Review : Sigma Travel Kit – Naughty in Black

Hey girls!

Acum aproximativ 3 saptamani, cei de la Sigma mi-au trimis setul de pensule “Travel Kit – Naughty in Black”. Noul lor program de marketing, “Beauty Affiliation Incentive Package“,  mi se pare de laudat si le sfatuiesc si pe celelalte detinatoare de bloguri, conturi de youtube sau pagini de facebook sa profite de el.
Sigma Travel Kit – Naughty in Black
In ceea ce priveste packaging-ul, imi place mult plicul din imitatie de piele, mi se pare foarte stylish & professional. Personal, eu il prefer asa pe negru, dar pentru pasionate, exista si un set identic pe roz. La achizitionarea celui negru, primiti cadou o pensula “Duo Fibre – F50”, iar in cazul celui roz, o pensula “Foundation F60”. Ideea e ca practic sunt aceleasi 8 pensule indiferent de ce set cumparati, doar ca sunt inversate. Manerele pensulelor sunt scurte, dar asta e actually un aspect care-mi place. Plicul este destul de compact si mic si poate fi strecurat cu usurinta chiar si in geanta fara sa va incomodeze cu ceva. Are un buzunar interior in care eu mi-am pus penseta, forfecuta si cheile de la caseta de make-up atunci cand am fost la munte. Consider ca are intr’adevar toate pensulele de care ati avea nevoie intr-o deplasare, desi pentru un look mai elaborat eu as prefera sa mai am cateva pensule pentru ochi in plus cu mine, doar ca sa nu trebuiasca sa curat mereu o pensula inainte de a aplica alta culoare.
Pe langa setul propriu-zis si pensula cadou, am primit si un mic “manual” cu informatii despre fiecare pensula in parte, cat si un card cu instructiuni de curatare si intretinere.

Setul contine :
 Pencil – E30
Pensula este pufoasa, are peri rigizi ce asigura o aplicare precisa, si o forma ascutita in varf care ofera accesul in locuri mai greu de patruns. Poate fi folosita pentru aplicarea fardului in pliul pleoapei, in coltul exterior al ochiului (pentru crearea V-ului), in coltul interior al ochiului (pentru a oferi luminozitate), pe linia genelor de sus (pentru intinderea eyelinerului in cazul unui look smoky), cat si pe linia genelor de jos (pentru intinderea eyelinerului si aplicarea fardului). Mie imi place s-o folosesc in mod deosebit pe linia genelor de jos pentru ca, fiind atat de mica, se potriveste perfect zonei respective, iar perii ofera o aplicare precisa astfel incat nu-mi intra tot fardul in ochi si implicit pe lentile. E una din pensulele mele preferate din set.

Tapered Blending – E40
Este o pensula pufoasa, cu peri moi, rotunjita in capat. E buna pentru aplicarea culorilor in pliul pleoapei si pentru blending. Ceea ce mi se pare ciudat la aceasta pensula este marimea ei. Mi se pare uriasa pentru o fata cu pleoape mici si, chiar si in cazul pleoapelor mele destul de mari, nu simt ca asigura o aplicare precisa si curata in exterior, de aceea prefer s-o folosesc strict pentru blending. Din punctul asta de vedere, asa cum am mai zis, e foarte buna.
Eye Shading – E55

Este o pensula foarte fina, deasa si cu un capat rotunjit. Firele de par rigide asigura o aplicare precisa (prin miscari de presare) a fardului pe intreaga pleoapa. Eu o recomand pentru aplicarea culorii pe pleoapa mobila, pentru aplicarea highlight-ului sub spranceana si chiar pentru intinderea creionului/bazei pe pleoapa. Poate fi folosita cu succes atat in cazul fardurilor compacte, cat si pentru pigmenti.

Large Powder – F30

Pensula este destul de deasa, pufoasa si cu un capat rotunjit. Ofera o aplicare uniforma, fara sa incarce fata. Eu am inceput s-o folosesc zilnic pentru pudra, dar cred ca marimea ei o face potrivita si pentru aplicarea conturului daca vreti un aspect mai natural sau pentru aplicarea blush-ului pe pometi. Nu am avut probleme deloc cu “naparlirea”, dar in timpul spalarii a curs vopseaua din ea, lucru care mi s-a parut destul de ciudat. Nu stiu daca asta se intampla si la a doua spalare, dar cert e ca nu a afectat cu nimic calitatea pensulei. Un lucru care ma deranjeaza putin e faptul ca perii din capete “se zbarlesc” dupa cateva folosiri (se observa si in poza), dar pensula revina la forma initiala dupa spalare.

Large Angled Contour – F40
Pensula este foarte pufoasa, cred ca cea mai pufoasa din tot setul. Are peri moi, este deasa si, asa cum sugereaza si numele, are o forma unghiulara. Poate fi folosita atat pentru aplicarea blush-ului, cat si a conturului. Asigura o aplicare precisa si ia foarte bine produsul, neavand nevoie de multiple aplicari. Am folosit-o pentru “my Barbie cheeks” si chiar mi-a placut efectul si cum se lucreaza cu ea. Cred ca o sa o folosesc in mod deosebit pentru look-urile de seara. Are aceeasi problema cu perii exteriori ca “F30”, dar si aceasta revina la forma initiala dupa spalare.

Foundation – F60

Este o pensula fina, moale, din peri sintetici. Are o forma rotunjita la capat si poate fi folosita pentru aplicarea produselor lichide sau crema, fie ca e vorba de fond de ten, concealer, blush crema sau highlight. In ceea ce priveste fondul de ten, mi se pare ca asigura o aplicare uniforma si intinde cu succes produsul pe piele, fara sa lase pete, urme sau linii. Mie imi place s-o folosesc pentru aplicarea concealerului pe pleoapa pentru ca acopera o zona destul de mare si nu e nevoie sa pierd prea mult timp pregatind zona ochilor. 

Concealer – F70

Si aceasta este o pensula moale, din peri sintetici, cu o forma rotunjita la capat. Ei o recomanda pentru zona cearcanelor, dar mie mi se pare destul de micuta, sau cel putin e prea mica pentru cearcanele mele. Mi se pare foarte buna pentru aplicarea concealerului pe zone specifice sau pentru “conturarea”, schitarea sprancenelor si a buzelor (ma refer la ultima parte, cand corectam micile greseli cu concealer si dam forma finala). 

+ CADOU :  Duo Fibre – F50

 
 E o pensula moale, facuta atat din peri naturali, cat si sintentici. Poate fi folosita atat pentru aplicarea produselor lichide, cat si crema. Ei o recomanda pentru fond de ten lichid…eu cred ca poate fi folosita si pentru fond de ten crema sau pentru blush crema. Ofera o aplicare destul de naturala.  Sa fiu sincera, este singura pensula care imi displace. Naparleste ingrozitor, chiar si dupa spalare, si e incredibil de dificil de indepartat perii dupa. Fiind totusi destul de mica, o s-o pastrez pentru blush crema in speranta ca o sa-mi fie mai usor sa adun cateva fire strict de pe obraji. Poate dupa mai multe spalari isi revine.

Concluzie : Imi place foarte mult acest kit. Contine exact strictul necesar de pensule pentru crearea unui look complet si mi-a fost de mare folos in deplasare. De altfel, cred ca ar fi bun si pentru incepatoare sau pur si simplu ca o alternativa daca nu va permiteti variantele “full-size”. Pensulele sunt pufoase si calitative, majoritatea fiind incluse in rutina mea zilnica de make-up. Ma bucur mult ca am avut in sfarsit ocazia sa le incerc si le multumesc celor de la Sigma pentru oportunitate.
Pret : 49.90 $

Daca va place setul, acum aveti ocazia sa-l castigati! Sigma il ofera uneia dintre cititoarele mele!
Ce trebuie sa faceti?
1. Sa fiti follower al blogului prin Google Friend Connect – acolo la “Persoane interesate” in dreapta! (pentru followerii de pe FB urmeaza alt giveaway!) ;
2. Sa dati un comment in care sa-mi lasati adresa de email ca sa pot sa dau de voi dupa.
3. The giveaway is open INTERNATIONALLY.

[Va rog MULT  sa nu dati  comment-uri off-topic pentru ca ma incurca la numarare si n-o sa le dau approve.]
Giveaway-ul se termina Sambata, pe 23 Aprilie,  la 00:00. Castigatoarea va fi aleasa cu random.org!
Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.
Va pup, sa fiti cuminti! 😀

Comments

  1. Me see it, me like it!
    Intr-adevar, e un set foaaarte bun si tare l-as mai vrea, ca oricum am putine pensule…
    septembrie.joi@gmail.com

    Si cum mi-ai dat idei in legatura cu programul de afiliere,poti sa-mi dai un pont? Se poate inscrie oricine? Cum trebuie sa procedez?

    • SpecialKoko says:

      Hey! O sa-ti raspund tie avand in vedere ca e primul comment si il vad si celelalte fete care poate mai au intrebari…si il sterg la final, cand trebuie sa aleg castigatoarea.

      Apasa acolo pe link-ul programului si o sa afli toate informatiile de care ai nevoie. Trebuie sa-ti faci cont, sa devii afiliat (oricine poate sa faca asta, e un fel de reprezentat ca la avon de ex) si apoi, dupa ce ti-ai aflat link-ul, sa aplici pentru “incentive program”…formularul ala de jos. Ai un fel de grafic in care iti arata ce poti sa primesti in functie de numarul de followeri, subscriberi si asa mai departe. Iar daca esti acceptat, o sa te contacteze ei. Citeste instructiunile si pagina de f.a.q. ca sunt f helpful si afli tot ce trebuie sa stii de acolo. te pup!

