Photo Diary: Sweden Day 2

Pentru a reintregi legatura cu moda, Oriflame a acceptat sa fie principalul sponsor la Mercedes Benz Fashion Week Stockholm 2014. 27 Ianuarie a reprezentat ziua in care Oriflame a lansat noul brand de machiaj The One. Aceasta a doua zi a fost inceputul propriu-zis al activitatii noastre aici in Suedia. Am descoperit ca suntem cazate la acelasi hotel cu multe echipe Oriflame precum Rusia, Estonia, Indonesia, Turcia si Polonia si mi-am exersat engleza schimband blogging tips cu fetele si invitandu-le in Romania.
La ora stabilita, bus-ul ne-a luat pe toti din fata Hotelului si am plecat catre primul show din cadrul Fashion Week, cel al lui Vaerie Aflalo – fost model si Miss Suedia – acum designer renumit de moda si noul expert fashion al Oriflame. Am intrat in sala luminata discret, am cautat scaunul cu numele meu si am urmarit fascinata jocul de lumini, sunete, texturi si culori. Am fost atenta la machiajele modelelor, realizate exclusiv cu produse The One, si am luat inspiratie in materie de make-up direct de pe catwalk.  Dar mai multe despre asta maine, cat si informatii despre principalele trenduri, cand o sa va povestesc despre mini-interviul cu Jonas Wramell, make-up artistul oficial Oriflame.
Pentru a sustine lansarea The ONE, Oriflame a pornit The One Collective, din care fac si eu parte – o comunitate de bloggeri, make-up artisti,  modele si stilisti din intreaga lume. Dupa prezentare a fost anuntat numele ambasadorulului global al the One Collective, Elin Kling, o bloggerita de succes din Suedia. Dupa show am plecat la cina cu fetele si am petrecut cateva ore minunate in compania lor, incercand arome noi si vorbind despre calatorii si lifestyle. Seara s-a incheiat cum nu se putea mai bine: in camera ne asteptau  cele mai noi produse The One lansate de Oriflame.

 *getting ready for the big night
*with Lorena & Elsa
*with Elin, the Global Ambassador for The ONE Collective

*the lovely Joanna from Maxineczka

Love, K.

Comments

 1. Ce frumos! Congrats congrats :* Meriti! Ai muncit mult pentru a ajunge acolo si nu pot sa sper ca intr-o zi sa reusesc macar 1/10 din ce ai facut tu :).

 2. 7
  Maria Dumitrescu

  Foarte frumos, Suedia se numara printre tarile mele preferate! Have a good time there!
  P.S: Ador blana ta <3

 3. Stiu ca nu ti-am mai comentat de mult, dar te-am urmarit in continuare si am tinut sa te felicit in mod special acum, cand vad cat de departe ai ajuns cu ceea ce ai inceput dintre-un hobby. You must be really proud of yourself 😀 te pup si iti doresc sa te bucuri maxim de experienta din Stockholm!

 4. 13
  Mihaela Bolea

  Superbe poze! Grăiesc de la sine ♥♥♥.
  Iar tu, special girl, radiezi! ♥

 5. Frumoasa experienta si produsele The One mi se par tentante 🙂 de abia astept sa aflu pareri despre ele 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.