MAQPRO, now in Romania!

* Romanian only

Prima oara am aflat de MAQPRO din tutorialele lui Wayne Goss. Acum, produsele au devenit valabile si in Romania, iar eu am fost la lansare pentru a-mi face o prima impresie. M-am simtit ca un copil in magazinul cu dulciuri: am testat toate produsele, am machiat-o pe Denisa si am folosit cateva produse si pe restul fetelor prezente. Sunt multe lucruri care mi-au facut cu ochiul, dar cel mai mult mi-a atras atentia paleta de corectoare crema care e oficial pe wishlist-ul meu :D. 
 *with the lovely Adina

MAQPRO isi datoreaza succesul fulminant in randul make-up artistilor, capacitatii de a oferi acestora produsele ideale caracterizate printr-un grad ridicat de adaptabilitate si metamorfozare. Noua era in machiaj propusa de MAQPRO ofera o libertate deplina profesionistilor frumusetii, in a-si crea propriile texturi de farduri sau baze de machiaj, in a alterna intensitatea pigmentilor sau in a modifica consistenta unor produse altminteri standardizate.

Evenimentul a fost gazduit de Oksana Coffee Beauty Shop, iar Mihaela mi-a facut cea mai frumoasa (si complicata) impletitura posibila!
In Romania, gama de make-up profesional MAQPRO este disponibila prin intermediul Kossa Beauty si va putea fi comandata in curand si online prin platforma www.maqpro.ro.

Love, K.

Comments

 1. Macy says:

  Impletitura este superba si iti sta foarte bine. Frumoase vesti, mai ales pentru cei care lucreaza in domeniu 😀

 2. Ana Onofrei says:

  ce frumoasa e impletitura <3

 3. Oanna Maria says:

  Si eu tot de la Wayne am aflat de ele. Omul ala e ca o enciclopedie ambulanta :D.
  Super impletitura ;x!

 4. Enchanted Ana says:

  Ce frumos arata parul!Chiar ca este foarte complicata pentru mine cel putin :))
  Pupici!

 5. Oprea Cami says:

  superba impletitura, adevarat!

 6. Mihaela Bolea says:

  Cea mai specială împletitură!

  ♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.