Ziua Portilor Deschise @DallesGO

* Romanian only

Zilele petrecute ca studenta la DallesGo au fost printre cele mai frumoase ale anului trecut; nu numai ca am cunoscut oameni noi si am invatat teorie, dar am aflat lucruri noi despre mine si am avut curajul sa-mi depasesc limitele autoimpuse. Imi place atat de mult atmosfera de acolo, profesorii si abordarea, incat as vrea pe viitor sa urmez si cursurile de stilism, fotografie, social media…si de ce nu, si cooking. De aceea, vreau sa va anunt ca Sambata este “Ziua Portilor Deschise” si ca puteti profita de ultimele zile de inscrieri la cursurile after work.

“Daca vrei sa te convingi ca investitia intr-un curs after work o sa iti influenteze in mod pozitiv cariera, profesorii DallesGO te invita sa descoperi culisele celei mai cunoscute scoli after work din Bucuresti si iti stau la dispozitie Sambata aceasta pentru orice intrebari si sfaturi profesionale! DallesGO te provoaca sa petreci o zi dedicata mentorship-ului creativ, alaturi de profesorii de top implicati in proiect!
DallesGO a pregatit un eveniment creat special pentru toti cei pasionati de universul fascinant al industriilor creative si interesati sa urmeze unul dintre cursurile atent selectate in portofoliu. Daca vrei sa descoperi cele mai cool optiuni de a-ti urma pasiunea after work, salveaza-ti data de 17 mai in agenda!”

Asadar, Sambata, intre orele 12 si 19, puteti sa-i cunoasteti pe specialiștii care va vor ajuta să alegeti cursul potrivit pentru voi! Surprize extra: candy bar, sesiuni de make-up & foto de la absolvenții cursurilor, fashion advise & special sales de la cursantii DallesGO Stilism,  garage sale cu preturi taiate pana la 50%.

Detalii privind programul + alte informatii, gasiti pe pagina de facebook a eventului.
 .

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.