Castiga produsul preferat de la Kiehl’s!

Mai tineti minte momentul in care ati inceput sa fiti pasionate de make-up & skincare? Eu imi amintesc ca la mine s-a petrecut pe undeva prin clasa a X-a. Urmaream tutoriale si intram pe forumuri din SUA si priveam cu jind la produsele folosite de fetele alea. Erau firme la care puteai doar sa visezi in Romania. Apoi, incetul cu incetul, in special in ultimii ani, tot mai multe brand-uri au inceput sa-si faca aparitia si pe plaiurile mioritice. Cel mai recent e Kiehl’s, care a deschis primul magazin in AFI Palace Cotroceni. Ca in cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, estetica farmaciei de tip colonial este completata cu elemente moderne care reflecta comunitatea inconjuratoare si fac referire la radacinile new-yorkeze ale companiei din cartierul East Village. 
Suna interesant, nu? Ca sa nu mai zic de initiativa unica a companiei Kiehl’s: “Testeaza inainte sa cumperi.” Ei bine, daca vreti sa vizitati New York-ul, dar n-aveti viza, va propun un concurs :D. Ce trebuie sa faceti? Aflati mai jos toate detaliile. 
Mergeti in magazin, faceti o poza produsului vostru preferat si apoi postati-o mai jos, in casuta de comentarii. Mentionati numele produsului, eventual si de ce il doriti si includeti si o adresa de mail ca sa pot sa dau de voi dupa.
Concursul va dura pana pe 24.04, iar la final voi alege cu random o castigatoare care va primi….ati ghicit, produsul pozat!
Succes! Mai multe informatii despre Kiehl’s puteti afla accesand  www.kiehls.ro sau https://www.facebook.com/KiehlsRomania.

LATER EDIT: Comentariul castigator este cel cu numarul 11 si ii apartine Darei. Felicitari, o sa te contactez in curand!

Love, K.

Comments

 1. Monica Tone says:

  Bineînțeles ca imi doresc sa testez midnight recovery concentrate. adrianatone@yahoo.com

 2. irene adler says:

  Unul dintre cele mai faimoase produse Kiehl’s, cel putin din ce am mai auzit si eu.
  e-mail: teonaa2012@gmail.com

 3. andreea t says:

  am testat produsul “rare earth deep pore daily cleanser” si e grozav..ne-am impaca bine pe termen lung 🙂 tudor.andreea88@yahoo.com

 4. Nicoleta Alexandra says:

  Imi doresc Blue Herbal Gel Cleanser pentru ca am citit numai lucruri bune despre el!

  nicoleta_alexandra1993@yahoo.com

 5. tudor maria says:

  tudor.maria67@yahoo.com– mi-as dori sa imi pot rasfata tenul cu tendinte de ingrasare prin folosirea produsului ultra facial oil-free cleanser.

 6. Dorina says:

  Hey! 🙂
  Imi doresc sa testez Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado dupa ce am citit o multime de review-uri pozitive despre acest produs 🙂
  Mail: anotherside_dorina@yahoo.com

 7. Ana I says:

  Imi doresc ultra facial oil free lotion pentru ca este o crema hidratanta foarte buna pentru tenul gras! Recomand! Ana.iunker@yahoo.com

 8. Ana I says:

  Rare earth deep pore cleansing mask promite sa fie o masca menita sa curete in profunzime. Suna bine! Sunt curioasa! Ana.iunker@yahoo.com

 9. Gavrilă Alexandra Nicoleta says:

  Am pus ochii pe BLUE HERBAL SPOT TREATMENT pt tenul acneic. Am tenul mixt/FOARTE gras cu tendinte acneice si cu aceasta ocazie mi-am luat si cateva mostre spre a le incerca. 😀 Pacat ca pt gama de care as fi avut eu nevoie inca n-au mostre, dar voi reveni peste vreo 2 saptamani. 😀
  E-mail: yiddish_88@yahoo.com

 10. Camelia Zota says:

  Kiehls Midnight Recovery Concentrate 🙂
  beautyaddict.com@gmail.com

 11. Dara says:

  Imi doresc foarte mult sa incerc serumul corector Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum pentru ca in ultima perioada sunt din ce in ce mai obosita, dorm destul de putin noaptea, iar zona din jurul ochilor are nevoie urgent de o reimprospatare.
  darlyst.ro@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.