“New year’s Eve” Contest Winners

Hey girls!

A venit momentul mult asteptat :D! Trebuie sa recunosc ca acest concurs a fost preferatul meu si am urmarit cu entuziasm inscrierile voastre. Sa fiu sincera, ma hotarasem sa renunt la mentiuni pentru ca majoritatea look-urilor erau frumoase si chiar si unde mai era nevoie de putina munca la machiaj, clipurile erau interesante si originale sau pozele, pline de zambete calde. Pana la urma m-am gandit ca trebuie sa le premiez cumva pe fetele care au facut look-uri aproape perfecte si care mi-au facut dificila alegerea castigatoarelor. Am pus putine mentiuni, desi mi-au placut mult mai mult look-uri…dar altfel as fi facut o lista cu aproape toate fetele, asa ca am fost mult mai stricta. Chiar daca nu sunteti printre castigatoare sau printre mentiuni, sa stiti ca fiecare clip mi-a placut intr-un fel sau altul, am apreciat efortul, creativitatea si dedicatia cu care v-ati implicat in acest concurs.

Inainte de a trece la acordarea mentiunilor si desemnarea castigatoarelor, as vrea sa le multumesc celor de la myvideo.ro pentru inca o colaborare excelenta, sponsorilor pentru premiile minunate si voua pentru participare si dedicatie. Sper ca v-ati distrat si ca veti mai participa si cu alta ocazie!

MENTIUNI : 
(in ordine alfabetica)
AdinaNUstietot
Andra92
camy22
charmy-bunny
chocolate_bee
dragonfly
ElenaAndreea
lonelyness46
muffin
pixie
tyana1869
Felicitari, fetelor! Ati facut alegerea castigatoarelor foarte dificila!
PREMIUL SPECIAL :
(originalitatea clipului)

PREMIUL III : 
PREMIUL II : 
PREMIUL I :
Felicitari!
Le rog pe castigatoare sa-mi trimita mail pentru a intra in posesia premiilor!

Puteti sa vedeti toate inscrierile aici.

Puteti sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze, cereri sau intrebari pe mail. Adresele le gasiti sus! 

Va pup, sa fiti cuminti! 😀  

P.S. : Daca aveti nevoie de o critica contructiva asupra look-ului cu care v-ati inscris in concurs, puteti oricand sa-mi trimiteti mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.