Garnier BB Cream – Review & Giveaway

* Romanian only

Hey girls!

Cremele BB au devenit din ce in ce mai populare in ultimul timp. Ca multe dintre voi am fost curioasa sa le incerc, dar n-am avut ocazia, produsele nefiind accesibile in Romania. De curand, Garnier a scos prima BB Cream ā€ždrugstoreā€ si cand am primit invitatia de a o incerca si mai apoi de a va oferi ocazia aceasta si voua, mi s-a parut oportunitatea perfecta.

BB cream vine de la ā€žBlemish Balmā€, un produs foarte popular in Asia. Ea constituie o noua generatie de ingrijire, reusind sa ofere un efect imediat si un efect in timp. Este un produs multifunctional, avand multiple avantaje : ingrijire, hidratare, corectare, reparare, sporire a stralucirii si protejare. BB Cream Garnier isi propune sa dea senzatia unui ten perfect prin :
  • ā€¢    unformizarea nuantei
  • ā€¢    estomparea ridurilor si imperfectiunilor
  • ā€¢    hidratare
  • ā€¢    protectie contra razelor solare si
  • ā€¢    oferirea unui aspect luminos

Demo : 

Asa cum am spus la inceput, crema de la Garnier e prima BB cream pe care o incerc, asa ca nu am un termen de comparatie. Voi incerca sa vorbesc despre produs, proprietatile lui si cum ma simt utilizandu-l. 

* Imi place packaging-ul, fiind usor de transportat. Modalitatea de dozare e ok, doar ca trebuie sa fiti atente cu cantitatea, altfel puteti sa scoateti mult mai mult produs decat aveti nevoie.
* Sunt disponibile doar 2 nuante (light si medium) iar prima mi se pare destul de inchisa…nu stiu daca ar fi potrivita pentru fete cu tenul foarte alb.
* Are protectie impotriva razelor UVA/ UVB si FPS 15.  Sa fiu sincera, ma asteptam la (si as fi preferat) un factor de protectie mai mare fiind un produs BB Cream.
* Are o consistenta cremoasa, uniformizeaza  nuanta tenului si e usor de aplicat si amestecat. Are o acoperire mica, care poate fi sporita putin prin aplicarea unui strat aditional.
* Ce-mi place mult la ea e finish-ul natural, stralucitor pe care il ofera pielii…aceasta are un aspect fresh si sanatos (in niciun caz nu mat, asa cum spune descrierea produsului).  Pentru o persoana cu tenul uscat, ca si mine, acest lucru este binevenit…nu stiu in schimb daca unei persoane cu ten gras i-ar placea. Aceasta ar avea nevoie , mai mult ca sigur, s-o fixeze cu pudra.
* Poate fi folosita ca si crema hidratanta, dar cel mai mult imi place s-o folosesc ca primer inaintea aplicarii fondului de ten. Acesta aluneca mult mai usor si se aseaza perfect pe piele.

Cantitate : 50 ml; Pret : ~ 30 Lei

Daca v-am facut curioase, acum aveti ocazia sa o testati si voi! šŸ˜€

Ce trebuie sa faceti?
1. Sa dati share pe Facebook acestei postari.
2. Sa lasati un comment in care sa-mi povestiti despre un moment din viata voastra cand ati fi vrut cel mai mult sa beneficiati de efectele cremei BB Cream Miracle Skin Perfector si sa includeti link-ul de share si o adresa de mail sa dau de voi dupa.
 Ce trebuie sa stiti :

-> concursul este deschis numai cititoarelor mele din Romania;
-> data incheierii : Vineri, 11 Mai, la 23:59;
-> voi alege 3 castigatoare cele mai interesante 3 comentarii 

SUCCES!



Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com!
Va pup, sa fiti cuminti! šŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.