Back to School Series – The Prom Queen

Hey girls!

Recunosc ca in alegerea tipologiilor m-am inspirat mult din cultura Americana :D. Noi nu avem Regina Balului, dar intelegeti la ce ma refer : fata frumoasa, populara, foarte increzatoare, cea pe care toti o admira. Am ales pentru ea un machiaj sidefat care sa-i(mi) complementeze ochii, cu tonuri light de roz si rosu, gene false si buze roz soft. Sper sa va placa!
I admit I was inspired by American culture in choosing the typologies for this series. In our country we don’t have a Prom Queen, per se, but you understand what type I’m referring to : the pretty girl, popular, very confident, the one everyone admires. I chose a shimmery make-up to complement her (my) eyes with light pink and red tones, fake eyelashes and soft pink lips. Hope you like it!

Produse folosite pentru ochi/ EYES :

ELF Matte Lip Color l/p – Tea Rose (intins pe pleoapa mobila – smudged on the lid)
CS 88 Metal Mania
StarGazer e/s – Copper Fire
Kryolan – Glanz Beige

Heartbreaker Cosmetics – Bedroom Eyes – Lust
  – 
ELF Matte Lip Color l/p – Tea Rose (intins pe linia genelor de jos – smudged on the lower lash line)
CS 88 Metal Mania
 

Produse folosite pentru buze/ LIPS :

Nivea Hydro Care

Yves Saint Laurent Rouge Volupte lipstick – 09. Caress Pink

Produse folosite pentru CONTOURING :
 
Too Faced Matte Bronzing Powder – Chocolate Soleil  
No-name pink lipstick (as a base for the blush) 
Stila Noire Palette (rozul mat ca blush – the matte pink as blush)
Stila Noire Palette (rozul sidefat ca highlight – the pink shimmer as highlight)  



 (click pentru marire)
Intai am tapat putin partea de sus a parului. Dupa, l-am dat cu spuma, am asteptat sa se usuce si apoi am folosit placa pentru a face bucle lejere, insistand la varfuri. Tot cu placa am facut si bretonul, dupa care am pulverizat Sachajuan Ocean Mist pe toata suprafata parului si putin fixativ pe breton. 
I started by teasing the top part of my hair. I applied mousse, waited for it to dry and then used the flat iron to make loose curls and style my bangs. After that I sprayed Sachajuan Ocean Mist all over my hair and a small amount of hairspray on my bangs.


In alegerea outfit-ului, am fost inspirata de personajul Serena van der Woodsen din Gossip Girl : fusta mini, vesta si tocuri. Evident, nu se asteapta nimeni sa mergeti pe tocuri de 15 cm la scoala, le-am pus for fun si pentru a ma apropia cat mai mult de personaj. Puteti sa le inlocuiti cu o pereche de sandale/platforme confortabile :p.
For the outfit I was inspired by the the character Serena van der Woodsen from Gossip Girl : mini skirt, vest & heels. Obviously, no one’s expecting you to wear 15 cm heels at school, I used them for fun and to get as close as possible to the character.  You can easily replace them with a pair of comfy wedges.



 
That’s it for today! 😀

Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.
You can write to me or send pictures and requests at special.makeup@yahoo.com! If you have any questions for me, please check out the “F.A.Q.” section above to see if I haven’t already answered them.

Va pup, sa fiti cuminti! 😀

Comments

  1. Dariaa_m says:

    intodeuana mi-a fost frica sa incerc machiajul roz .dupa ce odata l-am facut si mi sa parut ca arat ca un copil micc.parca m-ai convins sa mai incerc:>:)):* te pup

  2. Alexys says:

    Asta imi place si mai mult :X:X:X

  3. Lucia Popa says:

    Asta cred ca e preferata tuturor, in special a mea .. Cine nu ar vrea sa fie The Prom Queen :> ? :))

    :*

  4. Roxana M says:

    Avem Balul Bobocilor unde se alege Miss Boboc sau cel putin asa era, deci e pe acolo.

  5. Ce matinala esti :)))
    Super machiajul si te prinde f bine deci poti fi chiar tu regina scolii :)))=))
    Vreau sa te intreb ceva : e bun balsamu de buze de la nivea ? hidrateaza ceva ?

