Experienta DallesGo: Saptamana 3 (Colorama)

Astazi este iar Joi, ceea ce inseamna ca am al 4-lea curs la Dalles Go :D. Pana atunci, insa, am ramas restanta cu experienta de saptamana trecuta. Am fost cam absenta zilele astea, stiu, dar am inceput sesiunea si ceva dental work, si n-am mai avut timp de nimic. Promit sa recuperez :D. Pana atunci,  puteti sa gasiti toate articolele despre cursuri accesand acest link: „Experienta DallesGo„. 
 

„Fascinatia pe care o avem pentru culoare sta la baza creatiei in arta machiajului. Culorile insufletesc, dar pot sa sperie in aceeasi masura! Cum sa lucram cu ele in make-up am invatat, pas cu pas, la postul de lucru din sala de machiaj de la DallesGO!”
Tema a fost armonia culorilor si complementaritatea lor. A fost un curs lung, cu multa teoria, dar si o parte de practica de la sfarsit. Diana ne-a vorbit despre calitatea luminii si cum sa adaptam machiajul la temperatura luminii pentru sedinte foto, despre caracterele de baza ale culorii (tenta, valoare, saturatie), despre expresivitatea si simbolistica culorilor.
Am discutat, de asemenea, despre diferitele tipuri de contraste si despre amestecul culorilor. Diana ne-a explicat ca unii oameni se nasc cu acest simt al culorilor, dar ca el poate fi, de asemenea, invatat si educat de-a lungul timpului. Privind machiajul, ni s-a spus sa folosim intotdeauna o baza alba pentru culori, pentru ca acestea sa iasa mai intense si sa nu fie influentate de pigmentatia naturala a pielii.
Provocarea a fost sa cream un look colorat folosind minim 4 culori si orice contraste dorim. In loc sa merg pe un machiaj bright, asa cum fac de obicei, am ales un look care sa complementeze parul Evelinei…am avut in minte un apus de soare. La sfarsit si-a amintit ca are cu ea o bentita, care intamplator mergea perfect cu machiajul realizat, asa ca am folosit-o ca props :D.
 
Look-ul meu
 

Cursul a durat 4 ore! Nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul si am fost socata la sfarsit cand am terminat machiajul si am vazut cat e ceasul. Am avut-o ca model pe  Evelina si m-am simtit ca si cum as fi fost cu o prietena si ne-am fi jucat cu fardurile. A fost, ca de obicei, o experienta minunata si am plecat obosita, dar foarte fericita :D. 
Thank you for your visit! ♥


Puteti sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze, cereri sau intrebari pe mail. Adresele le gasiti sus! 
 
Va pup, sa fiti cuminti! 😀
 
 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.