Lansare unasiuna.ro

Am fost ieri la lansarea unasiuna.ro, prima comunitate pentru femei sustinuta de un brand financiar. Comunitatea este parte a conceptului dezvoltat in jurul UNA de la ING, produsul de asigurare lansat recent de ING Asigurari de Viata exclusiv pentru segmentul feminin.

 

Comunitatea este dedicata femeilor puternice si inteligente. Reprezinta atat un loc de discutii, cat si o sursa de inspiratie, incluzand astfel doua componente: cea editoriala si cea interactiva. Este structurata pe patru teme principale: Bani si planuri, Femei care ne inspira, Antreprenoriat si cariera, Viata si pasiuni.
 (cu Denisa & Andreea)
Pentru femeia unasiuna.ro cariera este foarte importantă, dar se implică activ în viaţa de familie, are pasiuni şi îi place să relaţioneze. Este conectată la Social Media, este activă, are planuri de viitor pe care le transformă în realitate. Femeia unasiuna.ro este interesată de planificare financiară şi dezbateri pe această temă, plăteşte adesea online şi apelează la mediul virtual pentru sfaturi şi recomandări legate de preocupările ei principale.
Evenimentul a avut loc la Parfumeria Madison. Dupa descrierea noii comunitati si prezentarea a 3 parfumuri diferite, ni s-a cerut sa ne logam pe site si sa votam mirosul care credem noi ca descrie cel mai bine femeia unasiuna.ro. Cel ales de mine a castigat :D.
Asadar, ne vedem pe unasiuna.ro pentru a impartasi experientele noastre!
 
(Romwe shirt & skirt, Choies hat, Benvenuti boots) 
Love, K. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.