Despre tratamentul PROSKIN – Curatare faciala in profunzime

Voi stiti cata grija am de tenul meu si cat de important e pentru mine ca pielea mea sa fie intotdeauna curata si frumoasa. De aceea, incerc sa fiu mereu la curent cu noile produse si proceduri care apar in domeniul de skincare. In aceasta categoria se incadreaza si PROSKIN, cel mai nou tratament care functioneaza fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice. Elimina celulele moarte si reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare. 

Mai exact, Proskin reprezinta o curatare faciala in profunzime a tenului. Trebuie sa mentionez ca eu oricum folosesc des exfoliant chimic si periodic peria de exfoliere, dar m-am gandit ca nu strica ceva mai intens, mai ales dupa o vara calduroasa si sufocanta. Asa ca am fost la Nomasvello Victoriei sa il testez si sa vad ce poate sa faca.  
Personalul a fost foarte amabil iar inainte de prima sedinta a trebuit sa completez date privind istoricul si starea mea de sanatate. Tratamentul a durat in jur de 30 de minute si nu a fost dureros. Cu ajutorul unei spatule metalice si a ultrasunetelor, a adus la suprafata impuritatile din profunzimea pielii. In cazul meu, cel mai vizibil a fost in zona nasului si a barbiei. A urmat partea de Galvanic care a ajutat la inchiderea porilor si a permis produsului aplicat dupa (fluid facial revitalizant pe baza de vitamina C) sa patrunda mult mai rapid in piele. Pielea mea l-a absorbit imediat, dovada ca nu ma hidratez suficient. De aceea am si inceput de curand o cura de fructe si legume. 

Aveam si poze sa va arat cu intreg procesul, dar mi-a murit telefonul si am pierdut si tot ce era pe el. Cert e ca atunci cand am plecat de acolo aveam pielea hidratata si foarte, foarte moale. Mult mai luminoasa, fara puncte negre si cu pori aproape invizibili. Arata perfect! Si acum, dupa aproape doua saptamani si un weekend la mare, rezultatele se mentin destul de bine. Pentru efecte de lunga durata tratamentul presupune repetarea primelor 2-3 sedinte la un interval de 2 saptamani (in functie de cat de incarcat este tenul), dupa care o data pe luna.
Pretul lui este de 68 lei pentru clientii Nomasvello Victoriei (cei care si-au efectuat cel putin un serviciu Nomasvello) si 135 lei pentru clientii noi.
Ce parere aveti de tratament si
ce masuri folositi pentru a va ingriji tenul?
Love, K.

Comments

  1. N-am mai facut de mult un tratament facial la salon…ar fi cazul! 🙂

  2. Pare destul de interesant, nu am facut pana acum genul acesta de tratamente dar pe viitor nu se stie 🙂 Pupici

  3. Suna tare bine acest tratament! Dar stii ce mi-a atras atentia cel mai mult? Pantalonii cu buline! 😀
    kisses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.