Review: Inglot Freedom System Palette – Face Blush 25

Pe parcursul cursurilor de la DallesGo, am lucrat foarte mult cu produse Inglot si am dezvoltat o pasiune pentru multe dintre ele. Unul din cele mai recente produse adaugate in kit-ul meu, prezent si pe lista de favorite ale lunii Noiembrie, este blush-ul in nuanta 25.

Nu stiu cate dintre voi sunteti familiarizate cu sistemul Inglot. Puteti achizitiona produse individuale, in cutie, sau aveti posibilitatea sa va personalizati o paleta, cumparand numai produse “pan”. In cazul blush-urilor, puteti alege  o paleta cu un singur compartiment (ca cea pe care v-o prezint astazi) sau cu 4 compartimente, pe care sa o umpleti cu culorile preferate. 
Cum ziceam, aceasta paleta se cumpara separat (“Freedom System Palette”), cu oglinda si pensula, si puteti sa inlocuiti blush-ul din interior. 
Nuanta e superba, un maroniu somon, cu o textura mata, care complementeaza foarte frumos tenurile medium si maslinii. Imi place sa-l folosesc exact deasupra bronzerului pentru o sculptare definita a fetei. Este foarte pigmentat, asa ca trebuie sa aveti grija sa luati putin produs pe pensula. In functie de asta puteti sa mergeti pe un look mai soft sau unul mai intens.
Se aplica si se amesteca usor. Mie imi place sa-l aplic cu aceasta pensula de la Royal & Langnickel, C185. Produsul nu contine parabeni si nu a fost testat pe animale. 
Cei de la Inglot au magazin in Constanta, iar de pe 5 Decembrie vor deschide unul si in Mall Baneasa. De asemenea, livreaza oriunde in tara, cu ramburs prin posta sau curierat. Toate preturile le gasiti pe site www.inglotromania.com, in Catalog Produse.
Love, K.

Comments

  1. SpecialKoko says:

    I know what you mean :)) :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.