  2. adisor68 says:

    Ce giveaway interesant:x:x:x:x
    Te urmaresc cu numele Dedeea.
    adresa de email:adisor68@yahoo.com

  3. morphinee says:

    winnie_thebest(at)yahoo(punct)com

  4. lexa_lexutza says:

    Ador acest set! Este pe wish list-ul meu de ceva timp! Poate am noroc sa il castig! Eu te urmaresc de putin timp dar vreau sa te felicit pt ca esti superba si foarte talentata!Adresa mea de e-mail este lexamakeup@yahoo.com…te pup

  5. Bianca says:

    Mmmmmm…..interesant….pick me, pick me ! :))
    Te urmaresc prin GFC cu numele scamutzza si adresa mea de mail e: scamutzzzza@yahoo.com
    Pupici

  6. ella92b says:

    GFC:ella balint
    E-mail:anysya_doll_2006@yahoo.com

  7. :X wow superbe pensule,te urmaresc cu numele Andreea,iar adresa e e-mail este bbe.lv@yahoo.com
    te pup :*:*:*

  8. Ana-Maria says:

    Super pensulele :X … desi nu am castigat la niciun giveaway sper sa am noroc acum 😀
    Te urmaresc cu numele de Ana-Maria , iar adresa mea de email este ana_bluedream@yahoo.com.
    Te pup :*

  9. hey.. te urmaresc cu gfc sub numele de Alexandra22
    email :alexandra.2212@yahoo.com
    :*

  10. shadow_alley_cat says:

    te urmaresc ca shadow_alley_cat
    si emailul meu e shadow_alley_cat@yahoo.com.
    super giveaway!

  11. Miss Z says:

    AWWW .Sigma:X
    Te urmaresc prin gfc cu numele Miss z:D
    email: missz_makeup@yahoo.com

  12. Maria Rosca says:

    Superb kit.ul……imi place la nebunie.
    Te urmaresc cu numele de Maria Rosca.
    Adresa de mail: eu.maria90@yahoo.com

  13. Camelcutza says:

    Super giveaway! Ma bucur ca te-ai hotarat sa te alaturi programului Sigma! Mailul meu este camelcutza (at) ymail (dot) com. pup

  14. killerkiss says:

    te urmaresc cu numele de tears of a ghost
    id-ul meu: kissy_k_2004@yahoo.com

  15. Vultur Daiana Petruta says:

    Buna dimineata Koko!Ce mod frumos de a incepe ziua!Te urmaresc cu numele Daiana Vultur,adresa de email petruta1990@yahoo.com!Mi-ar placea foarte mult sa castig,sper sa am noroc!Multumim de inca un giveaway minunat!

  16. Florentina10691 says:

    Buna,te urmaresc cu numele ?Florentina.
    Adresa de e-mail: florentina10691@yahoo.com.

  17. Laura Driha says:

    Ce frumos arata! Si pentru ca e usor de gasit in geanta are un plus 10 de la mine! Pentru ca la cate am deja in geanta in fiecare zi, tare greu imi e cand trebuie sa caut ceva!
    Te urmaresc cu Laura Driha ! corinne_dr@yahoo.com

  18. maddailade says:

    wow! Un giveaway foarte frumos si generos!
    Te urmaresc cu numele de maddailade prin GFC!
    madda_ilade at yahoo dot com

  19. Guest says:

    Buna.Te urmaresc cu numele de LAURA
    email:laura_b23@yahoo.com

  20. Al3mona says:

    Si mie mi-ar trebui un astfel de set de pensule… :D:D Te pup, adresa mea de mail este
    pufulici_al3mona@yahoo.com

    Take care!

  21. Elena Alexandra Serban says:

    Un giveaway super!
    Mail: elena_serban87@yahoo.com (Te urmaresc prin GFC cu numele Elena Serban)

  22. Adry says:

    Giveawayul acesta e de departe cel mai tare organizat ever! Pensulele sunt dementiale si daca le mai si recomanzi, e clar: me wants it too..:D. Pe langa asta, nici nu ma pot lauda cu prea multe pensule.
    Te urmaresc prin GFC cu numele Adriana M, iar adresa de mail este simpleblueemotion@yahoo.com

  23. MarryMarry says:

    Te urmaresc cu numele Maryanna.
    E-mail: mariana_682003@yahoo.com

    O zi buna.

  24. Cristina-Elena says:

    Asta da Giveaway! te urmaresc cu numele Cristina-Elena, iar adresa de email este
    cadmeea_maya06@yahoo.com.

  25. Happyaccesories says:

    I like`em 😀

    happyaccesories@yahoo.com

  26. Claudia says:

    Like like like!
    Te urmarescu cu numele Claudia Hatcu. Mail aida5891@gmail.com

  27. dorina says:

    Buna!
    Foarte dragut premiul de la acest giveaway.
    Te urmaresc cu numele Dorina si adresa mea de mail e rogeritza@yahoo.com.

  28. Merat says:

    This giveaway is right up my alley, makeup alley that is 😀 Mi se pare un set super!!!
    Ma inscriu si eu 🙂 Te urmaresc cu Merat. Imi stii adresa, dar o voi scrie oricum pt ca acestea sunt regulile 😛 theo_doraa@yahoo.com
    Multmesc pentru review si giveaway! Te pup!

  29. Ellasuchardine says:

    Super programul celor de la Sigma. Thanks for sharing :*
    Pensulele arata minunat, cand le vad imi dau seama ca tot nu am destule :))

  30. Raluca says:

    E foarte frumos setul, il vreau!
    Te urmaresc cu numele : GabrieLLe
    Adresa de e-mail: sweety_girl_19942007@yahoo.com

  31. Gabriela says:

    Hello, de mult tanjesc dupa un astfel de set. Imi fac din nou sperante, si particip 🙂
    GFC: Gabrielle Boutique
    e-mail: gabrielleboutique@yahoo.com

    Thanks,
    Kisses

  32. Buna Koko . Cat de bine arata pensulele ! I love it ! Chiar mi-ar prinde bine aceste pensule 😀 Te urmaresc prin Google Friend cu numele TheGossipAvenue. Si adresa mea de mail e : diandrutza_88@yahoo.com

    O zi buna !

  33. Addddeee says:

    Ce bine ca ai organizat un concurs ca acesta. Si asa am catevapensule , si alea de la E.L.F. si Oriflame ;))
    Te urmaresc prin GFC cu numele de Matzzza`s profile,pe facebook cu numele de Adde Apostrophe si am dat si subscribe pe YT cu numele de 0 aThe .
    Adresa mea de e-mail este addddeee@yahoo.com
    Multumesc!:)

  34. Denisaa says:

    Yuhuu :)))

    the_beauty_diary@yahoo.com

    Ce pacat ca am doar 123 followeri, nu cred ca o sa accepte :(:(

  35. Ana-Maria says:

    Hello Koko. Te urmaresc prin GFC cu numele Ana-Maria, email: crazi_hito@yahoo.com
    Hugs

  36. Florentyna10 says:

    Imi doresc foarte mult un set de pensule de buna calitate! Sper sa ma alegi pe mine 😀
    Te urmaresc de pe Florentyna10 . Email Florentyna10@yahoo.com

  37. Interesant! Vreau si eu, cred ca ar fi un cadou de Iepuras foarte frumos pentru oricine…Thx! un inceput de weekend frumos si linistit.
    mail:dobindatatiana@yahoo.com

  38. Andreea says:

    Hey!Te urmaresc cu numele de xdeeismeex iar adresa mea de email este brenda_deea13@yahoo.comImi doresc sa castig pensulele Sigma foarte mult:X

  39. 6laura6 says:

    awwww ma..
    amazing review. amazing giveaway. you are amazing, honeeeh.
    <3
    zlb.ftw6@yahoo.com

  40. super pensule !! imi doresc de mult un set ca acesta, dar nu mi-am permis..sper sa castig 🙂

    email: denisa_simion@yahoo.com

  41. Mihaela Luciana says:

    buna! te urmaresc cu numele de MihaelaS
    adresa de mail este dreamgirl_sua@yahoo.com
    sper sa castig:(

  42. Ioanna's Blog says:

    Vai :X super giveaway . imi doresc foarte mult acest kit deoarece am doar 3 pensule .. pe care le ultra folosesc .

    ioanna.makeupblog@yahoo.com
    GFC : Ioanna’s Blog

  43. Rammona says:

    :X inca un giveaway super tare la tine pe blog
    drm.rammona@yahoo.com :*

    Si stiu ca nu e chiar adecvat sa aduc vorba de asta dar…ce s-a intamplat totusi cu Queen B ?n-am reusit sa aflu nimic:(

  44. Just_Me says:

    Vai de cand imi doresc niste pensule Sigma!
    Multumim Koko pentru giveaway!
    Te pup!
    email: me.blogging10(at)gmail(dot)com.

  45. Wooow 😡 ce giveaway interesaaaaant !
    email : bybu3(at)yahoo(punct)com.
    Te urmăresc prin gfc cu Bibu .

  46. Darkflayer says:

    mi’ar place foarte mult acest kit.
    e-mail :yssa_dark_angel@yahoo.com

  47. Alina-Florentina Dumitrașcu says:

    Ce giveaway =p~
    bonnye_from_sweetland@yahoo.com

  48. ioana kzy says:

    salut! te urmaresc prin GFC sub numele s.o.n.b.b iar adresa mea de email e smth_old_new_borrowed_blue@yahoo.com.
    o zi frumoasa! 😀

  49. Superb setul de pensule ! :x:x:x

    Te urmaresc prin GFC cu numele de andreea.c192

    mail: andreea.c192@yahoo.com

    :*

  50. Shopperita says:

    Nu ma prea inscriu eu la giveaway-uri dar pe acesta chiar nu vreau sa il ratez!! 😛
    Te urmaresc cu numele Shopperita iar adresa mea de mail este shopperita@gmail.com!

