Impreuna cu Vichy, te invit la o sesiune gratuita de machiaj!

Frumusetea sta in unicitate. Suntem diferite si ar trebui sa imbratisam asta in fiecare aspect al vietii noastre. Cand vine vorba de machiaj, de exemplu, sa intelegem ca avem  tenuri diferite si nevoi diferite si ca nu exista un produs universal, potrivit pentru noi toate. Pe clientele mele folosesc mereu produse cu acoperire si finish-uri diferite in functie de preferintele, varsta si nevoile lor. 
La ce putem cadea de acord, insa, este ca un machiaj perfect incepe cu baza “perfecta”, adica tenul ideal. De altfel, cred ca fondul de ten e  deseori cel mai simplu pas spre a schimba cursul unei zile sau felul in care va simtiti. Iar acum exista produse care indeplinesc un dublu rol, combinand rezultatul unui machiaj profesionist cu eficacitatea de corectare a pielii. 

In ideea asta, impreuna cu Vichy, am decis sa va facem o surpriza. Weekendul acesta, 21 si 22 Februarie, va astept in farmacia Help Net din Hypermarketul Cora Lujerului pentru sesiuni gratuite de machiaj cu fondurile de ten Vichy.  Scopul  meu principal va fi sa scot in evidenta frumusetea voastra naturala si sa va dau sfaturi despre cum sa recreati look-ul acasa cu produsele potrivite. Voi fi acolo de la 12:00 la 16:00, asa ca daca vreti sa ne intalnim, va rog sa va faceti programare pe mail: specialkoko.blog@gmail.com.

De-abia astept sa ne cunoastem!
Love, K.

Comments

  1. Eu m-am inscris si sunt tare incantata!

  2. Ana Musat says:

    Vai cat de tare! Pacat ca e atat de departe 🙁 Daca faci vreodata ceva prin Promenada sau Baneasa sunt prima care se inscrie 😀

  3. Ma bucur ca se reia actiunea de anul trecut :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.