Noutatile Catalogului 09 de la Oriflame

Saptamana trecuta, Vineri mai exact, a fost ziua mea. Acesta este motivul principal pentru lipsa mea de pe blog – am intrat in “birthday mode”☺. M-am tot gandit ce sa organizez pentru 25 de ani. Stiam ca trebuie sa fie ceva distractiv, asa le-am zis prietenilor mei sa-si pastreze libera ziua de Duminica si sa se incalte sport. Ne-am intalnit undeva pe drum si de-abia cand am ajuns la Edenland Park au inteles despre ce e vorba… PAINTBALL! A fost foarte distractiv si…putin dureros, am si semnele care o demosntreaza :)).

Acum, insa, e timpul sa ma reapuc de scris, mai ales ca mi-era tare dor sa o fac si am multe idei de pus in practica. Incepem saptamana cu noutatile Oriflame. Veti gasiti multe produse fresh, perfecte pentru acest sezon in noul catalog.

Apa de toaleta Tenderly Promise

Pe langa sticluta superba, are o mireasma dulce, florala, foarte potrivita pentru acest sezon. Crinul imperial alb, floarea de piersic si moscul de casmir sunt notele care o definesc si care ii dau un farmec aparte. Mirosul persista pe piele fara sa fie prea puternic sau greu de suportat. Important de mentionat este ca atunci cand cumparati o apa de toaleta Tenderly Promise, Oriflame International face o donatie catre Fundatia World Childhood.

Despre restul noutatilor din acest catalog cititi aici: http://ro.oriflame.com/press/press-releases/recomandari-special-koko-C9.
Love, K.

Comments

  1. Chiar m-ai facut curioasa cu acest parfum 🙂 Pupici :*:*:*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.