    P.S. Felicitari pentru setul primit! 🙂

  51. Xtina Ics says:

    woooow super imi doresc de mult un astfel de set..dar nu am de unde sa il iau,poate poate:))am noroc….:D
    cristinaspineanu_136@yahoo.com

  52. Buna!Te urmaresc cu numele Endre (cosmetics review) ,adresa de email fiind cosmeticsreview@yahoo.com.Multumesc!

  53. Alexutza_diabolika says:

    Ce pensule<3!
    Te urmaresc prin GFC cu numele de Alexa
    Adresa de email :alexutza_diabolika@yahoo.com

  54. Mad@ says:

    Buna Koko! Super giveaway-ul 😀
    Te urmaresc prin GFC cu numele de Mad@
    Email: mada_3187@yahoo.com
    Pupici :*

  55. d.nick6 says:

    Hello! Te urmaresc cu numele teardrops. email-ul este d.nick6@yahoo.com

  56. diana_otoiu says:

    Miaaamiiiiii….I am so in on this!!!
    Adresa de mail este diana_otoiu@yahoo.com

  57. Ancazzz2002 says:

    wow….cel mai tare cadou ar fi asta..e chiar ziua mea pe 23 aprilie 😀
    kisses

    ancazzz2002@yahoo.com

  58. ely_2ss says:

    Buna
    Te urmaresc prin GFC cu numele descude si adresa de mail este ely_2ss@yahoo.com
    pupici

  59. Alina says:

    te urmaresc cu numele Alinutza
    mail-ul meu alina_bfkt@yahoo.com

  60. Anca Nicolae says:

    Buna, Koko! Super tare giveaway-ul
    Te urmaresc cu numele Anca Nicolae (mama_zmeilor30@yahoo.com)

  61. Julia says:

    Te urmaresc cu numele Julia. 🙂
    iulia.bochis@yahoo.com

  62. Buna K. !
    Te urmaresc cu numele de Jenyfer si tare mi-as dori sa castig acest set de pensule.
    e-mail: geanina.margulescu@gmail.com
    Kisses !

  63. Kelu007eu says:

    kelu007eu@yahoo.com
    te urmaresc sub numele de kelu007eu

  64. Ionny says:

    Hey:*

    Te urmaresc cu numele ionny

    Adresa mea este ionny_princess@yahoo.com

  65. foxy says:

    what a lovely giveaway 😡
    email : irinaren@yahoo.com

  66. Andreyutza3011 says:

    Always love your giveaways!
    GFC: andreea
    mail: andreyutza3011@yahoo.com

  67. Anabela says:

    Te urmaresc pe google connecter prin contul meu de twitter,Anabela.
    id-ul meu este:any_baby_doll@yahoo.com.
    Setul mi se pare foarte util,mai ales ca nu prea am pensule multe.

  68. j_blo4u says:

    E-mail : j_blo4u@yahoo.com
    Follower : J Blo

  69. buna!te urmaresc prin GFC cu numele de isa
    adresa de mail patrascuisabela@gmail.com

  70. te urmaresc cu maria madalina mazilu si de mult vreau sa intru in posesia unei pensule sigma insa ma incapatanez sa o castig si particip la multe giveawayuri. Chestia asta o sa ma determine sa-mi fac si blog…nu stiu cu ce o sa-l populez…dar ma mai gandesc…
    Adresa mea de mail este madalinamazilu at gmail dot com

  71. Cosmina says:

    Buna Koko! Eu te urmaresc cu numele mcuniverse prin gfc si adresa mea de mail e cmblog@yahoo.com . Foarte frumos giveawayul !

  72. sweet lory says:

    buna

    te urmaresc cu numele: sweet lory
    e-mail: sweetyblue_1986@yahoo.com

    premiul oferit este foarte dragut, de mut imi doresc un set de pensule sigma:)

  73. Diana Nicolae says:

    Hey koko, ca de obicei cadouri frumoase !! Te urmaresc cu DyA, iar adresa mea de mail e dia.1989@yahoo.com Te pup. (ps ai un tag de la mine: dya-s.blogspot.com)

  74. super-set:D poate am si eu noroc. Te pup!
    atreja_15@yahoo.com

  75. Adn says:

    hmmm.. unele pensule chiar imi fac cu ochiul 🙂
    deniss85@yahoo.com
    Adn

  76. Ally says:

    Sigmaaa ! Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa pensulelor !
    Eu te urmaresc cu numele de Elena-Alina Popa, iar emailul meu este alinutza_blondina_94[at]yahoo[dot]com. Multumimmmmmm frumos pt giveaway ! :*

  77. sunshine says:

    Ce dragut din partea ta si a celor de la Sigma,desigur;))
    Adresa de e-mail:lavy9_angel_ashhh@yahoo.com iar numele de la GFC:”sunshine”.
    Te pup:*

  78. Ioana Nae says:

    Salutare! Nu sunt exact genul tău de follower, dar şi machez zilnic şi sfaturile tale în materie de machiaj mi-au folosit foarte mult. Şi cum nu am încă un set de pensule, giveaway-ul tău a picat la mare fix. Deci, iată-mă.
    adresa mea este: traistutacuzale@gmail.com

    Mult succes în continuare!

  79. Eu te urmaream prin mail, but you gotta do what you gotta do, asa ca acum te urmaresc si asa 🙂 mailul meu este ralook_dor@yahoo.com

  80. Monica Gindea says:

    Wow ce giveaway fain. F frumos setul de pensule, mi-l diresc f tare.Te urmaresc prin GFC cu MonicaG, email: monica.gindea@gmail.com

  81. Ade Lina says:

    Toata lumea lauda pensulele de la Sigma, si m-au determinat sa mi le doresc si eu. Nu prea am pensule pentru machiaj, am mai multi buretei. Sper sa ma atinga si pe mine norocul de data asta 🙂
    GFC: Ada
    Email: c.adellina@yahoo.com

  82. MissEllieSugar says:

    Hey ador setul asta:p
    Te urmaresc ca Miss Ellie Sugar, misselliesugar@yahoo.com

  83. Ank_adaus says:

    buna,particip si eu,nu am incercat pensulele de la Sigma pana acum, am doar de la Nyx si Mon reve;te urmaresc cu ank_adaus pe gfc si pe mail

  84. Elena says:

    salut! te urmaresc prin GFC cu numele Elena. Mi-ar placea foarte mult sa castig setul acesta de pensule.
    e-mail: babygirlMV@gmail.com

  85. pensule pensule pensule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    adresa de mail: craciun.valentina [@] yahoo[.]com

  86. Geo says:

    Te urmaresc sub numele de Geo.
    Adresa de mail: geo.remember@yahoo.com

  87. Alina State says:

    Foarte dragut setul si mi-ar prinde tare bine, avand in vedere ca machiajul meu zilnic nu include decat doua-trei culori pe pleoapa.
    Te urmaresc GFC cu numele Alina State, iar adresa mea de mail este pitica_gnomo@yahoo.com.
    Toate cele bune:)

  88. adelynush87 says:

    buna!!!
    cat imi place kit-ul:X:X:X
    te urmaresc cu adelynush87 iar adresa de mail este adelynush87@yahoo.com
    pupici

  89. Alexandra says:

    Buna:)
    Te urmaresc cu numele de Alexandra Ionescu .
    adresa de e-mail: yumeacomplish@gmail.com

  90. Dragonfly Accessories says:

    Kokokoko ai vazut ce status am de 2 zile? Giveaway;ul acesta a venit la fiiiiix 🙂

    dragonfly.accessories@yahoo.com

  91. Mda.. hai sa particip si eu… ca sunt tare fine 😀 Sper sa am noroc de data asta :)))
    Ana e numele cu care te urmaresc si adresa este makeup@e-tel.eu

  92. Alice Andrei says:

    O sa incerc sa ma inscriu si eu in programul lor.
    Te urmaresc cu numele de Alice.
    Adresa mea de e-mail este make_upaddict@yahoo.com

  93. Oana says:

    GFC : Oana
    e-mail : oana_st2004(at)yahoo(dot)com

  94. rautate_mica2004 says:

    particip si eu pentru ca:
    1) ma simt norocoasa, azi tocmai am fost anuntata ca am castigat cumparaturi in valoare de 100 de ron de paste…yuhuuu (eu care nu am castigat nimic niciodata si vreau sa imi fortez norocul…haha)
    2) citind review-ul mi se pare un kit super-practic in special pentru calatorii (exact cum ai spus si tu, ai tot ce iti trebuie)
    3) daca ai incercat tu pensulele si ai ajuns la concluzia ca sunt bune, inseamna ca sigur sunt 😉
    4) mi l-as dori pe rozzzzzzzzzzzzzz….dar acum nu are rost sa fac mofturi, merge si negru 😛

    in concluzie,
    te urmaresc cu numele rautate_mica2004 iar adresa mea de mail este rautate_mica2004@yahoo.com

  95. Buna Koko!!! Ah…ce mi-as dori acest set de pensule…de fapt, orice set pentru mine ar fi bun, caci nu am niciunul…Dar, bineinteles ca unul profesional ar fi SUUUUUPEEERB :))
    Te urmaresc prin GFC cu numele de “ioana-ionela”, iar mail-ul meu este: ioana_pascu2001@yahoo.com! Sper sa castiiiig!!! :**

  96. Madalina says:

    Super giveaway! Te urmaresc sub numele de Maditsu.
    adresa de email: obsesiepentrufrumusete@yahoo.com

    Multumesc.

