DallesGO: Trei ani de la lansare si un portofoliu nou de cursuri after work

DallesGO, cea mai creativa si interactiva platforma de cursuri after work din Bucuresti, implineste trei ani si sarbatoreste sezonul cu numarul 7 printr-o campanie cu totul speciala: 007 – The Autumn Issue. Inspirată de blockbustere din seria James Bond, campania de toamnă DallesGO reinterpretează vizual scene iconice din filme de referință precum Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough, Casino Royale sau Diamonds are Forever. Noile vizualuri din campanie sunt semnate de profesorii DallesGO Ovidiu Buta și Diana Ionescu (concept, styling și make-up), împreună cu fotograful Ionuț Staicu și hair stilistul Claudiu Alex Sarghe.
007 – The Autumn Issue aduce, pe lângă cele 12 săptămâni de cursuri susținute la DallesGO de personalități din industria creativă, un modul EXTRA de încă 6 săptămâni. Gândit ca o continuare firească a programelor de curs, acest modul le oferă studenţilor oportunitatea de a aprofunda cunoștințele deprinse în cadrul cursurilor DallesGO şi de a atinge un nou nivel al dezvoltării profesionale. 

MAKE-UP, modul ÎNCEPĂTORI – Diana Ionescu, fashion make-up artist cu experienţă în fashion, beauty şi avangarde, a avut multe colaborări cu cele mai prestigioase reviste de modă, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica, JOY și All Hollow. Timp de trei luni, Diana dezvăluie cursanţilor ABC-ul unui machiaj sofisticat şi tendinţele în frumuseţe şi skincare. Cursul permite cursanţilor să descopere modul în care trăsăturile pot fi puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului și să afle ce stil de machiaj li se potrivește și trucuri de make-up care le vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist.
MAKE-UP, modul AVANSAȚI – introduce cursanţii în lumea machiajului profesional, pregătindu-i pentru o carieră ca make-up artişti. Te vei specializa în make-up-ul profesional prin aprofundarea tehnicilor avansate folosite în industria fashion & beauty, în cadrul prezentărilor de modă și al ședințelor foto, în show-urile TV, în producția clipurilor muzicale, în teatru și cinematografie. Îți vei perfecționa stilul lucrând cu un model în fiecare ședință de curs și cu profesioniști din industria de beauty: fotografi și fashion stiliști. Cele 12 săptămâni de cursuri se materializează cu acordarea de diplome acreditate și cu un portofoliu complet cu fotografii de beauty.

HAIRSTYLING – Cursul constituie primul modul de specializare în meseria de hairstilist, fiind destinat celor care vor să-și transforme pasiunea într-o carieră de succes în industria de hair-dressing. Sub îndrumarea top stiliștilor GETT’S Artistic Team, participanții descoperă ultimele tendințe în coafură și styling profesional, învață legile de colorimetrie și tehnicile de haircut și își formează mâna realizând o colecție de coafuri și tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practică în cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanții vor obține diplome acreditate.
STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul ÎNCEPĂTORI – Irina Markovits are o bogată experienţă ca jurnalist de modă şi consultant de stil și are talentul excepțional de a ghida cursanţii în primii paşi pe care aceştia îi vor face în lumea modei. Cursul său include noțiuni despre creativitate, construirea unui look în tendințe, siluete și conformații, palete cromatice și accesorizare. Se adresează în principal celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, te ajută în construirea stilului personal și te învață cum să faci smart shopping și cum să traduci tendinţele în garderoba personală, precum și trucuri de a adapta ţinuta în contextul codurilor sociale. 

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul AVANSAȚI – Ovidiu Buta, persoană publică, ale cărui realizări profesionale sunt recunoscute la nivel internațional, stilist şi jurnalist de modă care face diferența în acest domeniu de aproape două decenii, vine cu un program dinamic şi interactiv, menit să le dea cursanţilor oportunitatea  de a acumula noi experienţe în domeniul stilismului, experiențe care le vor accelera formarea profesională. Programa cursului conține întâlniri cu echipe de profesionişti din industrie, cei mai în vogă designeri români, fotografi și fashion editori. În cadrul workshopurilor de styling, cursanţii vor realiza proiecte creative de mix & match și vor organiza shooting-uri foto de portofoliu. Cursul este gândit pentru viitorii stiliști, visual merchandiseri sau adresat persoanelor care doresc să aprofundeze acest domeniu. Timp de 12 săptămâni, sunt abordate subiecte despre modă ca industrie, despre momentele și designerii importanți ai secolului XX, despre felul în care apar tendințele, dar și cum se gândește un pictorial pentru o revistă și un moodboard, cum se lucrează cu clienți, cum se construiește imaginea completă a unei persoane.

