Rochii de domnisoara de onoare – Kikilou Prefall 2016 Collection

Circula pe newsfeed o glumita care pe mine ma amuza tare: “Stii ca ai imbatranit atunci cand mergi la dentist si nu-ti mai e frica de durere, ci de factura!” ☺. Eh, pe acelasi principiu, stiu ca am imbatranit cand sunt invitata la din ce in ce mai multe nunti si botezuri. Anul asta am, momentan, 3 evenimente importante! E oare prea devreme sa ma interesez de rochii? Poate, dar ma cunoasteti pe mine: prefer sa fiu pregatita din timp, decat sa ma agit pe ultima suta de metri. Ca de obicei, stiu si unde le gasesc, la Kiki!
La una din nunti voi fi domnisoara de onoare, iar toate prietenele mele care au trecut prin aceasta experienta m-au sfatuit sa ma indrept spre o rochie scurta si mai lejera, nu cele de printesa cu care m-a obisnuit Kiki. Dar si aici sunt safe pentru ca am gasit in colectia prefall cateva modele care merg la fix. Si pentru ca stiu ca nu sunt singura care-si cauta rochii de ocazie, fie ele pentru nunti sau baluri, am vrut sa impartasesc cu voi cele mai noi modele Kikilou.

Cred ca o sa merg pe combinatia de mai sus in prima parte a zilei, urmand ca pe seara sa port o fusta din acelasi material, dar lunga. Ce ziceti? 
Cu rochiile sunt cat de cat set, mai trebuie sa merg la probe. Mi-am comandat in weekend doua perechi de sandale de pe (au reduceri!), de machiaj ma ocup singura (hihi), trebuie doar sa mai verific ca e Dorina libera sa se ocupe de parul meu. Pfff, e treaba complicata cu nuntile astea…dar imi place! ☺.
Love, K.

Comments

  1. Butterfly99 says:

    Si eu sunt domnisoara de onoare la o nunta anul acesta si nu stiu ce sa aleg…as opta pentru o rochie din dantela si tull cum e cea roz 😀

  2. Imi place a doua varianta! 🙂

  3. iuliascorner says:

    Asa am facut si eu, cand am fost domnisoara de onoare ultima data: rochie scurta ziua si lunga spre seara, si cred ca a fost alegerea optima :).Sa ai un weekend frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.