Review: Remington Keratin Therapy Pro Curl

*Romanian only

Hey girls,

Am revenit cu review-ul promis :D! Am primit acest ondulator acum cateva luni, cu ocazia aniversarii de 2 ani a site-ului Remington-style.ro. Aniversarea a marcat si lansarea gamei Keratin Therapy, “o colectie cu cheratina pentru un par puternic si plin de viata“.  
Noutatea consta in invelisul ceramic cu cheratina care protejeaza parul impotriva caldurii. Nu pot sa zic ca am sesizat o schimbare remarcabila in acest sens, pentru ca oricum folosesc un produs cu protectie termica, dar pot sa atest ca parul meu nu arata (si nu se simte) degradat sau ars dupa folosire.
Tamburul de 19 mm e potrivit pentru bucle stranse, dar am observat ca efectul variaza in functie de perioada de timp tinuta pe fiecare bucla si de produsele folosite.
Eu am un par foarte moale si buclele pe care mi le-am facut in trecut nu rezistau mai mult de cateva ore, de aceea nici nu m-ati prea vazut cu acest stil pe blog. Cu ajutorul acestui ondulator, ma bucur de bucle 3 zile! Mai jos puteti sa vedeti cum arata parul meu in seara de Revelion, pe la 5 dimineata (Day 1) si cum arata a doua seara fara sa mai folosesc ondulatorul, doar trecand peria prin par. 
Pentru a obtine acest efect, am aplicat spuma pe toata suprafata parului si am lasat-o sa se usuce 5-10 minute. Apoi am sectionat parul in mai multe parti pentru a ma asigura ca e facut uniform. Am luat cate o suvita pe care am aplicat CHI 44 Iron Guard si dupa am invasurat parul in jurul ondulatorului cate 10-15 secunde. La sfarsit am prins parul pe “moate”, am aplicat fixativ si le-am lasat asa cateva ore pentru a ma asigura ca buclele raman la locul lor pana seara, cand ma apucam de machiaj.

Iar asa arata buclele de “a doua zi” fara folosirea fixativului sau a spumei: 

Ondulatorul are display digital cu 5 trepte de temperatura (intre 130 si 210 grade), reglabile in functie de buclele pe care vreti sa le realizati si de textura parului vostru (eu il folosesc la 170). Se incalzeste rapid si se aprinde cand ajunge la temperatura aleasa. Se opreste automat dupa o ora, lucru minunat pentru ca mereu ma intreb daca am uitat sa inchid placa cand plec de acasa ☺. Il gasiti aici la pretul de 159 Lei si cu 60 de luni garantie. 
Puteti sa urmariti mai jos un clip de prezentare a gamei Keratin Therapy :
Thank you for your visit! ♥
 
Puteti sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze, cereri sau intrebari pe mail. Adresele le gasiti sus!

Va pup, sa fiti cuminti! 😀

* Produsul mi-a fost trimis pentru consideratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.