LOTN : Up in flames (pic heavy)

Hey girls!

Am o lista astronomica cu chestii “to do” pentru blog si nici macar n-are legatura cu postarile propriu-zise (alea sunt pe o lista mult mai lunga ☺), ci cu diferite idei pe care le am pentru a simplifica navigarea. De exemplu, pagini separate pentru “Tips & tricks” (lista cu titlurile tuturor postarilor respective si link catre ele), pentru  Review-uri ( lista cu toate produsele la care am facut review si link catre ele). De asemenea, vreau sa pun etichete cu culori la fiecare machiaj. De exemplu, daca vreti un machiaj cu albastru, sa puteti sa apasati jos la etichete pe “*blue” si sa va apara toate look-urile cu aceasta culoare. Acum ca ma gandesc, as putea sa fac pagina separata si pentru asta :)). Alta chestie e sa simplific sectiunea F.A.Q. Pot sa las strict intrebarile la care am dat un raspuns simplu, iar pe cele la care am link sa le mut in paginile de care va vorbeam mai devreme. Cum am zis, e lunga lista…dar cred ca daca reusesc sa le fac treptat, v-ar ajuta mult sa gasiti strict lucrurile care va intereseaza…mai ales daca sunteti noi pe blog :D.
Revenind la subiectul postarii, am pregatit pentru astazi un look de seara, foarte dramatic si “in your face” – like. Toate elementele sunt puternic conturate : ochii, buzele si pometii, lucru nu tocmai recomandat, dar de care rareori tin cont :)). Am pastrat totul in aceeasi gama de culori si chiar imi place cum se vede. Sigur, pentru unele dintre voi ar putea parea prea mult, dar puteti intotdeauna sa modificati look-ul in functie de preferintele voastre. De altfel, asta e ceea ce va sfatuiesc mereu, si anume : sa adaptati orice machiaj propriilor particularitati, fie ca tin de forma ochilor/pleoapelor,  de culoarea tenului, de undertone s.a, fie ca tin de gusturi si personalitate. Nu purtati niciodata ceva ce nu reflecta stilul vostru si cu care nu va simtiti ok! 
Pfff….si-mi propusesem sa nu “vorbesc” mult azi :)). Ca de obicei, pozele la lumina artificiala sunt awful, dar sper sa va placa oricum :
psycho eyes :))
Produse folosite pentru ochi :

TFSI 
ELF Duo e/s cream – Black Licorice 
(negrul intins pe pleoapa mobila si putin in pliu)
SPHE – Set No. 49 Movie star glamour
Fraulein38 Sun Kiss Palette
SPHE – Set No. 47 Tequilla sunrise
Gene false Extreme Collection – Extravagant

e/l Sephora kohl and liner – Nuanta “01. Keep black”
(aplicat la baza genelor si apoi amestecat cu smudge brush)

SPHE – Set No. 49 Movie star glamour

Fraulein38 Sun Kiss Palette
Produse folosite pentru buze :  

Classics Perfect Lasting l/s – no.148.
Sephora ultra-shine l/g – No.31
Produse folosite pentru contouring :  

 

Too Faced Matte Bronzing Powder – Chocolate Soleil
Golden Rose l/s – No.53 (folosit ca baza pentru blush)
10 Piece Blush Palette
Collection 2000 Illuminating Dust Instant Shimmer
Send me pics if u try it out! :*
Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.
Va pup, sa fiti cuminti! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.