  97. Stanciu Anca says:

    Imi doresc setul acesta de foarte foarte mult timp….in general ma atrag pensulele Sigma:)
    Sper din tot sufletul sa fiu eu norocoasa 😛
    stanciu.anca@yahoo.com

  98. A.M. says:

    arata foarte bine setul. eu imi doresc in momentul de fata in special o pensula pentru pudra si una pentru fondul de ten.
    la.hanul.ancutei@gmail.com
    multumim pentru giveaway! :*

  99. Sclipici333 says:

    Alt giveaway iupii:)
    mi-ar placea sa castig setul sigma deoarece nu prea am pensule si mi-ar fi de mare folos.
    Te urmaresc prin Google Friend Connect cu numele de Sclipici333 😀
    mail: joanna_baby.blue@yahoo.com

    Pupicei:*

  100. ChayenneC says:

    hey k! 😀 imi doresc mult niste pensule pro si nu as prea vrea sa iau genul acela de set care se gaseste peste tot pe ebay ci m-ar interesa sa imi iau pas cu pas pensulele ,dar cum sunt foarte nerbdatoare nu pot astepta sa mi le achizitionez pe rand 😀 LE VREAU PE TOATE SI LE VREAU ACUM :)) please random,org choose me,choose me! :)) te urmaresc prin GFC cu numele Diana,iar adresa mea de mail este chayennik@yahoo.com

  101. Miruna says:

    Buna Koko,

    Intr-adevar, unul din cele mai tari giveaway-uri 🙂
    Imi doresc acest set de pensule, deoarece vreau tare mult sa-l schimb pe cel actual, care nu este atat de profesional.

    Mail: andreescu.miruna@yahoo.com

  102. Violeta 93br says:

    te urmaresc cu numele vivica_vivi93 iar adresa mea de mail este violeta.93br@yahoo.com !! pup:*:*:*:*

  103. Danutza says:

    Multumim pt review 🙂 Chiar mai auzisem de aceste pensule, mai ales de calitatea lor.

    danutza_lovely2003@yahoo.com

  104. Diana Micu says:

    hey! emailul meu e capshulicious@yahoo.com. tare mi-ar placea sa castig( la fel ca oricarei alte persoane care participa). te pup si succes pe mai departe!

  105. Cristina says:

    De la o vreme visez si eu la pensule, desi in trecut nu ma pasiona subiectul mai deloc. Asadar mi le doresc…pe toate:))
    te urmaresc prin GFC cu numele de adrianaaa23
    mailul meu e shoppingtherapycristina@yahoo.com

  106. Gossip City says:

    te urmaresc cu numele GossipCity
    adresa de mail:madutza_696@yahoo.com

  107. Giorgi5 says:

    GFC: Giorgi5
    mail : v_gica@yahoo.com

  108. madlen says:

    omg omg!!! vreau pensulele astea:(( te urmaresc cu numele de madalinasiescu si mailul meu e madalinasiescu@yahoo.com…please random tine cu mine,just this time:X…pupici:*

  109. Te urmaresc cu numele oann xd
    adresa de email:oanna_Xdyahoo.com

  110. Ana Maria says:

    uuuu.. pensule, pensule, pensule :x:x:x
    many 10x – baluta(dot)anamaria(at)gmail(dot)com

  111. mihaela.mihordea at gmail dot com
    GFC: miha.ela

  112. dalyda says:

    GFC:dalyda
    mail:dalyda.makeup@yahoo.com

  113. te urmaresc cu numele Casandra sau Badila Casandra( nu stiu sigur cum o sa apara:D) si adresa mea de mail este cassie_ksy@yahoo.com :*

  114. Moldo_criss says:

    buna te urmaresc cu nemele de cristina iar adresa de mail este: moldo_criss@yahoo.com

  115. Alexandra Pavel says:

    Foarte tare acest giveaway! <3
    Te urmaresc cu numele Alexandra Pavel
    iar adresa mea de email este aleee95@yahoo.com.

  116. Denisa says:

    Super!
    Chiar as vrea aceste pensule.Setul meu nu este prea complex,am cateva brush`uri cat de cat utile,dar vreau sa le schimb!
    Aceasta ar fi o oportunitate buna!
    Te urmaresc cu numele : Denisa
    ymail:down_the_earth@ymail.com
    Kiss>:D<
    Si..iti ador toate postarile:X!

  117. Alexandra says:

    Cat imi doresc un set de pensule Sigma ! Multumim pentru oportunitate.
    alexandra.kitty@yahoo.com

  118. cristinamar says:

    Of de cand ma uit la seturile astea micute….
    Te urmaresc cu numele cristinamar. Adresa de mail aste cristinamar8@gmail.com

  119. cLyyy0 says:

    buna
    te urmaresc cu numele εїз Li Li εїз
    e-mail: lili_adder[at]yahoo[dot]com

  120. Andreea says:

    deea_cz@yahoo.es – te urmaresc cu deea_cz prin GFC…bafta tuturor 😀

  121. Cristina Pana says:

    Buna !
    Setul de pensule este un “must have” 🙂

    adresa de e-mail: mariacristina_pana@yahoo.com

  122. ELEnNa says:

    Foarte frumoasa prezentarea pe care ai facut-o acestui kit, si mi-ar placea sa se afle si in posesia mea! Dragut rau!
    elena_lawr@yahoo.com
    GFC : elena_lawr
    merci de sansa 🙂

  123. Hey Koko!Ai organizat un super giveaway as usual:)…te urmaresc prin GFC cu numele Diddy DD si adresa de mail este puf.poof_dd@yahoo.com!Multa bafta tuturor!!

  124. Adina says:

    Pfff… as fi vrut sa vad si poze reale :D. Eu te urmaresc de un car de ani :)) si mail-ul meu e adyna_shopping@yahoo.com. Cred ca de cateva luni tot vreau si eu o pensula Sigma dar nu reusesc sa pun mana pe vreuna. Nu sunt eu prea norocoasa de fel da nah… sa vedem :D. Pup!

  125. camelis04 says:

    Hiii Koko ce pensulici:X pai mi-ar placea sa le am tare mult avand in vedere ca nu detin decat cateva Elf, kiss. camelis04@yahoo.com

  126. Cristina says:

    te urmaresc cu numele crystinutsa .
    YM: crystinutsa92@yahoo.com

  127. Antonia Dragna says:

    Buna!
    Te urmaresc cu numele de Antonia si adresa mea de mail este antonia.dragna@gmail.com.

  128. buna!
    te urmaresc prin gfc cu alina. e-mail:dinucostachealina@yahoo.com
    primul lucru pe wish-list-ul meu este un set de pensule…dar nu mi-as permite ever sigma…ma gd sa imi iau de pe ocazii cu 60-70 ron. anyway…this are 2 die 4…mai ales ca sunt incepatoare in ale folosirii lor.
    succes tuturor!

  129. Dia says:

    Ahhhh, particip si eu, admir mult pensulele Sigma si tot sper sa reusesc sa-mi achizitionez macar una, atat mi-as permite deocamdata. 😀 Incerc sa profit de ocazia ca urmeaza ziua mea si deja ma gandesc cum sa fac planul. :))
    Te urmaresc cu Dia, iar mailul d89diana yahoo com.
    Te puppp!

  130. Panti says:

    Hei Koko >:d< urmaresc blogul tau de ceva timp si mai uimit!
    Cat despre setul de pensule e foarte bun pentru orice tip de machiaj.Sper sa am noroc! Id: deny.panti97@yahoo.com
    Have a nice day!

  131. raluca mocanu says:

    de ceva timp tot vreau sa imi comand un set complet, mai ales de cand au si noile tocuri cilindrice, dar tot apar alte prioritati…:(. te urmaresc prin gfc si am pe gmail id-ul ralumocanu

  132. Ara says:

    GFC: Annie
    mail: pnkoyster at yahoo dot com

  133. P Tocuri says:

    p.tocuri@yahoo.com
    sper sa castiiiiigggg :X:X
    bafta tuturor 🙂

  134. Minunate pensule! Chiar mi-as dori sa castig,in special pentru pensula de fond de ten si cea pentru blending.
    te urmaresc cu Alexxxya Alexxxya
    email:alexxxya.alexxxya@gmail.com

  135. Anna Voicu says:

    De cand imi doresc un set de pensule !!!! eu ma faceam cu buretei 🙁 si nu se aplica foarte bine fardul 🙁 de multe ori ma murdaream !!! Sper ca te-ai distrat frumos in weekend, la munte :* am fost si eu, dar vremea nu prea a tinut cu noi 😀 duminica cand am plecat se facuse frumos !! voicu_anna_stefania@yahoo.com !!! multa bafta la facultate !!! te pup :*

  136. Chiar imi trebuie o astfel de trusa pentru ca urmeaza sa plec pentru cateva luni departe de casa si nu o sa pot sa iau tot ce vreau cu mine :((.
    Te urmaresc cu numele Alina Mihaela (sau Lyna, nu stiu exact care apare :P) iar adresa de mail este alina_neacsu_10@yahoo.com.
    Kisses!

  137. Daisysdailymakeup says:

    Ma inscriu! Mor dupa setul asta! daisysdailymakeup@gmail.com
    Multumim!

