Review by u! **Fond de ten Make-up Forever HD**

Hey girls!

Imi pare rau ca am intarziat atat cu postarea de astazi, dar am avut examen si n-am mai avut timp s-o mai redactez aseara. Cred ca review-ul de astazi o sa va placa in mod deosebit, fiind vorba de un produs foarte popular D.

Fond de ten 
Make-up Forever HD

“Am tot auzit lucruri de bine despre fondul de ten de la MUFE  si am zis sa il incerc. Fondul de ten costa 160 RON, 30OZ. Are o pompita care dozeaza cantitatea destul de bine, deci poti sa pui cat ai nevoie, nu o sa risipiti prea mult fon de ten. 
Are o varietate destul de mare de nuante, ceea ce este un mare plus, pentru ca eu am avut mereu probleme cu gasitul culorii potrivite pentru tenul meu din cauza pistruilor. Eu am tenul mixt spre gras si am mari probleme cu sebumul. Fondul de ten se intinde foarte frumos pe fata, nu o incarca  deloc, are acoperire medie , iarasi lucru bun pentru ca eu nu vreau sa imi acopar pistruii, doar porii. Aplicat cu un buretel, se aseaza foarte bine pe fata, nu e foarte lichid, are compozitia perfecta. 
Eu l-am folosit si cu primer si fara primer si diferenta nu este foarte mare, in jur de 1-2 ore in plus pana incepe sa luceasca fata. Avand in vedere ca face parte din fondurile de ten care costa relativ destul, nu m-a dat pe spate, dupa 3-4 ore zona T deja  incepe sa imi luceasca, iar  la sfarsitul zilei  nu mai am  deloc  fond de ten, uneori chiar se strange pe alocuri. Nu stiu cat conteaza faptul ca pe obraji  nu se sterge, avand in vedere ca de pe nas, frunte, barbie si zona desupra buzei superioare e necesar o reaplicare dupa 5-6 ore. Nu ma asteptam la minuni dar macar la o diferenta notabila. Cred totusi  ca pe un ten  fara asa mai probleme cu sebumul  ar rezista destul de bine. 
PRO – gama larga de nuante, se intinde frumos, nu incarca fata
CONTRA – acoperirea nu e extraordinara, nu va asteptati la „ten de portelan” , rezistenta medie spre mica pt ten gras, pret mare.

Am mai cumparat de la MUFE si 2 pensule, una subtire pentru eyeliner  (eyeliner brush 1N)  si una pentru buze. De amble pensule ma declar complet multumita, mi se pare mult mai usor sa aplic eyeliner decat cu angeld brush sau cu aplicatorul tusului, iar cea pentru buze e excelenta pentru un control mai bun al conturului.

Saptamana viitoare o sa primesc noul lor eyeliner waterproof AQUA LINER (culoarea verde-inca nu stiu nuanta exacta pentru ca e cadou) si daca doreste cineva am sa fac un review si la el.”

Multumim Alexandra ! 

Daca vreti sa contribuiti la aceasta rubrica, va rog sa-mi trimiteti mail cu un review 100% original (VA ROG sa nu-l copiati de pe alte site-uri) si, de asemenea, o poza cu voi ca s-o pun frumos in panoul de mai sus :D. Imi rezerv dreptul de a revizui continutul mail-ului.

Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.

Va pup, sa fiti cuminti! 😀

Comments

  1. bianca says:

    Ma gandesc ca la un asa pret ar fi trebuit sa faca minuni…

  2. Miu Miu says:

    dragut din partea ta ca faci rubrica asta. Imi place mult.:*

  3. Karla Puscas says:

    Si eu l-am cumparat prima data in Franta acum 2 ani dar am ajuns sa stiu cum sa-l folosesc foarte tarziu dupa ce am vazut acest video(pe la minutul 04:35): http://www.youtube.com/watch?v=9pwZP8cHfac               altfel, chiar daca am tenul uscat/mixt arata dizgratios. E un fond de ten foarte bun.. daca stii cum sa-l aplici.

  4. Ruxi says:

    Il am eu si voi face si eu un review cat de curand sunt partial de acord cu ce spune Alexandra dar bineinteles nu in totalitate pentru ca mie imi place acest fond de ten. 😡

  5. Toppy1 says:

    Eu am mentionat ca pe tenul meu, care este destul de gras, are efectul asta. Totusi, pana acum e insa cel mai bun pe care l-am avut, dar cand se termina , o sa incerc si altceva pt ca nu sunt in totalitate multumita.L-am aplicat cu buretelul umed/uscat, pensula de fdt, cu degetele, in cantitate mica si am avut acelasi rezultat. 🙁 Asta e, cel mai dificil ten, e cel gras, nu cred ca s-a inventat inca fondul de ten care sa reziste pe fata mea

  6. Sabina says:

    Nu pretul e relevant neaparat, cosmeticele profesionale, ca si alte cosmetice, trebuie adaptate nevoilor tenului. Pentru tenul gras exista machiaj mineral de exemplu, si fond de ten fara ulei sau silicon special facut pentru a rezista sebumului. Nu cred ca MUFE HD e special pentru ten gras, daca are acoperire medie e pt ten normal – uscat . Nici un fond de ten nu poate face minuni, e absurd ! Pielea trebuie ingrijita impecabil in primul rand 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.