TOMBOY HERO collection BIPOLAR CLOTHING 13/14

Bipolar lanseaza cea de-a treia colectie, dedicata si construita in jurul ideii ca in fiecare dintre noi se ascunde un super erou: Tomboy Hero. Piesele din colectie alearga intre cele doua extreme specifice brandului, de la simplitatea designului pieselor de baza, concentrarea pe finisaje si croi pana la jocuri de texturi si unghiuri, suprapuneri, deconstructie a tiparelor si alegerea materialelor.”
In urma discutiilor cu Ioana, cea care s-a ocupat de styling, am ales un machiaj puternic, in nuante de orange si aramiu, un trend al sezonului (ca tot am vorbit despre asta de curand ☺), care sa contrasteze cu tonurile neutre ale hainelor. Am sculptat obrajii cu doua nuante de bronzer, renuntand la blush, si am pastrat buzele nude. Sper sa va placa!
 
„Conceptul acesta se joaca si denunta contradictiile, inconsecventele si inconsistentele comode si calduroase,atat de specifice umanitatii. Tomboy Hero este modalitatea prin care am ales sa le transmitem oamenilor ca exista o diferenta mare intre ceea ce sunt cu adevarat si ceea ce societatea vrea de la ei si ca responsabilitatea de a schimba ceva le revine in mod egal.„ (Anca Nagea)
 
 
 
 
 
 
“Daca prin moda negociem expunerea a ceea ce suntem cu adevarat si ce le lasam celorlalti sa desluseasca, Tomboy Hero este personajul care te insufleteste atunci cand regulile jocului devin murdare. Societatea si cultura sunt cele care ne determina rolurile, ce este masculin sau feminin, cum trebuie sa te simti sau sa te exprimi, atunci Tomboy Hero este personajul care vede sforile papusarilor. Modelele comportamentale nu omoara imaginația, dar distrug inițiativa. Educația alb-negru întârzie serendipitatea nuantelor de gri și strălucirea technicolor a viselor devenite realitate, indepartand responsabilitatea de sine. Cavalerul pe cal alb salveaza doar aparentele. Manipularea vine la pachet cu confortul neasumarii pasilor urmatori.”
 
 
 
 
 
Photography: Ionut Staicu
Styling & text:  Ioana Casapu
Printuri: The Type collective
Lookbook layout: The Type Collective (Vian Peanu & Andrei Ograda)
Make-up artist: Special Koko (Maria Dragason)
Hair stilist: Mădălina Ștefu
Model: SIMONA / MRA
Love, K.
P.S. : Gasiti pozele la rezolutie mai mare pe facebook.

Comments

 1. Florence Vi says:

  Oh, ce-mi plac pozeleeee <3

 2. AlexX says:

  Uite cum sunt in pas cu trendurile, fara sa vreau:)). Din primavara anului acesta am prins o obsesie, totul a inceput cu un ruj portocaliu:)). Chiar nu urmaresc trendurile sau sa port ceva doar pentru ca “se poarta”.

  Super reusite pozele, felicitari fotografului, dar si tu, ca makeup artist, ai avut un rol imens!

 3. Dee says:

  Genial! Pe cuvant!
  Si ideea si transpunerea si fotografiile si evident, machiajul. <3
  Wow! :*

 4. Anda Zelenca says:

  Everything looks great! Mi-a placut de Simona inca de la Next Top Model!:X

 5. Super machiajul, interesant, si totusi frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.