Beauty Uk Lipsticks : Review & Swatches

Cei de la Beauty Uk au des reduceri interesante. Chiar zilele trecute am vazut una la rujuri si m-a inspirat sa fac o postare cu colectia mea. M-am gandit ca v-ar ajuta, mai ales ca nuantele de pe site nu corespund deloc cu realitatea (m-am pacalit si eu de cateva ori ^_^). In plus, exista si o diferenta de textura, unele sunt cremoase si au un finish lucios, altele sunt mate si se intind mai greu pe buze.
Ca o caracteristica generala, au un miros puternic de menta. De asemenea, au o rezerva mica de ruj in capatul tubului.

Innocent e un roz pal, baby pink, potrivit pentru a contrabalansa un look mai dramatic. E o culoare frumoasa pentru tenuri deschise, mai ales in sezonul de iarna. Consistenta e una cremoasa, se intinde usor pe buze, iar  finish-ul e mai degraba frosty.

Snob e un roz mat, un fel de lavender. Se potriveste de minute cu look-uri smoky in nuante de mov. Imi aminteste de Sephora maniac mat, nuanta 02. L-am folosit in acest tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=ji936q9lhNk.

Vampire e un rosu rece, cu undertone albastru, foarte frumos. Se intinde usor, are o consistenta cremoasa si un finish lucios. Rezista destul de bine pe buze si creeaza iluzia unor dinti mai albi.

Plumalicious, asa cum ii zice si numele, este o nuanta superba de mov. E probabil preferata mea din cele 7. La fel ca Vampire, are o consistenta cremoasa si un finish lucios. Fiind tot cu undertone albastru, si acesta are un efect de albire a dintilor. Recomand sa-l aplicati peste un creion de buze pentru ca se cam intinde.

Passion e un corai rece. Mi se pare un dupe pentru MAC Impassioned, poate putin mai inchis. E o nuanta foarte frumoasa pentru sezonul de primavara-vara. E foarte pigmentat si cremos si se intinde usor. Finish-ul e unul lucios.

Darkness e un negru nu foarte pigmentat. E ok pentru sedinte foto sau buze ombre, cum am facut aici: http://www.special-koko.com/2013/10/tutorial-fall-make-up-look-using-beauty.html. Mi-ar fi placut sa fie mat pentru un efect mai dramatic. Prezinta aceleasi caracteristici ca Vampire si Plumalicious: e cremos, se intinde usor, dar are nevoie de un creion pentru contur.
Cupcake e un pink barbie, mat. Se intinde mai greu si se fixeaza in crapaturile buzelor, de aceea trebuie aplicat pe buzele perfect hidratate. Il recomand unor tenuri deschise. Pe cele mai inchise, exista riscul sa arate foarte “anii ’90”.

Care e nuanta voastra preferata?

Love, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.