  138. Ally says:

    Waw, inca un giveaway inspirat. Felicitari >:D<
    Mi-ar placea sa fiu norocoasa castigatoare a acestui set, desi sunt putine sanse, I'll give it a try 🙂

    email: x_cold.winter_x@yahoo.com

  139. Butterfly says:

    Ce bine ca il putem castiga prin giveaway, pentru ca mi-a placut foarte mult prezentarea ta si imi doresc foarte mult acest kit, dar nu stiu cum sa il iau, imi e teama sa fac comenzi pe net, si m-am gandit ca nu ma vor selecta in programul lor de marketing pt ca nu am prea multi urmaritori, in fine, sunt foarte incantata, te urmaresc cu numele de Butterfly, iar adresa mea de mail este hanypetty@yahoo.com

  140. kisstyna says:

    dragut set de mult imi doream sa am mai multe pensule;)
    email: cristina_maraloiu@yahoo.com

  141. Timea-Evelyn Boros says:

    Arata foarte bine!! Si cat mai multe pensule ,cu atat mai bine:):)Mie personal imi convine varianta travel size,e mai usor de folosit!
    beee_vee@yahoo.com

  142. Adriana says:

    Buna!Un giveaway foarte frumos si practic pentru iubitoarele de make-up.Te urmaresc cu numele de Adriana, iar adresa de mail este: adriana_cavaleru@yahoo.com.Multumesc!

  143. xxhyperactivemonkeyxx says:

    buna!te urmaresc cu numele Alina’s si mailul este: fromtheseatothesky@yahoo.com

  144. :X o adooor, mi-as dori mult trusa asta de pensule pentru ca sunt foarte pasionata de make-up si incerc pe cat posibil sa imi fac propria colectie. Te pup!

    Andreea Iacob ( andreea_iacob_ot@yahoo.com )

  145. Raluca Fitarau says:

    imi place acest kyt de pensule pentru ca nu am un kyt de pensule:)):*:*:*: te urmaresc zi de zi !multumim pt tot! raluca.fitarau@yahoo.com

  146. funky A says:

    i wuv it!!!!!!!! i want it!!!!!!!!!!!!
    dmn.lxndr@yahoo.com

  147. the_dark_angel62 says:

    super tare sper sa castig sa pot ajunge si eu la performantele tale daca nu ca tine macar pe aproape..;;)
    the_dark_angel62@yahoo

  148. bianca sarchiz says:

    Buna Koko!
    Te urmaresc cu numele s.bianca114
    adresa e-mail:s.bianca114@yahoo.com

  149. Mona-Luiza says:

    Buna Koko!
    Alt super giveaway … maybe i’ll get lucky 🙂
    Te urmăresc prin GFC cu numele Mona Luiza și adresa mea de mail este monik315@yahoo.com
    Pupici :*

  150. Laura says:

    Dear KoKo,
    Imi place. Ma bucur ca acest giveaway e international asa ca sper sa am noroc.
    Multumesc mult,
    Laura,
    new_laura_i@yahoo.com

  151. ella says:

    suuuuper giveaway:D:D:D
    Te urmaresc cu numele de ella.ella1989
    Adresa de mail este : ella.ella1989@yahoo.com
    :*

  152. ludmilushca says:

    Salutic !!!
    Cum am vazut ca e intern. giveaway-ul am decis sa particip si eu 🙂
    Ma numesc Ludmila si adresa mea electronica este : ludmilushca@yahoo.it

    P.S. : multumesc enorm ca te gindesti si la acele persoane un pic “mai indepartate” care te urmaresc, pupic :*

  153. hallowen_greating says:

    Hey! Toate giveaway-urile tale sunt super! Te urmaresc cu numele de hallowen_greating, iar adresa mea de e-mail este hallowen_greating@yahoo.com . Pupici si mult succes in continuare!

  154. TeodoraP says:

    Omg ce plic frumos! :x:x Ar fi perfect pt. mine, mai ales ca plec in cateva saptamani si nu am nimic “travel size”. M-am bagat si eu la “persoane interesate”. Sper sa am noroc la giveaway-ul asta. 😀

    pushzabutton@yahoo.com

  155. Eliza Anca says:

    Buna 🙂
    te urmaresc cu GFC – nume: ank_eliza_01
    e-mail: ank818[at]yahoo[dot]com

    Sunt foarte dragute pensulele 🙂 De mult imi doresc un set de pensule.

  156. Diana says:

    diuka_grl@yahoo.com

    Great Blog,, keep going :*!

  157. Oanna says:

    Hey!
    Te urmaresc cu numele de OOaannaa.
    oanna.draghici@yahoo.com.

  158. Ela says:

    As vrea si eu un set!Adresa pe care ma poti contacta este ela_s_thoughts@yahoo.com

  159. anutzaa_fata_d3_hotz says:

    Buna :*
    Foarte frumos giveaway-ul.Si il face si mai placut si faptul ca nu prea am pensulici deloc.
    Te urmaresc cu numele de Daila Ana-Maria
    email: anutzaa_fata_d3_hotz@yahoo.com

  160. Ann_xit says:

    ann_xit@yahoo.com
    ador setul:x
    pupici!

  161. pfooooooooooooooooai! il vreau il vreau il vreau! :D:D:D
    adresa mea e bubu_babydoll@yahoo.com
    >:D<

  162. Buna.
    Intr-adevar un set bun pentru calatorii.
    GFC: Dana Deina
    dana_svt@yahoo.com

  163. Elena Gavrilă says:

    😡 perfect easter gift
    deeu_tza@yahoo.com

  164. andreea says:

    ce mi-ar placea sa am pensulele astea!!:D Te urmaresc sub numanele de Calistica iar adresa mea de e-mail este andreea.calistica@yahoo.com

  165. Octavia says:

    Buna koko 😀 setul este superb …. thx for the giveaway !

    tavi_uby@yahoo.com

  166. Alina D says:

    un set super fain–“veni, vidi, crave it!”
    de cand am vazut video tau cu rutina makeup pt. fata, mi-a placut cum ti-ai aplicat baza pe pleoape cu o pensula de FdT–si “salivez” si eu dupa asa o pensula, mai ales ca nu am –of,of ochii vad, inima cere :P.
    emailul meu de GFC este alinatd68-at-gmail-dotcom, dar iti citest postarile zilnice si in cutia mea postala de beautiful_wiki-at-yahoo-dot-com

    P.S.Koko, jos palaria pt. blogul tau minunat!

  167. Beauty Tested says:

    Este un set superb! Te urmaresc prin GFC cu numele de Beauty Tested Blog. Adresa mea de mail este beautytested@yahoo.com.

  168. Irina Batrac says:

    Doamne e minunatt! si chiar am nevoie de pensule:D
    Irina.batrac@yahoo.com

  169. Sabina Ciobanu says:

    Arata super brush kit-ul! Uhh..De mult imi doresc sa testez pensulele Sigma…Dar niciodata nu am reusit sa le comand! Poate imi porti noroc si le castig!:))
    Adresa mea este: sabina.ciobanu@ymail.com

  170. Any says:

    <3<3..any_husoschi@yahoo.com

  171. broscuta says:

    super giveaway. 😡
    te urmaresc cu numele b.love

  172. G3orgyana Shine says:

    te urmaresc cu numele de g3orgyana.shine . si mail’ul : g3orgyana.shine@yahoo.com

  173. Julie says:

    yep , te urmaresc si vreau pensulele ! :X
    numele : julie
    mail : yly_fng07@yahoo.com

  174. marina says:

    multumim pt giveaway! 🙂
    maryna_ap@yahoo.com

  175. Noni Nuta says:

    noninuta@gmail.com
    poate castig si eu la vreun giveway…si m´as bucura sa fie chiar asta:)

  176. Vai Koko! Esti o norocoasa sa primesti aceste pensule! Trusa e tot ce mi-as putea dori in momentul actual. Imi place review-ul pe care l-ai facut, chiar imi pot da seama cum sunt pensulele.
    Te urmaresc cu numele Adelina Tomescu si adresa mea de mail este tais379(at)yahoo(punct)com

  177. uana says:

    Uana prin Google friend connect, happy_uana@yahoo.com mailul pe yahoo 🙂

  178. Loredana Dezmirean says:

    loredana_dezmirean@yahoo.com e mailul meu. Keeping my fingers crossed! multumim mult pentru oportunitate! :*

  179. Roxy says:

    Minunaaat giveaway!Oricine are legatura cat de cat cu machiaju isi doreste o pensula Sigma.:D

    Te urmaresc cu numele de Roxy,e-mail: xheart_breaker_girlx@yahoo.com

  180. Symplym3 says:

    symplym3@yahoo.com. imi place trusa:X

  181. m2mgbt says:

    e super setul..cei de la sigma au pensule f bune din cate am auzit pe la toata lume p u tube…imi place ca ai fost sincera si ai spus si partile negative ale produsului..sinceritatea e f imp la un review. Sper sa castig…de mult visez la niste pensule de la ei..
    mult succes in continuare
    maria_magdalena_2006@yahoo.com

  182. dee says:

    wow !
    chiar imi doresc sa castig acest set 😡
    te urmaresc cu numele deea_cool_sweety
    mail : deea_cool_sweety@yahoo.com
    xoxo

  183. LazyCat says:

    stiu ca random.org nu prea ma iubeste,dar you may never know:).te urmaresc cu gabriela.adresa de e-mail este:abiro2001[at]gmail[dot]com
    si le vreau,tocmai din cauza reviewului tau!
    deci…c’mon lucky random!:))

  184. Diana says:

    Bună 😉 te urmăresc cu Diana Macaru…(macaru.diana@yahoo.com) vreau și eu să mă înscriu 😀 că e un premiu ispititor ;)) Mulțumesc , te pup !

  185. TheVaVaVoom says:

    Buna Koko, adresa mea de mail e madda20@yahoo.com
    Super giveaway-ul!

