Soluția anti imperfecțiuni are 50ml și eu am nevoie de 2-3 picături pentru toată față. Masca mai are un căpăcel de protecție în afară de cel mare și protejează bine conținutul mai ales dacă mai uiți să pui capacul. De asemenea conținutul măștii este de 75ml și vă va ajunge un timp îndelungat deoarece nu este nevoie de foarte mult produs. Termenul de valabilitate este de 12 luni pentru ambele produse.

Vă recomand să le încercați pentru că fac un duo de minune mai ales pentru minimizarea porilor! Din gama lor de măști mai sunt tentată să încerc și celelalte măști ale lor pentru un ten radiant și pentru hidratare. Produsele le găsiți în magazinile The Body Shop sau le puteți cumpăra online de pe site-ul lor aici: http://www.thebodyshop.ro.

IMG_5300

Dacă v-a plăcut acest review vă invit să aruncați și un ochi pe la mine, unde mai scriu despre lifestyle, mâncat sănătos, beauty și ocazional mai fac video-uri.”

Pe Irina o gasiti pe: BLOG || FACEBOOK || YOUTUBE || INSTAGRAM.

Love, K.

Comments

  1. Claudia Stoica says:

    MULTUMIM

  2. Chiar sunt in cautarea unei masti pentru ten sa-mi purifice tenul si sa mi-l curate de cosuri.
    Cred ca o voi alege pe aceasta, pupici! <3

  3. SpecialKoko says:

    Sper sa-ti placa si tie :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.