I’ve been cruisin’ round the town – BMW XDrive Live Tour

Mai tineti minte bucket list-ul meu de anul trecut? Trecusem pe el sa ma reapuc de condus dupa 5 ani in care n-am mai urcat la volan. Si am facut-o saptamana trecuta…nu oricum, ci pe un BMW echipat cu noul sistem de tractiune integrala BMW xDrive. Mi-a fost frica, recunosc, dar m-am gandit ca invitatia a venit ca un semn. Ma bucur ca am decis sa-l urmez pentru ca a fost o experienta captivanta. 

I made a sort of bucket list a year ago and among the things I wanted to do was start driving again after 5 years. And I did just that last week on BMW xDrive Live Tour 2014. I was scared, I admit it, but at the same time I saw it as a sign. I’m glad I decided to act on it because it was a thrilling experience. 

 Turul xDrive Live 2014 a fost compus din 4 module:
BMW xDrive Home –  Claudiu David (BMW International Senior Driver Trainer) ne-a prezentat noul BMW X5 care e mai mult decat o simpla masina, e un gadget pe 4 roti! Am ramas atat de impresionata de toate inovatiile tehnologice de care dispune, incat numai despre ea vorbesc de Vineri.

  Performance Park – Mihai Beldie ne-a explicat cum sa abordam virajele astfel incat traseul sa fie parcurs cat mai dinamic, mai rapid si mai sigur. Datorita sistemului de tractiune integrala BMW xDrive, se elimina orice caracter subvirator sau supravirator al automobilului, astfel ca senzatia pe viraje e una de stabilitate si siguranta. Am avut posibilitatea sa ne inregistram turele si sa le urmarim dupa pe net :D.

   Peak Activity – desi Mihai Aurel Beldie a fost foarte dragut si rabdator, m-am speriat cand am vazut rampa aia imensa (e in ultima poza) ☺. Modulul a scos in evidenta caracterul de off-roader pe care sistemul de tractiune integrala BMW xDrive il ofera. Apoi Mika ne-a preluat pentru urmatorul exercitiu. Puteti sa vedeti si clipul de stunt woman al Denisei aici.

    
    

   Innovation Lane – Mihaela Beldie ne-a dat ocazia sa scoatem frumusetile in trafic si sa testam first hand sistemul de tractiune integrala BMW xDrive.

   Love, K.

   Comments

   1. Ce bine iti sta la volan…credeam ca numai eu am vorbesc intruna de minunatiile alea….oricum e cazul sa ma cenzurez sa nu creada lumea ca am luat-o razna :)) Pup

   2. 3
    Adelina Carp

    Iti sta bine la volan!

    M-am uitat pe bucket list si am vazut ca vrei sa donezi sange. Uite un impuls din partea mea http://doneazasange.ro/cum-donez-sange/ Am vrut si eu dar am sub 50 kg iar prietenul meu are boala de piele asa ca no good deeds for us. Pt maraton sa te pregatesti putin inainte 😛

    Imi fac si eu lista acum 😛

   3. Normal ca areti bine la volan, ceea ce regret cel mai mult e ca nu am indraznit sa fac scoala de soferii dar sti cum se zice … never too late 😎

   4. 21
    Andra Costa

    Arata absolut genial noul X5. Iti sta super bine la volanul lui. Cred ca ar fi un accesoriu perfect pentru tine :P… de fapt pentru orice fata :)))

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.