  186. Luminitza_koolgrl says:

    luminitza_koolgrl@yahoo.com
    te urmaresc cu numele :x:X 😡 Luminita :x:X:x

  187. Silver^ says:

    heei:* te urmaresc cu numele Silver^
    foarte frumos giveaway-ul si foarte frumoase pensulele. ma vor ajuta pt ca sunt incepatoare

  188. Lauren says:

    Hai sa vedem cat “noroc” am hahah
    Te urmaresc cu Lauren as you know..
    Mail xo.lala (at) yahoo (dot) com

    :*

  189. love_girl6996 says:

    Me want Sigma Brushesssss <333
    love_girl6996@yahoo.com
    tipup <3 Rally

  190. Alexys says:

    Buna! Te urmaresc prin GFG cu numele Alexys, iar adresa mea de e-mail este ale_x_andra0612@yahoo.com. Cred ca ma inscriu si eu in program 😀 Mai ales dupa ce am citit instructiunile tale in reply la Sadie.

  191. Ralooq_bubbles says:

    Ralooq_bubbles@yahoo.com
    I’d love to win.
    Mersi pentru sansa ! 😀

    BTW , te urmaresc sub numele de Raluca ( cred ^^; )

  192. sunshine says:

    Te urmaresc cu numele “sunshine” iar adresa de e-mail este: lavy9_angel_ashhh@yahoo.com
    Mi-as dori mult sa castig…ar fi primele mele pensule8->
    Multumesc pt sansa>:D<

  193. xtina_bb says:

    wow…I like this kit:d maria_xtina2004@yahoo.com

  194. Lory_cdr says:

    lte urmaresc cu numele lory_cdr.lory_cdr@yahoo.com kisses

  195. a_bloom87 says:

    Buna Koko,
    super set…,de mare ajutor…mi-ar fi de mare ajutor…acum am doar pensula de blush…pe care saraca o folosesc si la intinderea budrei…..acest set ar fi un super-cadou.
    a_bloom87@yahoo.com

  196. GabrielaEliza says:

    da da da…I like it, i want it:o3
    bella_pink_girl2008@yahoo.com
    ( am mai participat la altele da nu am castigat pte am noroc)

  197. Roxi says:

    sunt minunate pensulicile :X. Le vreauuu :(( Email: roxxy.cherry@yahoo.com si prin GFC te urmaresc cu numele Cherry. pupici :*

  198. Andrea Major says:

    Chiar ieri cautam seturi de pensule pe diverse site-uri 🙂 Te urmaresc cu numele MADeea iar un mail ar fi: naomy_nmy@yahoo.com

  199. Nechifor says:

    chiar as avea mare nevoie de un set de pensule… aqm fiekre cu norocul lui ;)) nechifor.minodora@yahoo.com

  200. Didi says:

    Buna…de multa vreme imi doresc niste pensule de calitate si am zis sa incerc daca am ocazia…adresa mea de e-mail este br.di.ad@gmail.com.

  201. Dana says:

    Hy there!
    Vreau si euuuu 😡
    Te urmaresc prin GFC cu numele Dana
    Mail: butnarunicoletadaniela@yahoo.com
    Pupici!

  202. Dariaa says:

    Ce pensule !!!
    Visul oricarei iubitoare de make-up !!:)
    Te urmaresc cu numele de Dariaa
    Email-ul meu este pitikss@yahoo.com

  203. Sunt frumoase pensulele si mi le-as dori pentru ca nu am decat 3 pensule. email : aaaaallllooonne_girl@yahoo.com

  204. Katie_589 says:

    imi doream de foarte mult timp f80/f 50 auzind multe lucruri bune despre ele..
    mi ar placea sa le incerc,adresa mea:katie_589@yahoo.com gfc:katie_589
    o zi frumoasa!

  205. Adaduta_mihai says:

    ce tare e kitulll 😡
    adaduta_mihai@yahoo.com te iubesc :*

  206. okicaprui_m says:

    Buna, Koko! Te urmaresc cu numele Madalina, adresa mea este: okicaprui_m@yahoo.com. Eu am putine pensule si mi-ar placea sa diversific. Ma atrage si ideea de pensula cu maner scurt, mi se par mai practice si usor de manevrat asa. Sper ca sansa sa fie de partea mea.

  207. Lucia Popa says:

    Ce bine arata setul .. Cum sunt in cautare de pensule ,numai bine mi-ar prinde setul acesta !
    Email : charmy_bunny@yahoo.com

    (_ _/)♥
    (=’.’=)♥
    (_ _/) ♥
    Kisses from Honeÿ Bunny

  208. anuk says:

    wow..ce fain e setul:)
    martzy2003@yahoo.com

  209. Beatrice says:

    Mi-ar placea foarte mult acest set de pensule.Mi l-as dori pentru faptul ca sunt incepatoare si pentru faptul ca mi-as dori niste pensule profesionale….Te urmaresc cu numele de Beatrice.e-mail:beaflory@yahoo.com. pupici:*:*:*

  210. Alina grl says:

    suuuper 😀
    te urmaresc cu numele de Alina Grl prin Google friends
    alinagrl@yahoo.com
    te puuup :*:*

  211. Bia'a says:

    Buna Koko! 😀 Eu te urmaresc prin GFC cu numele Bia’a.
    mail: biasaysno@yahoo.com
    Ador pensulele Sigma,par atat de…perfecte!Pupici!:*

  212. Mari Pante says:

    Cred ca e cel mai super giveaway! imi doreeeeesc asa mult kitul asta 😡 pt ca nu am decat vreo 4 pensule si, evident, nu sunt de ajuns!
    Te urmaresc cu numele Mariii .
    e-mail : colouored.feelings@yahoo.com

  213. Wow, wow, wow ♥, ce giveaway! 😀
    Te urmaresc via GFC as T♥ny , iar adresa mea de mai e m_antoanela@yahoo.com
    Hope to win :D.
    Te pup, o zi frumoasa!

  214. alexasayshelloloser says:

    alexasayshelloloser@yahoo.com

    :)) la ce noroc am eu :)) o sa trebuiasca 100000000000 de giveawayuri sa castig macar 1 data :)))

  215. Kitty says:

    Sigma sunt pensule intradevar de calitate insa nu am niciuna momentan tocmai de aceea mi-as dori tare mult acest set.Sper sa fiu norocoasa castigatoare.E-mailul meu este strange_girl_4ever@yahoo.com

  216. Hei koko..te urmaresc cu numele “sweetlu”si adresa de mail este ralucp(at)gmail (dot) com….Poate voi avea si eu macar odata noroc 🙂
    Seara frumoasa!Kisses!

  217. Lyanna says:

    interesant acest giveaway :X adresa mea de mail: lyannapop@yahoo.com

  218. RaLu says:

    a fost dragoste la prima vedere :X
    me likey, me wanty!

    ralu.21188@yahoo.co.uk

  219. Tania says:

    Hi Sweety

    Great giveaway 🙂

    My Email : taniabonnici@hotmail.com

    Thanks
    xoxoxoxo

  220. lexaG says:

    Desi sunt sigura ca nu voi castiga,imi doresc foarte mult niste pensule de calitate pe care altfel nu mi le pot permite, asa ca am zis sa incerc totusi:))am uitat sa scriu adresa de mail la primul comment,imi pare rau
    mail:g.alexandra_91@yahoo.com

  221. Cristina says:

    crystynadragonrose[at]hotmail[dot]com
    GFC name: Cristina
    🙂

  222. pepsicolafanta11 says:

    Hello :*:).
    Te urmaresc cu numele de LoRy.
    Mail : lj_danger@yahoo.com
    Bye bye `

  223. itsaitsa says:

    GFC: Itsa
    e-mail: itsa17@yahoo.com

  224. du.thedoo says:

    Probabil un set de pensule de la Sigma e chestia pe care mi-o doresc cel mai mult in clipa actuala.
    GFC:du.thedoo
    e-mail:du.thedoo@yahoo.com

  225. denisad says:

    si eu imi doresc sa incerc pensulelel de la Sigma.. am auzit numai lucruri bune despre ei..

    denisa.dobre@yahoo.com

  226. Buna . Mailul meu este dania.niculae@gmail.com .Tine-o tot asa Koko

  227. Blaiedutz says:

    ador pensulele…am auzit atatea despre ele si am vazut atatea review -uri incat e imposibil sa nu ma indragostesc instant si sa-mi doresc un astfel de kit…
    id-ul meu: blaiedutz@yahoo.com

  228. lelaina_003@yahoo.com
    Foarte nice setul si practic… let’s see if this is my lucky day

  229. Deliutz says:

    Mi-a placut review-ul tau foarte mult. Imi place ca ai grija de fiecare data sa ne informezi din ttoate punctele de vedere in ceea ce priveste un produs. Pensulele sunt sigura ca nu doar par ci si sunt super!

