Noutatile Catalogului 02 de la Oriflame

A trecut deja o luna din 2015?! Oh well, iata-ma din nou cu noutatile Oriflame. Inainte de a trece  mai departe, vreau sa va indemn sa-mi scrieti de fiecare data cand aveti neclaritati legate de un produs, vreti sa stiti care e cea mai buna metoda de aplicare a lui sau orice alta nelamurire mai aveti. Am primit zilele trecute niste intrebari legate de Illuskin Concealer si mi-am dat seama ca sunt multe lucruri pe care nu le mentionez din dorinta de a economisi timp, dar ca asta ar putea sa creeze niste lacune. Eu sunt mereu aici sau pe facebook sau pe instagram sau oriunde vreti voi sa-mi scrieti.
Catalogul 02 contine multe idei de cadouri pentru Valentine’s Day, lucru de care sunt tare multumita. Daca sunteti cititoare vechi ale blogului, stiti cat de mult imi place aceasta perioada a anului si cat de tare ma entuziasmez. O sa postez si un tutorial cu o sugestie de machiaj, astept sa-mi ziceti cum ati vrea sa fie: light, dramatic, colorat sau neutru? Va las pe voi sa decideti! 😀 

“Daca sunteti perechea perfecta trebuie sa aveti si parfumuri asortate? Nu neaparat, dar ideea e tare romantica si minunata de pus in practica in “luna iubirii”! Ambele arome sunt intense si provocatoare. Imi evoca imaginea unui cuplu de tineri adulti high-class ambitiosi, visatori si nebuni, indragostiti pana peste cap unul de celalalt.”

Textul integral aici: bit.ly/oriflame02.

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.