4 tendinte care-mi plac in acest sezon

Nu stiu daca e de la astenie sau pur si simplu ritmul alert al saptamanilor trecute m-a ajuns, dar ma simt lipsita de vlaga. Aseara am iesit cu fetele sa mancam ceva bun (apuse sunt vremurile iesirilor in club ☺), iar astazi m-am trezit de dimineata pentru ca am avut cliente. De atunci, insa, n-am facut mai nimic productiv, cu exceptia unei curatenii in sertarul cu creme si machiaje. Iar cand ma gasesc in starea asta, oarecum “vegetativa”, imi place sa mananc un Snickers (sugar ruuuuush!), sa-mi dau drumul la playlist-ul preferat pe Youtube si sa pierd ore intregi pe site-uri de imbracaminte si incaltaminte. Hey, fiecare are placerile ei vinovate, nu ma judecati! ☺
Ma relaxeaza teribil si, in plus, daca nu gasesc vreo comoara, cel putin mi-am facut o idee in legatura cu ce se mai poarta sau ma inspir pentru outfit-uri viitoare. Voi nu salvati poze daca gasiti tinute dragute? I know I do ☺. Asa mi-a venit si ideea articolului de astazi, desi planuiam sa postez un review pentru rujurile MAC Retro Matte. 
 , , ,

Imi plac mai multe, dar am realizat un top al preferatelor mele :
Umerii goi. Confession alert: nu prea port maieuri, rochii cu spaghetti straps & so on pentru ca nu-mi plac bratele mele in cea mai mare majoritate a timpului. Pe de alta parte, mi se pare foarte sexy sa ti se vada umerii sau partea de sus a spatelui. Genul acesta de rochii cu umerii goi, dar cu material pe margini, care sa mascheze putin din brat, cred ca m-ar ajuta optic. Plus ca mi se par provocatoare, fara sa dezvaluie prea mult, feminine si confortabile. 
Franjuri. Din fericire pentru mine, franjurile n-au disparut. Spun “din fericire” pentru ca mi-au placut atat de mult anul trecut incat mi-am cumparat mai multe articole de genul. Sezonul asta, insa, cred ca o sa ma indrept spre o rochie asimetrica. 
Lightweight Denim. Wow, denim, ce revolutie! Stiu ca nu tocmai original, dar imi plac tare rochiile si camasile din denim usor si mi se par perfecte pentru sezonul cald. Sunt si cool si confortabile, merg si cu sandale si cu tenesi in functie de accesorizare – win! 
Flamenco. Nu ma dezic de sangele latin…”care inca-mi curge-n vine, ma face sa fiu ca Al Capone, stii bine”. Scuze, asa fac mereu cand aud un cuvant sau o sintagma pe care o recunosc dintr-o piesa ☺. Revenind, m-a cucerit acest trend cu influente spaniole: volane, umeri goi, rosu aprins. 
Observ ca v-am aratat numai rochii, dar asa va dati si voi seama in ce mood sunt momentan. N-am ales din modelele de pe catwalk, ci am cautat variante mai affordable pe ASOS. Astept cu nerabdare caldura, m-am saturat sa ma infofolesc zilnic, sa port geaca pufoasa si bocanci.
Care sunt preferatele voastre din acest sezon?
Love, K.

Comments

  1. Interesante tendinte si voi incerca sa le urmez si eu, doar ca, trebuie sa le conformez dupa modelul corpului meu. Te pup! <3
    http://www.beautybysunshine.com/

  2. Denim rulz!!! Sunt fan…Si sper sa gasesc si eu o fusta a mea si o rochita din denim.
    Pupici

  3. cherry queen says:

    dintre aceste tendinte franjurii sunt favoritii mei. chiar am o rochita cu franjuri cumparata anul trecut. Abia astept sa vina vara sa o port din nou. 🙂
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

  4. Denim!!!!! Dar si franjurii imi plac… dupa umerii goi nu ma dau asa mult in vant, iar flamenco no me gusta :)))
    Pup, lovely.

    http://trend-with-deea.ro

  5. iuliascorner says:

    Si mie imi plac toate aceste tendinte :).te pup :*

    https://iuliascorner.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.