Unghii de Paste cu Bio Sculpture Gel

Nu sunt o gospodina…si nu zic asta cu vreo nota de mandrie sau aroganta. Cred ca acum, la aproape 25 de ani, o zic cu un oarecare regret. Sunt momente in care mi-as dori sa pot sa fac cine stie ce prajitura exotica sau sa-mi invit prietenii la o cina memorabila. Dar asta nu sunt eu, probabil n-o sa fiu niciodata. Pe cat de indemanatica sunt cu o pensula de eyeliner, pe atat de nepriceputa sunt cu o tigaie.
Asa ca, e de la sine inteles, ca n-am stat zilele astea sa fac cozonaci, sa incondeiez oua sau sa prepar cine stie ce friptura. In schimb, m-am pregatit altfel: am fost sa-mi fac unghiile si parul la .1 Concept. Si daca in ceea ce priveste coafura va mai las putin in suspans (hint: e colorat!), unghiile vi le arat astazi.

Am vrut ceva in ton cu sarbatoarea, asa ca am mers pe o nuanta de galben pal si pe un model care sa evoce pictarea oualelor. Ca si data trecuta, Corina a folosit Bio Sculpture Gel, primul gel de unghii de tip tratament din lume, pentru ca unghiile mele sa fie cat mai sanatoase si sa reziste cat mai mult timp. Mai multe detalii despre el gasiti accesand aceasta postare.
Voi cum v-ati pregatit de Paste?
 Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.