Noutatile catalogului 01 de la Oriflame

Ma pregatesc emotional sa ies si sa infrunt frigul de afara. In mod normal as sta acasa (doar sunt -15 grade!), dar e Joi, ceea ce inseamna ca e zi de Alternative Fitness si chiar nu-mi permit s-o ratez (if you know what I mean ☺). Baba sufera degera la frumusete!

Asa ca ma infofolesc bine de tot si va las cu noutatile Catalogului 01 de la Oriflame. Si de aceasta data am ales favoritele mele din produsele noi aparute. Pe cele de machiaj, ca fondul de ten de mai jos, o sa le vedeti si in urmatoarele tutoriale Oriflame.

*Fond de ten The ONE EverLasting
“Declar acest fond de ten unul din produsele mele preferate de la Oriflame. Are o acoperire medie, mascand cu succes micile imperfectiuni si ofera un aspect luminos si natural tenului. Nu se strange in riduri si linii fine, este rezistent la transfer si are la baza tehnologia FreshFix pentru un efect de durata. “
Restul articolului il gasiti aici: http://bit.ly/oriflame01.
Love, K.

Comments

  1. Alexandra says:

    Suna promitator! Eu am infruntat gerul de dimineata devreme.. OMG…-17 grade

  2. Olivia B. says:

    Eu nici nu imi aduc aminte cand am iesit din casa ultima oara, sa fie o saptamana? :D. De cand a inceput frigul asta nici pe balcon nu scot nasul. Vreau sa vina primavara mai repede! 🙁 Fondul de ten nu l-am incercat, dar am vazut ca este laudat prin blogosfera, as fi curioasa sa vad cum este. Te pup.

  3. Ela's Dreams says:

    Din pacate eu trebuie sa infrunt frigul de afara in fiecare dimineata am inceput lucrul, interesant acest fond de ten chiar nu am mai folosit de ceva vreme produsele Oriflame ;}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.