    • SpecialKoko says:

      Sunt programate postarile 😛 Multumesc :P. Sincera sa fiu, nu prea ..dar il folosesc pentru a-mi pregati buzele de ruj. Adevarul e ca eu si sufar de buze crapate constant, asa ca s-ar putea sa functioneze better pe alte persoane. pup!:*

  6. Camy says:

    Imi place mult machiajul si ai un par asa de lung si de frumos :X

  7. kisstyna says:

    chiar ca semeni cu Blake la tinuta.Bv bv.Si eu ador stilul ei feminin

  8. yzk says:

    the prom queen e lookul care imi place cel mai mult din serie! definitely! arata foarte bine totul, de la machiaj si par pana la outfit :d!
    Asta poate si pentru ca e mai apropiat de stilul meu de zi cu zi si btw eu mergeam cu tocuri de 14 la liceu :)))! am fost intr-un liceu de fete mai mult si cam toate veneam asa :))) cand se bateau era arma perfecta :)).
    I love tocurile, mai ales cele ca ale Victoriei Beckham :)))

  9. ViataAreGust says:

    Cam sexy domnisoara pt scoala:D.. Pantofii sunt wowwwwwww!

  10. Miu Miu says:

     esti prea decenta pentru gustul Serenei ;)) Ea avee muult me m n- naa ca nu pot sa sterg. Am vrut sa spun ca e mai bitch

  11. La multi ani, Maria! Sa ai o zi fabuloasa!

  12. Cristina_dochiteanu says:

    Imi place foarte mult machiajul, dar ador outfit-ul acesta si mai ales pantofii!!! imi poti spune de unde i-ai luat?? pls!!!

  13. Cristina says:

    Adoooor postarea asta !!!! love it love it !!! cea mai reusita !! imi place mult machiajul si cum ti-ai facut parul .. atunci cand vreau niciodata nu imi sta parul asa :)) .. si outfitul este suuper . (pentru facultate eu as opta pentru platforme 😀 ) dar e bestial totul !! pup

  14. Alexandra says:

    Ce imi place seria asta! Nici n-as putea spune care imi place mai mult:X

  15. aly_na26 says:

    imi place mult parul:)

  16. stilistele says:

    foarte tare machiajul; ar fi fost dragute niste sosete lungi peste genunchi la look-ul asta 😉

  17. super machiaju am sa il incerc si eu pup k

  18. Cristinaandreiu says:

    hey, u really look like serena! chiar ma gandeam de cand iti urmaresc postarile  cu cine semeni….et voila….cu blake lively;)

    • SpecialKoko says:

      Mie chiar nu mi se pare, dar e o tipa f pretty ..asa ca o s-o iau ca pe un compliment. Multumesc!:*

      • Cristinaandreiu says:

        pe langa faptul ca esti blonda;D ai ochii si privirea sau expresia fetei (cel putin in pozele de pe blog) identica cu a ei…nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic…adica nu e ca semeni la trasaturi “perfect” cu ea, e ca ai atitudinea  si expresivitatea ei, asta te face sa semeni cu Blake 🙂

  19. n-am fost eu tipologia de prom queen dar machiajul pe care il purtam cel mai des la liceu se apropia de cel executat de tine I♥it. La multi ani si iti doresc o zi frumoasa :*:*

  20. Tediana says:

    you really look like a prom queen! <3

  21. Frumos machiaj,frumoasa tinuta!  Love the heels! Kisses

  22. Anca says:

    Iti sta foarte bine parul asa, iar pantofii sunt =p~

  23. Rr Ucca says:

    Cat de tare e seria asta 😡 Cu siguranta fiecare din fetele care te urmaresc se pot regasi intr`un personaj. Frumusete de fata:x

    La multi ani ! Sa traiesti multi multi ani >:D<

  24. Almi says:

    you are the queen 😀
    ba să știi că mie personal mi se par ok pantofii cu tocuri de 15 cm, atât timp cât au o mică platformă la partea din față care mai reduce din incomoditate 😛

  25. Iulia Dragan says:

    This is definetly my favourite one, love the pink lipstick and the eyes make-up. Tinuta e foarte my style si imi place vesta mai ales foarte mult, esti superba ca intotdeauna Koko :*

  26. Diana Micu says:

    Vai, ce-mi place cum ti-ai facut parul! :X Tot cam in genu asta sunt tunsa si eu numai ca-l am mai lungut, insa ma indoiesc ca mi-ar iesi asa frumos.. o sa incerc totusi:* oricum iti sta super si machiajul si coafura si outfitul! pup:*

  27. Ela says:

    Un machiaj glamorous just like the prom queen!The shoes are wow!

