Easy Make-up Look #1 – Bubblegum

Hey girls!

Mi-ati cerut look-uri simple, de examen :D. M-am hotarat sa nu le zic asa pentru ca nu exista o tipologie de look cu care sa mergi la un test, pentru ca ce mi se pare mie ca fiind potrivit, voua vi se poate parea prea mult sau prea putin si pentru ca la urma urmei am si cititoare care sunt la liceu si altele care merg la serviciu si look-urile astea pot sa fie folositoare si pentru ele. Cert e ca vreau sa fac o serie de look-uri simplu de realizat, care sa nu necesita multa dexteritate sau mult timp.
You asked me for simple looks, suitable for exams :D. I decided not to call them that cause there isn’t a specific type of look one would wear to a test, cause something that is right for me may be too much or too little for you and because at the end of the day I also have readers that are still in high-school and others that have to go to work and these looks might benefit them too. So I want to make a series of looks easy to do, that don’t require a lot of time or skills.
Evident, voi face look-uri diferite…unele vor fi ceva mai intense decat altele (ca cel de azi) pentru ca mi se pare oarecum redundant sa postez machiaje din doua culori. La urma urmei nu numai ca e plin internetul de ele, dar nu reprezinta o provocare. O sa incerc sa vin cu idei pentru toate gusturile, am deja cateva in minte. Machiajul de astazi este putin mai colorat, mai intens. Culorile folosite se potrivesc tuturor nuantelor de ochi, iar plasamentul pe care l-am ales (cu fardul negru putin in exterior, winged) consider ca avantajeaza toate formele de pleoape. Sper mult sa va inspire si sa va ajute! Succes, fetelor!
Obviously I’ll do different looks…some will be more intense than others (like the one today) cause I find it quite redundant to put up looks done using only two colors. The internet is full of them and also they don’t represent a challenge. I’ll try to come up with ideas for all tastes, I already have some in mind. Today’s look is a bit more colorful, more intense. The color combo goes well with all shades of eyes and in my opinion the placement (the winged black e/s) is suitable for all eye shapes. I really hope it inspires and helps you. Good luck, girls!
Produse folosite pentru ochi/ EYES :
 
TFSI 
ELF Matte Lip Color l/p – Tea Rose (intins pe pleoapa mobila – smudged on the lid)
ELF „Studio Endless Eyes Pro Mini Eyeshadow” Palette
ELF Pigment Eyeshadow – Passionate purple
ELF Pigment Eyeshadow – Naughty Noire
ELF Mineral Eye Liner – Black

Deborah Lash creator Volume&Care Mascara


Produse folosite pentru buze/ LIPS :

Carmex Moisturising Lip Balm

Sephora Maniac Mat l/s – mat 02
Estee Lauder Pure Color Gloss Shimmer – 26. Extravagant Pink

Produse folosite pentru conturare/ CONTOURING :

Too Faced Matte Bronzing Powder – Chocolate Soleil
ELF Cream Blush – Flirt 

Too Faced Blush Compact Duo – Pink Provocateur
ELF Radiance Enhancer – Sunrise
 
 
 
 
 
On different eye colors :  
 
 
 
 
Puteti sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze, cereri sau intrebari pe mail. Adresele le gasiti sus! 
You can write to me or send pictures, requests and questions on my e-mail. The addresses are above.

Va pup, sa fiti cuminti! 😀  
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.