Melancolie post-vacanta, Aperol Spritz si jurnal Instagram

Soare, temperaturi ridicate, nisip, valurile marii, Aperol Spritz si o stare totala de relaxare. Nu suna deloc ca scenariul ultimelor zile, nu? Asta pentru ca descriu mica escapada la mare cu Aperol Spritz de saptamana trecuta. Sunt gata sa bag mana in foc ca nu sunt singura care-si revine greu dupa mini vacanta de Paste si 1 Mai. Responsabilitati, deadline-uri, low calorie diet, ploaie torentiala – nu-i de mirare ca revin cu drag la amintirea acelor zile pentru un boost de energie ☺.
Iau o pauza de la lucrarile pentru noul look al blog-ului pentru a va arata cateva poze. Nu multe, ma stiti pe mine, nu-mi place sa stau 24/7 lipita de ecranul telefonului.
Vineri am fost in Vama Veche, la Sandalandala. Prima ora m-am amuzat numai incercand sa invat numele ☺. Decorul e superb, atmosfera foarte relaxata, iar pizza e fe-no-me-na-la. Iar eu mananc multa pizza, asa ca stiu despre ce vorbesc! Sambata ne-am trezit in Mamaia, ne-am plimbat pe malul marii si apoi ne-am relaxat la Cafe del Mar. Cand zic „ne-am” ma refer la mine si Omar, iubitul meu, caci n-ar fi fost o vacanta reusita fara el. Ne-am intors seara pentru a petrece Sarbatorile cu familia, ca niste copii cuminti ce suntem – hihi☺.
 Credits: Bucharest-Style

Feels like a Sunday morning ❤️ #goodmorning #happytimes #bythesea #ready for #caravanaaperol

A photo posted by Koko, Bucharest (@special.koko) on

My loooove ❤???

A photo posted by Omar ? | Fly Djs (@omarflydjs) on

Paste fericiiiiit! ??? #happyeaster #romaniancustom #traditie

A photo posted by Koko, Bucharest (@special.koko) on

 

Love, K.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.