Lansare unasiuna.ro

Am fost ieri la lansarea unasiuna.ro, prima comunitate pentru femei sustinuta de un brand financiar. Comunitatea este parte a conceptului dezvoltat in jurul UNA de la ING, produsul de asigurare lansat recent de ING Asigurari de Viata exclusiv pentru segmentul feminin.

 

Comunitatea este dedicata femeilor puternice si inteligente. Reprezinta atat un loc de discutii, cat si o sursa de inspiratie, incluzand astfel doua componente: cea editoriala si cea interactiva. Este structurata pe patru teme principale: Bani si planuri, Femei care ne inspira, Antreprenoriat si cariera, Viata si pasiuni.
 (cu Denisa & Andreea)
Pentru femeia unasiuna.ro cariera este foarte important─â, dar se implic─â activ ├«n via┼úa de familie, are pasiuni ┼či ├«i place s─â rela┼úioneze. Este conectat─â la Social Media, este activ─â, are planuri de viitor pe care le transform─â ├«n realitate. Femeia unasiuna.ro este interesat─â de planificare financiar─â ┼či dezbateri pe aceast─â tem─â, pl─âte┼čte adesea online ┼či apeleaz─â la mediul virtual pentru sfaturi ┼či recomand─âri legate de preocup─ârile ei principale.
Evenimentul a avut loc la Parfumeria Madison. Dupa descrierea noii comunitati si prezentarea a 3 parfumuri diferite, ni s-a cerut sa ne logam pe site si sa votam mirosul care credem noi ca descrie cel mai bine femeia unasiuna.ro. Cel ales de mine a castigat :D.
Asadar, ne vedem pe unasiuna.ro pentru a impartasi experientele noastre!
 
(Romwe shirt & skirt, Choies hat, Benvenuti boots) 
Love, K. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.