Iubirea n-ar trebui sa fie grea…

 
 Rochie Romwe; Geaca Bershka; Sandale & Cercei Asos;
 That Monday Tattoos 
Photo Credits: Cosmin Anghel

 

Iubirea n-ar trebui sa fie grea. Serios! Am intalnit atat de des ideea ca dragostea adevarata e cea imposibila incat am inceput sa ma gandesc daca nu cumva ne inspiram prea mult din filme. Exista oameni care se chinuie singuri, oameni care cred ca trebuie sa sufere pentru ca iubirea lor sa fie una profunda. Sunt constienta ca nu poate fi totul perfect mereu si ca exista momente mai putin fericite in viata oricarui cuplu, dar sunt de parere ca iubirea ar trebui sa fie naturala, sa nu implice eforturi supraomenesti pentru a supravietui. Cand intalnesti persoana potrivita, cred ca lucrurile se aseaza si te linistesti, iar dorinta de a-l face pe celalalt fericit nu mai e perceputa ca o corvoada sau un compromis.

In plus, cel pe care merita sa il iubesti nu te va face sa suferi, cel putin nu constient. O iubire adevarata te ridica, te sustine si te face mai bun din toate punctele de vedere. In niciun caz nu te doboara, nu te desconsidera, nu te minimalizeaza.

Then again, who died and made me the expert? Poate ca exista mai multe feluri de iubire si poate ca e diferita pentru fiecare din noi, cine stie. Asta nu ma impiedica sa sper ca toate sa fiti apreciate, iubite si respectate asa cum cred eu ca ar trebui sa se intample.
Love, K.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.