Bio Sculpture – Primul gel de unghii de tip tratament din lume

Imi propusesem sa postez zilnic in Martie, dar a trebuit sa abandonez mai devreme decat ma asteptam din cauza unei raceli neprevazute. Ce a reusit sa ma binedispuna saptamana trecuta, plina de simptome care mai de care mai neplacute, a fost vizita la .1Concept. Cristi mi-a facut cel mai frumos blond cenusiu si trei suvite albastre dupa care mooor. M-am gandit sa profit acum, cat mai sunt tanara :)). Am postat o poza pe facebook daca sunteti curioase sa vedeti cum arata. 
Dupa par, a venit randul unghiilor sa fie rasfatate si am incercat pentru prima oara noul Bio Sculpture Gel. Dupa aproape 1 an de oja semipermanenta, unghiile mele erau casante, fragile si exfoliate. Stiam ca trebuie sa renunt la ea, dar gandul ca va trebui sa-mi fac unghiile de 2-3 ori pe saptamana imi dadea dureri de cap. Cine are timp de asa ceva?! Ideal era sa gasesc o oja care sa tina mult timp, dar care sa nu-mi agreseze unghiile, iar cand am aflat de Bio Sculpture Gel, am simtit o lumina pogorandu-se din cer. Bine, exagerez, dar chiar m-am bucurat mult :)).
Dupa aproape 8 ani de munca sustinuta si mii de teste efectuate, gelul Bio Sculpture a fost inregistrat si patentat drept primul produs din lume de tip tratament, reactiv la razele UV, cu uscare rapida si indepartare prin infolierea unghiilor in dischete cu dizolvant, neutilizand instrumente de lucru cu potential agresiv asupra sanatatii si integritatii suprafetei unghiilor. 

Asta inseamna ca nu se folosesc pile sau freze pe suprafata unghiei, iar daca aveti gel, e nevoie sa-l dati jos inainte de a veni la salon. Manichiura dureaza 3 saptamani (!), fiind perfecta pentru femeile cu un stil de viata activ, care se impart intre task-uri si indatoriri si dorinta de a se ingriji si a arata bine. Eu sunt incantata de el, mai ales ca datorita tratamentului, unghiile cresc lungi si nu se mai rup, iar contrar asteptarilor, pretul nu e mai mare decat cel al manichiurii cu oja semipermanenta.
Life is better in pink. Don’t you think? ☺
Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.