Special Koko : Current obsession : Robert Jones

Current obsession : Robert Jones

Hey girls!

Trebuie neaparat sa-mi fac timp sa fac cel putin un machiaj pe luna folosind un model. Multe prietene si colege s-au oferit, trebuie doar sa ne sincronizam programele :)). Pana atunci, insa, vreau sa va prezint noua mea descoperire de pe Youtube. Exista multi artisti pe care ii apreciez si de la care am invatat multe, si daca vreti pot sa fac intr-o zi o postare separata despre asta, dar astazi vreau sa va vorbesc despre Robert Jones. Este un make-up artist cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu si a facut cover-uri pentru reviste ca Allure, Instyle, Elle, Vogue, Marie Claire, Glamour. Nu prezinta machiaje spectaculoase sau colorate, ci look-uri destul de basic, dar intra in detaliu pentru fiecare,  explica fiecare pas si motivul pentru care face lucrurile diferit in functie de modelul pe care lucreaza. Uneori, lucrul asta poate deveni plictisitor, dar pentru o incepatoare sau pentru cineva care vrea sa se lanseze ca make-up artist este extrem de util. Un lucru pe care l-am invatat in timp e ca machiajele aparent simple sunt, de multe ori, cele mai complexe. Makeup-ul, la fel ca orice in viata, e un domeni in care nu poti niciodata sa afirmi ca stii suficient si acest lucru mi-a fost dovedit inca o data aseara, cand am aflat trei "trucuri" foarte interesante, pe care de-abia astept sa le pun in aplicare. Am descoperit, cu surprindere, ca facem lucrurile destul de asemanator. Are aceeasi ordine, putin ciudata, in care lucreaza: aplica fond de ten si pudra pe pleoape, machiaza partea de sus, aplica fondul de ten si concealerul, face apoi linia genelor de jos si la final restul fetei :)).

Am atasat mai jos cateva tutoriale care cred ca o sa va ajute. Stiu ca sunt lungi, dar va garantez ca daca aveti rabdare sa le urmariti cu atentie, veti descoperi multe sfaturi si informatii interesante.


Intense Smokey Eye:

Kim Kardashian Makeup:

 Cat Eyes Makeup:

Natural Makeup:

Catwoman Makeup:
Gasiti aici o mini bibliografie daca va intereseaza sa stiti mai multe despre Robert. Chiar mi-as dori sa achizitionez una din cartile scrise de el (vazusem una si inainte, dar nu m-a interesat atat de mult pana sa-l descopar pe el) si chiar si linia lui de pensule imi face cu ochiul.
Puteti sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze, cereri sau intrebari pe mail. Adresele le gasiti sus! 


Va pup, sa fiti cuminti! :D  


Related Posts with Thumbnails
 
Real Time Web Analytics