FOTOGRAFIE – Indiferent de experiență și de camera pe care o porți cu tine, cursul de Fotografie prezentat de Ionuț Staicu te va inspira să excelezi în pasiunea ta pentru cadrul perfect. În cele 12 săptămâni de curs vei face o călătorie fascinantă în studiourile DallesGO, unde te vei familiariza cu tot ceea ce înseamnă fotografie de portret, peisaj, fotoreportaj, obiect și imagine de modă. Îți susținem entuziasmul oferindu-ți acces la tehnici și trucuri ce te vor ajuta să îți exprimi coerent viziunea într-o compoziție perfectă și un ghid complet al stilurilor de fotografie, setărilor camerei, încadrării și schemelor de iluminare. La cursuri, îți vei exersa abilitățile și îți vei putea pune în aplicare ideile și talentul într-un context profesional, colaborând cu diviziile de Stilism și Make-Up DallesGO. În urma sesiunilor creative de practică, cursanții își vor construi propriul portofoliu de proiecte fotografice. Ionuț îşi propune să trezească pofta de explorare și de exprimare a celor care iubesc fotografia, oferindu-le oportunitatea de a descoperi, cu fiecare cadru, arta care face cât 1000 de cuvinte. PARTENER: FotoHobby
DESIGN INTERIOR, modul ÎNCEPĂTORI – Pentru Irina Neacșu, designul interior și pasiunea pentru frumos sunt un drive permanent. Este specializată în restaurare, în cadrul Universității de Arhitectură Ion Mincu, și apoi în arte frumoase în cadrul Rome University of Fine Arts. Cursul urmăreşte evoluţia unui interior, pornind de la materialele folosite, texturile alese, stilurile propuse, selectarea paletei de culori şi psihologia clientului. Workshopurile pun accent atât pe descoperirea stilurilor de design şi arhitectură consacrate, cât şi pe cunoașterea tendinţelor actuale de home & deco. Cursanții primesc informaţii în detaliu despre ambientarea interiorului şi despre finisajele potrivite și descoperă reguli simple de amenajare și idei practice pentru o casă de vis.

DESIGN INTERIOR, modul AVANSAȚI – cursul este dedicat tuturor celor care au efectuat studii de arhitectură sau design interior, sau care au deja o experiență în domeniu și doresc să se perfecționeze. Cursanții vor aborda designul interior din două perspective: spații rezidențiale și spații publice, urmând ca în timpul cursului să învețe și să exerseze tehnici diferite de desen și proiectare, atât 2D, cât și 3D, esențiale pentru realizarea proiectelor de amenajare interioară. Cursul presupune o implicare complexă și cunoștințe din cele mai diverse, de la aspecte tehnice la criterii estetice și noțiuni de stil, designul interior fiind o disciplină dinamică, mereu în  aliniere cu tendințe și materiale noi, o disciplină în care este mereu ceva nou de învățat.

RELAŢII PUBLICE – Ioana Mănoiu este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, având peste 12 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice. Cursurile de PR sunt destinate atât profesioniștilor, cât și celor care aspiră la o carieră în relaţii publice. Programa este aplicată și pune accent pe studii de caz şi situaţii reale cu care se confruntă specialiștii din domeniu. Ioana Mănoiu pregătește un curs dinamic și atractiv, cu multe exerciții practice, brief-uri și clienți reali, schimburi de idei și invitați speciali din industrie. În cadrul workshopurilor, cursanții descoperă cum să proiecteze o imagine profesională credibilă și cum să gestioneze managementul reputației și brandul personal. De-a lungul a 12 intâlniri, participanții învață cum să implementeze o strategie de PR, să dezvolte un program de corporate social responsabily, să comunice prin canale media convenționale, dar și prin social media, să organizeze evenimente, să rezolve rapid crize de imagine și cum să dețină controlul comunicării eficiente. 
COMUNICARE ONLINE – Bogdana Butnar, Industry Manager la Google România, și Alexandru Negrea, unul dintre cele mai respectate nume din marketingul online, îți pregătesc un curs complet unde vei afla tot ce trebuie să știi pentru a avea succes în mediul online: informații esențiale despre planificarea comunicării online, online branding și creativitate pe Facebook, Twitter și pe bloguri, performace marketing și social media, strategii inteligente de promovare și tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare și de monitorizare a campaniilor online. Timp de trei luni, vei afla de la doi dintre cei mai influenți și respectați oameni de strategie din advertisingul digital cum poți să obții vizibilitate și trafic de calitate pe Internet și cum poți să folosești mediul virtual ca platformă de poziționare și de promovare a business-ului și a brandului personal.
În afara cursurilor profesionale, și-au găsit firesc locul și două cursuri noi, din sfera dezvoltării personale, al investiției în lucrurile care ne fac plăcere after work și care îți oferă satisfacția de a-ți explora talente pe care altfel nu ai ocazia să le probezi. Cursul de Cooking Un viaggio italiano con Patrizia Paglieri și Cursul de Actorie Act yourself sunt două module inspiraționale, prezentate de personalități remarcabile din gastronomie și din teatru, propunându-le studenților DallesGO o călătorie fascinantă în rafinata bucătărie siciliană și în backstage-ul actoriei.

——-

Cursurile presupun 12 întâlniri săptămânale care au loc după ora 18.30, fapt ce permite cursanţilor să nu îşi modifice programul cotidian, fie că e vorba de job sau de studii.

Înscrierile se pot face până la data de 1 decembrie, de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, la sediul Universul DallesGO de la adresa str. Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II (zona Universitate).

Cursanții care la înscriere achită integral plata cursului beneficiază de o reducere de 10%. În cazul înscrierii la două dintre cursurile Universul DallesGO împreună cu un prieten este oferită o reducere de grup de 20%. Discount-ul de 20% este valabil și pentru studenți.

Înscrieri:    www.dallesgo.ro    |    info@dallesgo.ro    |   0769 041 711   

*comunicat de presa

Comments

  1. 1
    Mihaela Curea

    Ce cursuri interesante, care este pretul lor, de curiozitate intreb, pacat ca nu sunt la Cluj.

  2. O multime de oferte, toate mi se par interesante in felul lor.Doar timp
    sa ai…Mi-ar placea cursul de cooking, actorie, fotografie, make-up
    incepatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.