Kitul de beauty pentru vacanta (+concurs)

Vara asta am calatorit destul de mult, Bulgaria, Grecia si de doua ori in Vama Veche. Chiar daca doua dintre “excursii” au fost in interes de munca, eu iubesc ceea ce fac si m-am distrat in toate cele patru ocazii. Cand esti in vacanta, kit-ul de beauty nu ar trebui sa fie prea complex, ci sa includa cateva piese de baza ca sa nu stati foarte mult sa va machiati si sa pierdeti din magia orasului pe care il vizitati, sau de ce nu, cateva minute in plus de plaja.
In plus, va spun din propria experienta ca daca va faceti bagajul incluzand toata trusa de machiaj, n-o sa fie foarte distractiv. Obisnuiam sa fac asta cand eram mai tanara, ba chiar am si o postare pe blog in care tin minte ca pusesem mult prea multe produse. Acum am invatat sa fiu mult mai eficienta si sa economisesc timp si spatiu. Trusa mea de beauty a inclus si doua noutati de la NIVEA: BB Cream si Apa Micelara 3 in 1, pe care le puteti avea si voi plus inca o surpriza, dar asta la finalul postarii.


Apa Micelara 3 in 1 curata tenul eficient, indeparteaza machiajul si lasa tenul hidratat si revigorat. Eu am folosit-o nu numai in trusa de beauty, ci si in kit-ul pentru machiaj. Ce-mi place cel mai mult e ca datorita tehnologiei cu micele,  nu necesita clatire. De asemenea, nu contine alcool, parfum, silicon, parabeni sau colorati!
BB Cream 5 in 1 este o crema nuantatoare ce uniformeaza tenul. Are o consistenta cremoasa, o acoperire mica spre medie si un finish luminos. Nu incarca tenul, il lasa hidratat si fresh si rezista destul de bine pe parcursul zilei. Este disponibil in doua variante: light si medium to dark.
Cum va ziceam, voi premia cinci cititoare care vor comenta la acest articol cu 5 genți de make-up de voiaj cu BB Cream si Apa Micelara. Tot ce trebuie sa faceti e sa intrati pe http://www.nivea.ro/Produse/Ingrijirea-tenului si sa-mi lasati link-urile produselor de ingrijire NIVEA pe care le-ati folosit pana acum, cat si o scurta descriere a acestora. Iar daca nu sunteti deja fane ale comunitatii NIVEA, va invit sa deveniti acum: https://www.facebook.com/NiveaRomania. Nu uitati sa adaugati adresa voastra de mail in comentariu ca sa pot sa dau de voi dupa. Concursul va dura pana pe 19 August.

LATER EDIT [22.08.2014. Cele 5 castigatoare sunt: Maria (mariap150890@gmail.com), Ioana Rosu (yoana_rosu@yahoo.com), Florina Madalina (dinu.florinamadalina@yahoo.com), Diana Oana Olaru (diana_catalin2001@yahoo.com), Carmen D (carmen.gabriela.2013@gmail.com).

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.