LOTD : Ecstasy

Hey girls!
Astazi eu sunt cea care are nevoie de niste “tips & tricks”, vreau sa stiu cum scapati voi de procrastinare :)). Intotdeauna am fost o lenesa, de ce sa mint? De altfel, mama glumeste mereu pe seama mea si-mi zice ca m-am nascut lenesa…nu prea pot s-o contrazic :)). Dar pana acum, cu  eforturi sustinute (si supraomenesti I might add ☺), nu numai ca am reusit sa duc la implinire tot ce trebuia sa realizez, dar am facut-o la un nivel destul de ridicat. Asta pentru ca, paradoxal, desi sunt lenesa…sunt perfectionista…va dati seama ce consum de energie?! :)) Dar in ultimul timp, mi-e tare greu sa ma concentrez, sa ma mobilizez…nu e vorba doar de clasica lene, ci ma simt total lipsita de vlaga, ca o leguma. Adevarul e ca nici nu dorm corespunzator, dar chiar nu am timp sa le fac pe toate in 16 ore :)). Ma gandesc sa iau niste suplimente si vitamine…aveti sugestii? Mi-ar placea sa aud experienta voastra cu astfel de produse. Am mai luat si eu in trecut, dar recunosc ca n-am reusit niciodata sa ma tin de ele. As fi dispusa totusi sa fac un efort de data asta daca as sti ca functioneaza :)). I could really use some ideas :D.
Anyway, enough with the chit-chat :D! In ultimul timp m-am machiat destul de simplu si neutral. Desi ma trezesc cu chef de look-uri colorate si complexe, ma uit pe geam si-mi trece imediat. Dar, cum n-am mai prezentat de mult un look pe blog, m-am mobilizat si, desi n-am facut ceva extra colorat sau dificil, cred ca e feminin si cute :D. Hope u like it :
Produse folosite pentru ochi :

UDPP
Coastal Scents eyeshadow pencil (partea roz intinsa pe pleoapa mobila)
Sephora n08 – Universal beige
UD Book of Shadows vol. II
NYX Eyeshadow – TS36 Ceramic
Laissa 24 Palette
ELF eyeliner & shadow stick – Black (tightline)
Coastal Scents eyeshadow pencil

e/s Ecstasy – UD Book of Shadows vol. II

NYX Eyeshadow – TS36 Ceramic
Laissa 24 Palette

Produse folosite pentru buze :  

Coastal Scents Juicy Pink Lip Quad 


Produse folosite pentru contouring :  

Too Faced Matte Bronzing Powder – Chocolate Soleil
Ruby Rose l/s – No.57 (folosit ca baza pentru blush) 
Stila Noire Palette (rozul mat ca blush)
Stila Noire Palette (rozul sidefat ca highlight

Sper sa va placa si sa-l incercati!:*
Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.
Va pup, sa fiti cuminti! 😀
 

P.S. : Nu uitati sa participati la giveaway-ul Sigma si concursul de pe Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.