Model pentru o zi @Braun Fashionable Legs

Nu apare des oportunitatea pentru o bloggerita curvy, de 1.68, sa defileze intr-o tinuta…si nu una oarecare, ci Murmur, gandita special pentru ea!  Dar uita ca mie mi s-a intamplat :D. Miercuri, la Studio Hermes, am avut parte de o experienta inedita, gratie celor de la Braun si 2activePR
 
Totul a fost planificat pana la cel mai mic detaliu. Cu o saptamana inainte, am fost la showroom-ul Murmur pentru a stabili, impreuna cu minunata Andreea Badala, ce outfit voi purta in seara cea mare. Pentru ca am o silueta clepsidra, ea a ales o fusta fitted, Molecule Skirt, combinata cu un top Lungs Long Sleeve T-shirt Dress, pe care l-a taiat pana la nivelul taliei. Albastru electric, of course, sa se potriveasca cu personalitatea mea :D. Initial am avut si un colier statement la gat, dar cum eram singura cu argintiu, a trebuit sa renunt la el pentru a nu strica look-ul unitar al prezentarii.
 
Va marturisesc ca am tremurat pe tot parcursul prezentarii si la cateva minute bune dupa, dar as repeta oricat experienta. Ba chiar sper sa am ocazia sa o fac soon pentru ca acum cred ca am invatat cate ceva si m-as descurca mult mai bine :D. 

*creepy face*

Evident, mi-am pregatit picioarele “fashioniste” cu Braun Silk Epil 7, gasiti aici review-ul daca n-ati apucat sa-l cititi.  Dupa prezentare, am baut sampanie cu prietenele mele dragi, venite acolo sa ma sustina, si cu restul “colegelor” de podium. Per total, a fost un eveniment reusit si o experienta pe care o s-o adaug cu drag pe board-ul meu de amintiri :D. Singurul regret e ca nu mi-am facut singura machiajul si parul.
Love, K.
P.S. : Castigatoarea giveaway-ului va aparea maine, imi pare rau pentru intarziere :*.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.