Pregatiri de V-Day: PROSKIN & tratamentul facial LED +Esthetic

M-am intors de la bunici si am inceput activitatea de mentenanta ☺. Luni – unghii, ieri – un facial si Vineri am programare la vopsit. Dupa toate excesele din ultima luna, am simtit ca am nevoie de o curatare in profunzime, asa ca am mers direct la Nomasvello Victoriei pentru a-mi rasfata putin tenul. Am inceput cu tratamentul ProSkin, v-am mai povestit de el, care elimina celulele moarte si reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare, si am continuat cu tratamentul LED +ESTHETIC, de care o sa va vorbesc astazi.  

Totul a inceput cu curatarea in profunzime a tenului si mi s-a facut extractia care a durat cam 30 de minute. Cu ajutorul unei spatule metalice si a ultrasunetelor, au fost scoase la suprafata impuritatile din profunzimea pielii. Apoi am trecut la tratamentul facial LED +Esthetic. Trebuie sa mentionez ca tratamentele faciale sunt personalizate si se realizeaza in functie de nevoile si caracteristicile clientului, iar la mine s-a stabilit ca aveam nevoie de o hidratare in profunzime, mai ales ca stau foarte prost la acest capitol, iar apa nu beau mai deloc. Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de unda diferite, pentru a imbunatati aspectul fetei, gatului, decolteului si a mainilor. Scopul este reducerea semnelor faciale si a pigmentarii excesive, precum si diminuarea ridurilor si a rosetii pielii.

A durat cam 20 de minute: mi s-a aplicat colagen inainte, dupa 15 minute si la final. Terapia photocare a implicat 3 faze, recunoscute prin lungimi de unda cu lumini diferite: lumina rosie a stimulat microcirculatia sangelui (pentru un boost de prospetime si tonus), lumina verde a realizat drenajul (pentru eliminarea toxinelor) si lumina galbena a activat sistemul nervos central. Recunosc ca la inceput m-a speriat putin lumina rosie, dar m-am obisnuit cu ea pe parcurs. Trebuie sa mentionez ca aveti si protectie la ochi, deci si cele cu fotosensibilitate se pot bucura de tratament. A urmat un masaj bland, pentru patrunderea produsului in profunzimea pielii, iar la final mi s-a aplicat o masca faciala pentru accelerarea efectului terapiei LED+Esthetic.
Cum imi simt pielea acum? Hidratata, elastica si foarte moale! E mult mai luminoasa, fara puncte negre si cu pori aproape invizibili. In plus, s-au vindecat si semnele pe care mi le facusem eu cu unghiile in dorinta de a scapa de mici puncte de grasime. 
Vestea buna e ca cei de la Nomasvello Victoriei au si o oferta speciala in Februarie prin care sarbatoresc iubirea! Discountul pentru pachetul facial este de 63% si primiti 2 tratamente la 100 ron. Cele 2 sedinte ProSkin se pot face de catre aceeasi persoana sau puteti sa oferi a doua sedinta unei persoane dragi: mama, iubit, sora etc. 

 Ce tratamente sau alte trucuri
folositi pentru a va ingriji tenul?
Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.