  28. EyeGraffiti eyegraffiti.blogsp says:

    such a cute face! Love the shimmer on your eyes!

  29. Alle. says:

    Ultimele poze esti leit o Serena van der woodsen :))..
    Totusi daca iesi asa pe strada cu machiajul tau multi ar zice ca esti pitipoanca, ceea ce e enervant pentru ca de ex in america nimeni nu gandeste asa despre tine ci doar te admira.. Dar la noi fiind atatea pitipoance, lumea nu mai realizeaza cine ii pe bune si cine nu.
    Voi incerca si eu coafura ta caci ma avantajeaza mult 😀 Totusi ca la mine parul e un pic ciudat, adica natural are bucle asa lejere, dar nu stau grozav mereu, insa daca vreau sa-i fac eu bucle, nu ma lasa :))

    • SpecialKoko says:

      Haha, mie nu mi se pare..dar multumesc!:D Nu cred, e un machiaj foarte simplu si lejer, ar fi culmea sa creada si despre asta ca e “prea mult”. Si chiar daca m-ar considera o pitipoanca, what do I care?:)) I was always top of my class, oamenii pot sa creada ce vor…n-o sa fiu altcineva doar sa-i multumesc :P.

      keep practicing, trebuie sa iasa ceva 😀 pup!:*

  30. Alina F. says:

    I love it!You look so beautiful!

  31. Cristina says:

    Imi plac ochii tai ! / M-am indragostit de tine / Imi plac ochii tai, ma-nnebunesc ! uup uup ! 🙂  Foarte fain machiajul! Si foarte faina fata ! Ma uit cu placere pe blogul tau. Mereu imi faci ziua mai buna! iti multumesc pt. asta! ( La multi ani pt. data de 8 !)

  32. Lady Butterfly says:

    Este absolut superb! Atat de dulce, atat de finut rozul acela, in acelasi timp elegant si delicat. Foarte tare imi place!!!

  33. Oana Marina02 says:

    Iti sta foarte bine… Nu stiu cum dar iti vine bine orice culoare..hmmm. Esti o scumpa:)

  34. Maggie says:

    cum nu avem regina balului? nu intra12a, dar avem intra9a . tunu ai avut balul bobocilor cu miss boboc? 

    eu am fst miss boboc la mine ;))

    un look f nice, ti-a iesit f bine.
    Felicitari!

  35. Maggie says:

    miss boboc e aleasa de profesori + UN JURIU DIN FOSTII MISS& MISTER BOBOC. [ din anii anteriori] /. deci e o chestie de popularitate

    • SpecialKoko says:

      Pai cum poate sa fie o chestie de popularitate daca concursul se tine la cateva luni dupa inceperea liceului? :)) Eu inteleg ca intervine si asta intr-o oarecare masura, dar nu e deloc acelasi concept (sau personaj) ca la americani.

  36. Anda Zelenca says:

    Soooo glamorous!:X

    Ador machiajul ochilor, arata superb! And I love the hair too!:X

  37. Michellinne says:

    Ce pantofi frumoşi :X Şi par destul de comozi, chiar dată au ditamai tocul.
    Iar tu… ce să zic? Eşti frumoasă tare! :*:*:*

  38. Butterfly says:

    Au dreptate fetele, chiar semeni cu Serena, mai ales asa cu parul desfacut, imi place look-ul acesta, este foarte feminin. xoxo

  39. Dellynaka says:

    ce folosesti pentru sprancene ?:D

  40. ludmilushca says:

    Foarte reusita “tinuta” si in general tema cu “back to school” 🙂

    Esti foooarte bravo, pup :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.