Nu m-am schimbat, doar m-am (re)gasit

Camasa Top Shop; Bluza Promod; Pantaloni Zara; Pantofi Garkony

Photo credits: Cosmin Anghel
Stateam de vorba cu una din cele mai vechi prietenele ale mele zilele trecute si constatam cat de mult ne-am schimbam in ultimii doi, trei ani. Si am realizat ca nu e vorba atat de mult de schimbare, cat de faptul ca incepem sa devenim persoanele care ar trebui sa fim. E dificil sa-ti dai seama la 18, 19, 20 de ani cine esti si ce vrei. Sigur, crezi ca stii. De fapt, esti absolut sigur de asta. Ai niste principii clare si niste idei imuabile despre cum ar trebui sa fie viata. Dar anii trec si ideile astea incep sa sufere modificari  – unele se nuanteaza, altele dispar definitiv.

Sunt constienta ca vremea acestei impliniri, sa-i zic asa, nu s-a terminat inca. Poate n-o sa se termine niciodata, dar cred ca-mi place persoana in care ma transform.

Si apropo de transformari, nu numai modul meu de a privi lucrurile trece prin ele, ci si stilul meu vestimentar. E mai matur, mai sigur, mai linistit. In postarea de astazi am mers pe unul din trend-urile acestui sezonall white – la care am adaugat doua print-uri: aztec & snake print.

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.