Jojo – I’m letting go music video

Dragele mele, e finally out! Primul videoclip muzical la care am avut onoarea sa lucrez si pentru care am tras din greu, e aici. Din exterior pare foarte simplu, dar de-abia acum stiu cata munca intra de fapt intr-un astfel de proiect. Sper din suflet sa va placa si sa va inspire sa luptati pentru propriile voastre vise.

Pe aceasta cale ii multumesc lui Jojo pentru minunata oportunitate si pentru prietenia ei. E o persoana superba, inside and out. 

Love, K.

Comments

 1. Miu Miu says:

  Imi place la nebunie de jojo 😀 Congrats, baby :X

 2. Macy says:

  Multe, multe felicitari 🙂 Te pup

 3. Foarte dragut! Felicitari :*

 4. Cosmina says:

  Catalina e tare draguta si simpatica. Am avut si ocazia de a o cunoaste personal si e foarte sociabila si mult mai frumoasa decat pe sticla. Am observat ca si ea e iubitoare de beauty ,ba chiar se da cu baby lips in videoclip! :))
  Te pup, Koko, si mii d efelicitari! :* Pot doar sa imi imaginez cata munca e in spatel acelor machiaje realizate superb! :*

 5. Felicitari, am citit pe blogul ei si nu-mi venea sa cred!! Ma bucur, foarte tare!

  http://www.newtouchofcolor.com/

 6. wow, felicitari ! Jojo arata grozav , ai facut o treaba minunata in ceea ce priveste machiajul! Asta da o reusita deosebita! Felicitari inca odata!

  http://www.fashionablestreets.blogspot.com

 7. Oanna Maria says:

  Congrats, Koko! Ai facut o treaba minunata! Nici n-am ascultat piesa cu atentie, cu mai mult m-am concentrat pe close ups sa vad machiajul :)))

 8. Foarte frumoase machiaje, esti o inspiratie!


  FASHION-SPIKE.blogspot.com

 9. emoticon heart emoticon heart emoticon heart La cat mai multe realizari, draga mea! Tu stii ca meriti, te pup!!!

 10. Alexantza says:

  Felicitari si la cat mai multe (nu stiu daca au mai fost videoclipuri de atunci, dar stiu ca ai participat in multe proiecte frumoase), tu meriti sa ajungi sus, sus!❤?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.