    Te urmaresc prin GFC cu numele : deliutza_28 si adresa de e-mail este: deliutza_28@yahoo.com

  230. lore_inside2007 says:

    ma bag si eu …
    te urmaresc cu numele lore_inside2007
    si emailul lore_inside2007@yahoo.com

  231. Roxana says:

    ro_xxette(at)yahoo(dot)com

  232. Ana says:

    mi-as dori foarte mult sa castig. te urmaresc cu anafaramere, mail-ul este anafaramere@yahoo.com

  233. coryyy says:

    Este foarte bun acest set si cred ca mi-ar prinde f bine pt ca sunt f pasionata d machiaj! mail-ul meu este corina_gheorghe2008@yahoo.com

  234. Am sa incerc si eu , poate poate…cine stie?! Oricum multumim ptr review :*
    email: andreeasalagean11@yahoo.com

  235. Roxanne8 says:

    Pensulele sunt foarte tari!
    Adresa e la Disqus, iar pe GFC te urmaresc cu numele Roxana.
    Te pup! :*

  236. Ioana Bacea says:

    te urmarsc cu “ioana”
    ycnfwmb@yahoo.com

  237. Dana Ivan says:

    Nume : Ivan Dana
    E-mail : diva_kiss2000@yahoo.com
    Pupy:*:*

  238. teo.anda says:

    Buna Koko ! Mi se pare foarte interesant si util setul de pensule si as fi foarte fericita daca l-as castiga, avand in vedere ca nu detin un numar foarte mare de pensule! ;))
    te urmaresc pe GFC cu teo.anda
    adresa de mail : teo.anda@yahoo.com

  239. Dianna Carmen says:

    Mi-as dori tare mult acest set de pensule! Te urmaresc cu numele DIana, iar mail-ul este dianna.carmen@yahoo.com

  240. Irina says:

    ce giveaway frumossssss sunt superbe pensulele de mult imi doresc un set de pensule :X
    te urmaresc cu num d irish91
    e-mail: i_irina_g@yahoo.com
    te pup

  241. Antuza Stan says:

    Oooooo Doamne! Vreau si euuuu!
    Intotdeauna mi-am dorit o trusa de pensule…
    Speeer sa am noroc this time! 😀

    scumpik_antuza2007@yahoo.com

  242. stripp3d says:

    Yeeey! mi se pare super setul….pacat ca nu am momentan bani sa investesc in pensule de machiaj (bine, nici in pensule de vopsit nu am dar zic asa 🙁 🙁 🙁 ) :))) so, imi incerc si eu norocul. hai poate merge. asa, inainte de Pasti! :))
    stript706@yahoo.com

  243. ElKryss says:

    mi-as dori mult setul asta:X
    l_kryss_me@yahoo.com

  244. Georgi Luca says:

    te urmaresc cu numele Georgi Luca: georgi.luca@gmail.com

  245. Bubu says:

    Chiar mi-ar prinde bine acest set. Email-ul meu : slap_nenorocit@yahoo.com

  246. Armilla says:

    Te urmaresc prin GFC cu numele Armilla.
    email: kingakicsi@yahoo.com

  247. Manuela92 says:

    GFC: manuela92
    e-mail: manuelita92
    nice giveaway :*

  248. B-girl says:

    Super setul :X:X:X.Te urmaresc prin GFC cu numele B-girl.
    Adresa de mail: mdnbianca@yahoo.com .Te pup!:*

  249. mayasecret says:

    hey koko,
    te urmaresc prin GFC cu numele de Mya, iar adresa de email este: scumpich@gmail.com

  250. Little Princess says:

    Superbeee!!
    Te urmaresc cu numele de Little Princess
    mirunika_iloveu@yahoo.com

  251. Super pensulicile:X

    Prin GFC te urmaresc cu numele Lipan.

    e-mail: gaby_marina2006@yahoo.com.au

  252. Hey!!
    Sunt follower prin GFC/Yahoo cu Lavinia
    email-ul este in disqus dar nu e problema ca te citesc zilnic.
    Mi-ar placea foarte mult sa castig setul acesta…
    <3

  253. Madi Pîntea says:

    Te urmăresc cu numele de “Maddie”. Adresa mea de e-mail e musical.heart@yahoo.com. Eşti grozavă!

  254. Ce bine arata ! Sa le folosesti cu placere !
    Vreau sa ma inscriu si eu, te urmaresc pe GFC cu Betty Reviews iar adresa mea de email este bettyfringe at yahoo dot com
    Succes tuturor !

  255. Buna_nebuna_brunya says:

    foarte frumoase si sunt sigura k sunt foarte bune>>email buna_nebuna_brunya@yahoo.com

  256. Mira says:

    Mmmm…ce frumoase sunt, chiar mi-ar fi de folos 🙂 mailul meu este mirabela_ch@yahoo.com. Succes tuturor! pupici

  257. happiness8 says:

    Super pensulelee! Si eu vreau sa-mi incerc norocul cu toate ca nu prea am asa ceva:P
    GFC:Iasmy
    E-mail: iasmy_0812@yahoo.com

    Bafta tuturor!!
    Multumim Koko.

  258. Addy Love1 says:

    le vreau :X:X
    email : addy.love1@yahoo.com

  259. 63Colibri says:

    Iiiiii, si eu, si eu!
    Te urmaresc ca 63Colibri, mailul e 63Colibri@gmail.com

  260. Alina Alexandra says:

    te urmaresc cu numele alina_alecsandra07
    e-mail alina_alecsandra07@yahoo.com

  261. Tudorache Nicoleta says:

    te urmaresc prin GFC cu numele Tudorache Nicoleta iar adresa mea de mail este: tudorache.nicoleta@gmail.com

  262. bu_gabriela says:

    WOOOOWWWWWWW ce frumos giveaway 😀 ador pensulele de machiaj…..
    te urmaresc cu numele de Gabitza, te urmaresc si pe facebook 🙂
    adresa mea de mail: bu_gabriela@yahoo.com

  263. erretes_0123 says:

    Mi-ar placea tare mult acest kit, e foarte util.
    erretes_0123@yahoo.com

  264. Luisa says:

    Foarte frumos setul:)
    GFC:Luisa
    E-mail:ano_chou@yahoo.com

  265. Anka says:

    Te urmaresc prin GFC cu numele: Anka
    Adresa mea de e-mail: ankablog@yahoo.com

  266. Te urmaresc cu Diana (boonDY)
    Email: dyfy90[at]yahoo[co][uk]

  267. Minnie says:

    ♥ Google Friend Connect: Minnie
    ♥ E’mail: minnny_e@yahoo.com

    Bis0u bis0u, Mყ ‘E.

  268. andrewtza_luv says:

    i like it :X

    vai ce poftesc la el:))
    te urmaresc cu numele de andrewtza_luv
    mail: andrewtza_89@yahoo.com

  269. Anamaria says:

    super giveaway! :X
    te urmaresc cu GFC : Anamaria
    email: ana_maria4all@yahoo.com
    pupici

  270. cioco2003 says:

    OOO cat de mult imi doresc sa incerc pensulicile de la sigma 🙂 Multumim de giveaway :* te urmaresc cu numele de BunnyKitty, e-mail : cioco2003@yahoo.com

  271. Ceau 🙂
    Te urmaresc prin GFC: Lore
    iar mailul meu e in Disqus, daca nu se vede, te rog sa ma anunti. Sunt incepatoare 😛
    Felicitari pentru surprizele pe care ni le faci. Ai reusit sa ma scoti din cochilie si sa particip si eu la giveaway. 🙂

  272. Monica says:

    te urmaresc cu numele Calangiu Monica

    mail calangiu.monica@gmail.com

  273. Georgiana says:

    Doamne, de cand suspin si eu dupa pensulele astea…Imi incerc norocul timid, caci sunt atatea sute de participante 🙂
    Adresa mea de mail e georgiana_p87 at yahoo dot com.

  274. sweet_bee_19 says:

    La capitolul pensule stau prost, mi-ar prinde extrem de bine acest set!

    sweet_bee_19@yahoo.com

  275. selff_ish says:

    super tare giveawayul! :X
    te urmaresc prin GFC cu numele selffish, email: selff_ish@yahoo.com

  276. Zandra says:

    Wow, deja m-am indragostit de ele 🙂 Adresa mea este andasova[at]gmail[dot]com

  277. Katyna says:

    Acest Giveaway coincide cu dorinta mea de a-mi cumpara pensule Sigma, iar data cu ziua mea de nastere. Poate o sa am noroc 😛
    Mailul sper ca se vede din contul de Disqus.

  278. Julia Pat says:

    Ce cadou frumos de iepuras ….
    Te urmaresc cu numele de Julia, iar adresa mea de mail este pendientesjulia@hotmail.com

  279. Ardnaxelaa says:

    Buna!Sunt superbe pensulele!:O:X
    Te urmaresc prin GFC: ardnaxelaa
    email: ardnaxelaa@yahoo.com

    :*

  280. me_valy07 says:

    ce faine sunt:X
    te urmaresc cu numele de valee
    adresa me_valy07@yahoo.com

  281. Oana says:

    Hey Koko
    sunt noua pe blogul tau si e primul giveaway la care particip 😀 pensulele sunt amazing !!!

    oana_ony91@yahoo.com

  282. Sense says:

    Super giveaway!

    Te urmaresc cu Sense si ma gasesti la flori88 at gmail.com!

  283. yaaaaaay, me want brushes 😀
    adresa mea de mail este danaa_25@yahoo.com

  284. babyme01 says:

    Super giveaway!:*
    Te urmaresc cu numele de babyme01 si andradaszebeni@yahoo.com adresa de email:D

  285. ionela.grosu1 says:

    super giveaway!te urmaresc prin GFC cu numele Simona.s.
    imi place sa ma machiez si cred k acest set m`ar ajuta foarte mult.
    email:symona_crazy_girl@yahoo.com

  286. Simona.s says:

    foarte tare acest giveaway.te urmaresc prin GFC cu numele Simona.s.
    (ti`am mai lasat un comm..dar aproba`l pe acesta..mi`am fkt alt cont.cu celalalt am avt nijte prob.)
    email:symona_crazy_girl@yahoo.com
    mi.as dorii sa fiu norocoasa sa castig.asteptam cu nerabdare.:*

  287. amalia amalia says:

    Hop si eu!
    Arata tare bine setul si l-as cam vrea;))
    metropole_insomnia@yahoo.com

  288. Cristina Blonda says:

    Giveaway! Yeeeeey! Multumim Koko
    Te urmaresc cu numele Cristina
    e-mail: angelinabv2004@yahoo.com

  289. Andrei Alina says:

    Yeeey…alt giveaway super, ce ne mai rasfeti tu Koko :* , mi-as dori foarte mult sa castig setul deoarece nu detin prea multe pensule ( nu am decat 2 🙁 ). Te urmaresc cu numele de alina1190 , iar adresa mea de mail este : Alina1190@yahoo.com, pupici multi si multumim :*:*:*:*:*

  290. Sheeva asds. says:

    Te urmaresc cu “Sheeva asds.” si mailul este panic.fleshmechanic@gmail.com (mai des ma gasesti totusi pe unconcernn@yahoo.com )

    Setul este super, dar nu cred ca o sa il impresionez astfel pe random.org :))

  291. Alice Vintageland says:

    “Old” Follower!:))))))) dulapulbunicii@ yahoo.com

  292. Laura Charaba says:

    Buna, te urmaresc deja de ceva vreme ca Living_in_aShoe. Adresa mea de email este cosma_laura1986@yahoo.com

  293. Veronica says:

    Buna. Te urmaresc cu numele de Veronica, iar adresa mea de mail e dodocamix@yahoo.com.
    Te pup

  294. Little D. says:

    In timp ce citeam review-ul ma gandeam cat de mult mi le doresc, asa ca am fost super happy cand am ajuns la final si am vazut ca le oferi intr-un giveaway.
    Multumim!

