Asociatia Sf. Ana: Spiridusii Mosului vin la Serbarea de Craciun! ♥

17.12.2013: Dis de dimineata, Mosul a presarat praf fermecat peste mine si dragii mei prieteni si ne-a transformat in Spiridusii lui! Si pentru ca a auzit ca tinerii de la Asociatia Sfanta Ana au pregatit o serbare de Craciun, ne-a trimis sa le facem o surpriza si sa-i rasplatim. Asa ca am pregatit 25 de pachete cu multe, multe dulciuri si alte obiecte de igiena si am plecat sa-i vizitam. Si bine am facut pentru ca ei ne-au asteptat cuminti, cu multe poezii si colinde invatate. Am dansat, am cantat si ne-am jucat…si am fost rasplatiti cu multa afectiune si voie buna. Mesajul transmis de ei a fost unul clar: limbajul universal, prin care toti putem comunica, este unul provenit direct din suflet!

“ASOCIATIA SF. ANA este o organizatie caritabila, neguvernamentala, apolitica si non-profit dedicata ajutorarii copiilor si tinerilor cu handicap mintal si asociat sever. Centrul de zi este destinat educarii, recuperarii si integrarii socio-profesionale a acestora.”

Pics & video by Cosmin Anghel Photography

Multumesc tuturor celor au raspuns pozitiv la apelul meu si au donat pentru a le face Sarbatorile mai frumoase acestor tineri minunati, dar mai ales Christinei, Denisei, Mariei si lui Cosmin. Sunt recunoscatoare ca va am in viata mea!
Love, K.

P.S. : Vreau sa-i mentionez pe cei de la Jerry’s Pizza si sa-i felicit pentru ca am aflat ca e al treilea an in care au donat pizza pentru serbarea de Craciun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.