A inceput o noua editie a Scolii de Beauty Blogging!

Dragile mele, asa cum probabil ati aflat, a inceput o noua editie a Scolii de Beauty Blogging! Platforma este acum online si  vizibila pe toate device-urile: http://www.beautyblogging.lorealparis.ro. Go check it out! De asemenea, inscrierile au fost demarate si sper sa fiti inspirate sa participati in numar cat mai mare. E vorba de o experienta unica care va va dezvalui multe despre voi si va va instrui mai departe in acest domeniu.
Eu am fost castigatoarea celei de-a doua editii. Tin minte si acum momentul in care am aflat. Eram in oras cu prietenele mele, dar stateam mai mult pe telefon si dadeam constant refresh. Intr-un final, a aparut si mail-ul mult asteptat. Cand mi-am vazut numele in dreptul primului loc a fost un moment coplesitor. M-am gandit la tot ce-am pus in balanta, la cat am muncit si la cat de mult imi doream lucrul asta. Era o validare a pasiunii pe care o pun in postarile mele si o confirmare a faptului ca pot sa realizez tot ce imi propun. Dincolo de asta, excursia de doua persoane la Paris pe care am castigat-o va ramane mereu in inima mea ca una din cele mai frumoase amintiri. Asta pentru ca m-am bucurat de ea impreuna cu mama, care-si sarbatorea exact atunci a 46-a aniversare. 
Daca accesati acest link: http://www.special-koko.com/search/label/Scoala%20de%20Beauty%20Blogging, veti gasi toate articolele scrise de mine de-a lungul competitiei.  Aveti incredere in voi si dati tot ce aveti mai bun! Mult succes, de-abia astept sa aflu cine este cea de-a treia castigatoare :D.
Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.