Experienta DallesGo: Cursuri & Oportunitati

Am ramas in urma cu aceste postari, asa ca o sa incerc sa le inglobez pe toate intr-un articol mai mare. Daca vreti sa vedeti ce am facut la cursurile 1-7, accesati eticheta Experienta DallesGo. Eu am urmat modulul de Avansati, care dincolo de teorie, te provoaca sa gandesti creativ, sa iesi din sfera ta de confort si sa dai frau liber imaginatiei. Este destinat celor care vor sa activeze in industria de beauty, te pregateste sa faci fata provocarilor si te invata tehnici si stiluri de machiaj avansate.

Am invatat, cu ajutorul Dianei, sa gandesc in perspectiva. Sa-mi dau seama ce vreau sa creez, si mai ales ce vreau sa transmit cu ajutorul unui machiaj, sa mi-l imaginez inainte si de-abia dupa sa actionez. Research-ul e foarte important! In acest sens, Diana ne-a aratat cum sa facem moodboard-uri: colaje de diferite look-uri care se adreseaza temei noastre si din care ne putem inspira pentru a crea ceva nou. 
 

Cursul 9 a fost despre tehnica creionului: 
Atunci cand vreti sa folositi aceasta tehnica, trebuie sa pozitionati creionul perpendicular pe linia pe care doriti sa o creati, in sensul in care vreti sa fie faded. In pozele de sus, de exemplu, eu am tinut creionul deasupra ochilor ei, pentru a-mi fi mai usor dupa sa-l blenduiesc.

Cursul 10 a fost despre tehnica eyelinerului: 
Inainte de toate, trebuie trasat conturul modelului cu un creion alb. Astfel, puteti sa stergeti si sa refaceti ce nu va place. De-abia dupa ce sunteti multumite cu schita finala, aplicati eyelinerul in nuanta dorita. Eu am mers aici pe un look razboinic, in nuante de rosu si negru, pentru ca se potrivea foarte bine cu trasaturile modelului si am folosit o cureaua aurie ca accesoriu de gat :D.
Cursul 11 a fost despre Contrastul alb – negru: 

Acesta a fost cel mai “dificil” pentru ca nu era suficient sa creezi un machiaj folosind alb si negru, ci trebuia sa transmiti o tema cu ajutorul lui. Eu am vrut sa evidentiez ideea de dualitate existenta in fiecare om: bine si rau. Observati ca i-am aranjat si parul diferit :D.
Ultimul curs a fost examenul Dianei: 

Am extras un biletel cu doua subiecte si a trebuit sa aleg unul din ele. Am ales Tendinte Toamna/ Iarna 13/14 si am mers pe Spiritual Eyes pentru ca se potrivea cel mai bine cu trasaturile modelului meu din cele patru existente. 
 
Pe langa experienta creativa, am trait si multe alte momente frumoase. La unul din cursuri, cel apropiat de ziua mea, model mi-a fost una din cititoarele mele care a vrut sa ma cunoasca. Mi-a adus flori si a fost un moment foarte emotionant pentru pentru mine. Ii multumesc Iuliei pe aceasta cale, e o fata deosebita si ma simt onorata ca am cunoscut-o. Si nu numai pe ea! Am cunoscut atatia oameni minunati la DallesGo: Diana, colegele mele, tot staff-ul, draga de Alina care se ocupa de promovarea cursurilor si e cea mai dulce fiinta. Nu ai cum sa nu pleci incarcat de energie pozitiva de acolo! 
Cursurile la DallesGo s-au incheiat in August, asta nu inseamna ca atunci a incetat si colaborarea noastra. Pe langa cursurile propriu-zise, cei da la DallesGo isi ofera nenumarate oportunitati de promovare si practica. V-am povestit deja despre Maiastra, povestea rescrisa a iei. Am fost, dupa cateva saptamani, la prezentarea colectiei de Toamna/Iarna a Lenei Criveanu, unde am lucrat la machiajul modelelor. De data aceasta, spre deosebire de show-ul de la Galateca, a trebuit sa respectam toate un singur look…a fost foarte interesant.

De asemenea, am avut ocazia sa fac machiajul pentru colectia Tomboy Hero si sa mai adaug cateva nume pe lista oamenilor extrem de talentati cu care am avut privilegiul sa lucrez. Includ aici si minunatele modele pe care le-am avut de-a lungul cursurilor si nu numai!
Urmatorul proiect pe rol sunt niste tutoriale step by step care vor aparea pe diferite site-uri. Coming soon! Ce-mi place poate cel mai mult la DallesGo e ca toate diviziile lucreaza impreuna la proiecte si se ajuta reciproc. De exemplu, la exemanul celor de la Stilism, am fost chemate sa facem machiajul, iar am eu am realizat doua look-uri pentru care facusem moodboard-uri in prealabil. Unul l-ati vazut deja pe Facebook si pe urmatorul urmeaza sa-l postez imediat ce primesc pozele. 
 
Alta experienta minunata a fost atunci cand am realizat machiajul pentru artistele care sustineau un concert la Ateneu, organizat cu ocazia zilei de nastere a Regelui. Am fost invitata de Diana sa fac parte din echipa ei si sa lucrez alaturi de ea si de alte fete talentate pentru realizarea machiajelor celor 20 de interprete.  
La inceputul lunii Noiembrie am dat si examenul pentru acreditare si obtinerea diplomei de make-up artist. Intai scris, apoi practic. La proba practica a trebuit sa ne alegem fie un look de fotografie, fie unul fantezie. Eu am ales Beauty si i-am facut Christinei un machiaj “latino” inspired, completat de par :D. Diploma va ajuta foarte mult la obtinerea unor discount-uri PRO la diferite firme precum MAC, Make Up For Ever, Inglot s.a.
Experienta DallesGo a fost una extraodinara si inedita. A fost mai mult decat ma asteptam atunci cand am acceptat sa urmez cursurile, mult mai mult. Si nu pentru ca as fi avut asteptari joase, ci pentru ca nivelul la care s-a desfasurat totul a fost unul stralucit. Am lucrat cu produse INGLOT, am avut mereu modele programate pentru fiecare curs, grafice, poze de inspiratie, demonstratii live facute de Diana. 
Cursurile urmeaza sa inceapa in Decembrie, iar inscrierile sunt pe ultima suta de metri – puteti sa intrati pe www.dallesgo.ro sau sa cereti mai multe informatii la numarul de telefon 0769 041 711.
Multumesc pentru vizita!

Love, K.

Comments

  1. Georgiana says:

    Stii cumva ce discount au MAC, Make Up For Ever, Inglot pt make-up artisti?multumesc

  2. imi place mult mult alb-negru-ul. si se pare ca ai avut o prioada plina de lucruri frumoase – ma bucur pentru tine!
    te pup!

  3. Macy says:

    Ce experienta frumoasa ai avut 🙂 imi plac si machiajele, sunt frumoase 🙂 succes si la multe proiecte frumoase :*

  4. Dee says:

    Extraordinar! A fost primul cuvant la care m-am gandit inainte de a citi textul.
    Extraordinar si dupa ce am citit. ;))
    Pupici

  5. Irihoney says:

    Foarte frumos ai relatat despre aceasta experienta 🙂

  6. Gabrielle Clapon says:

    Hai domne ca esti talentata. Nu te urmaresc eu de 3 ani degeaba.

  7. Ai avut parte de multe momente frumoase si ce este mai important: acumulezi experienta si te perfectionezi pe zi ce trece.Oare cum ai timp de toate?! Mi-a placut machiajul alb-negru, felicitari!

  8. Madalina says:

    ce superbe sunt toate pozele . Si acest curs chiar ti-a deschis mai multe porti. Felicitari :X

  9. Mihaela Bolea says:

    Minunat tot ceea ce faci! Interpretarea mea preferată este cea a contrastului alb-negru, superb rezultat! Felicitări din suflet! 🙂

  10. Felicitari! Contrastul alb-negru mi-a placut cel mai mult :*

  11. AlexantzA says:

    Foarte frumoasa experienta ta, ma bucur mult pentru tine!
    Imi place tare mult machiajul pe care i l-ai facut Christinei! <3
    Pupici :*

  12. Ral Petre says:

    Me so proud of you :*:*:*:*

  13. Adelina says:

    As face cu siguranta cursul acesta daca as sta in Bucuresti!

  14. Annamaria Rakoczi says:

    Latino inspired rulez! Esti foarte talentata Koko, keep up the good work! :*

  15. Anda Zelenca says:

    :X:X:X:X One day imi vine si mie randul! :))

  16. Florina says:

    Da, imi place. Merit si eu sa traiesc aceasta experienta 😀 ..Abia astept sa urmez si eu cursurile acestei scoli si sper ca anul acesta sa imi fac curaj. Dar nu inteleg un lucru, la fiecare curs a trebuit sa vii tu cu un model sau ‘primesti’ de acolo unul? Probabil ca tie ti-a fost mai usor pentru ca o gramada de fete vor sa fie machiate de tine, dar, pentru o no-name ca mine, ar exista slabe sanse ca cineva sa-mi ofere o seara/saptamana, timp de cateva luni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.