    GFC: Adina Helen Florescu
    E-mail: adina_helen_florescu@yahoo.com

    Pupici

  295. Epure says:

    buna koko. Super pensule,ar fi folositoare,la cap pensule nu stau prea bn.
    mail: andreea_ioana_94@yahoo.com

  296. andre_nrg says:

    Sunt destul de bune pensulele de la sigma, probabil de aia sunt si asa scumpe:) mi-as dori acest set!! 😀
    andre_nrg@yahoo.com

  297. Byutzika says:

    Hey! Te urmaresc cu numele de Bianca Han. Adresa mea de e-mail este byutzik_a@yahoo.com. Poate am noroc:>. Te pup!:*

  298. Cezara says:

    Asta da cadou de la iepurasul K ;))
    gfc .. Cezara Alexandra
    cezara_alexandra@yahoo.com

    Pupici !!

  299. mihaela.acb23 says:

    Hey! Te urmaresc cu numele Miha, iar adresa de emai este : mihaela.acb23@yahoo.com . (nu cred ca mai avea rost sa las adresa de email , oricum nu am noroc deloc si sunt sigura ca nu am sa castig acest set cu toate ca mil doresc foarte mult.. am foarte putine pensule 🙁 .). Oricum le urez succes tuturor participantelor! Iar tu sa o tii tot asa , chiar daca sunt noua ti-am citit majoritatea posturilor si .. i like :X. Pup!

  300. mihaela.acb23 says:

    Acum am vazut ca se termina pe 23 Aprilie .. poate primesc un cadou draguts din partea ta avand in vedere ca fac 2 ani cu prietenul meu :)). Glumesc :*

  301. Alina says:

    WOOW!!! Pensulele sunt minunate si cred ca le-ar sta foarte bine in trusa mea de cosmetice. alinat89@yahoo.it :********

  302. Elibelula says:

    Wow, Sigma! I hope I win! N-am incercat niciodata pensulele Sigma. Te urmaresc prin GFC cu Libelula84. Adresa de e-mail : TwistedClaudia[at]yahoo[punct]com

  303. Alecsa says:

    Te urmaresc cu numele de Lupu Alexandra iar adresa mea de e-mail este allihearislalala@yahoo.com 🙂

  304. Clara says:

    si eu m-am indragostit de acest kit. te urmaresc cu numele Clara Postolache, iar adresa este clarapostolache@gmail.com

  305. Alina Lutu says:

    foate dragut din partea ta :X
    te urmaresc ptin GFC cu Alina L.
    e-mail: alinaa_ya@yahoo.com

  306. foxy_kory says:

    Buna , KoKo
    Imi plac pensulele astea la nebunie!Ar fi mai mult decat binevenite sa le am! Poate voi avea norc de data asta 🙂
    te urmaresc sub numele de foxy_kory pe GFC iar adresa ma este foxy_kory at yahoo. com
    pupici

  307. ruxy ruxy says:

    GFC: Ruxy
    E-mail: ruxy_sl@yahoo.com

  308. camelia says:

    sunt foarte utile! ccamelia55@yahoo.com

  309. Irina Hanu says:

    Great giveaway! :*
    irinuk_2004@yahoo.com

  310. magic_joy07 says:

    hey, first of all, you’re amazing!
    te urmaresc cu numele “adina simona”, id: adina.toma07@yahoo.com

  311. CherryBlossom says:

    I see them, I like them, I want them 🙂
    andra.ivascu@gmail.com

  312. Dia says:

    Te urmaresc cu Dia, iar mailul meu este samoila_diana@yahoo.com.
    Succes tutror

  313. Cerasela says:

    Buna Koko,
    Multumim ca te-ai gandit la noi si ne oferi aceste ”bijuterii”. Te urmaresc prin GFC cu numele de Cerasela, iar adresa de mail este ceraselavintila@yahoo.com. Pupici.

  314. Te urmaresc cu numele Bianca.
    email:biancacojocaru96@gmail.com

  315. Ioanasory says:

    Buna koko! Si mie imi place foarte foarte mult setul…mi-am luat unul extra cheap de curand si se vede ca am dat bani putini p el… Pensulele p kre le fol mai des vor ramane curand fara par…:P Mi l-as dori foarte mult:) Adresa mea de mail este ioanasory@yahoo.com. O zi frumoasa! Pupic>:D<

  316. adriana says:

    Buna Koko!!Iti urmaresc blogul de mult timp si esti foarte talentata iar giveaway-ul este super.Te urmaresc cu numele de anuket iar adresa de e-mail este asmadoiu@yahoo.co.uk

  317. Caress says:

    Wow, mi-ar placea sa le am. Nu am pensule deloc.
    Te urmaresc cu numele Caress si adresa mea este caress71@yahoo.com.
    Thanks.

  318. amalizza_2006 says:

    super! vreau si eu setul asta! 😀
    amalizza_2006@yahoo.com

  319. Parrilla Lavinia says:

    Mi-ar fi foarte folositor acest set pentru ca sunt si eu incepatoare..
    E-mail : xmiss.vanyx@yahoo.com
    Pupici:*.

  320. Cine nu si-ar dori aceste pensule!? Eu sigur da! mail: colourful_makeup@yahoo.com

  321. Asta da cadou de la iepurash 🙂
    alexandra[punct]pelivan[at]gmail[punct]com

    Paste fericit!

  322. Ioannah Hosu says:

    Hello! Wow…ce giveaway:X:X:X ma face sa visez 8->.Eu nu sunt norocoasa cand vine vorba de asa ceva but everyone can hope:D
    Te urmaresc cu numele Ioannah si e-mailul meu este tom_ioa15@yahoo.com.
    Big kiss:*

  323. Akari Awit says:

    Aww, Sigma 😡
    Te urmăresc cu numele: Akari (sau Akari Awit)
    e-mail : akari.awit@yahoo.com

  324. Kamy says:

    Cred ca este foarte util!
    kammy_05k@yahoo.com

  325. bittersweet1603 says:

    De cand voiam sa incerc niste pensule de la sigma:X
    Bravo Koko! Tot timpu sunt foarte fericita cand vad la tine pe blog ceva cu giveaway in nume:))
    keep up the good work!

    oana_hoo2007@yahoo.com

  326. Super giveaway!
    Te urmaresc sub numele de Carmen, iar adresa de e-mail este o_m_carmen@yahoo.com

  327. Eliza says:

    Super setul.
    eliza666pintilie [at] yahoo [dot] com; GFC: eliza666.
    🙂

  328. Cristina Popa says:

    De cate ori am vrut sa imi comand niste pensule de la ei!!!…dar de fiecare data am renuntat… mailul meu: cristina_popa21(at)yahoo(dot)com

  329. alina.rosu87 says:

    large angled contour e de viiisss <3
    te urmaresc prin GFC cu alina.rosu87 si adresa mea de mail este alina.rosu87@yahoo.com

  330. Elena Popa says:

    Iepurasule!
    Ce cadou frumos faci fetei care va castiga giveaway-ul 😉

    e foarte frumos setul :X
    mie imi place mai mult packaging-ul 😀

    te urmaresc cu Miss_Creative

    miss_creative29@yahoo.com

    xoxo

  331. the_shamrock76 says:

    Te urmaresc cu numele the_shamrock76 si adresa de e-mail este the_shamrock76@yahoo.com

  332. bombo_ale says:

    Imi plac foarte mult pensulele:X
    Adresa de e-mail: bombo_ale@yahoo.com
    Pupici

  333. Bi Anca23 says:

    buna!imi place foarte mult setul asta si am auzit numai de bine despre sigma…..asa ca ma inscriu si eu..cine stie..poate da norocul peste mine :D.. adresa de email: bi.anca23@yahoo.com

  334. Ileana Schor says:

    wow cat imi doresc niste pensule sigma…de mult le urmaresc!
    te urmaresc cu numele de joias by ille
    ylenutza17@yahoo.com

  335. Nelly says:

    ce giveaway 😡

    te urmaresc prin GFC cu numele Nellz
    email: nelly_honey2000@yahoo.com
    :****

  336. -biTter says:

    Buna!Imi plac foarte mult pensulele!:D Te urmaresc cu numele mada235.(mada_bitter_sweet@yahoo.com)

  337. Oana-Lucia says:

    Buna!
    Te urmaresc prin GFC cu nickname-ul Oana-Lucia iar adresa mea de e-mail este oana_lucia_90@yahoo.com.I’ll keep my fingers crossed

  338. habibiamyra says:

    Heya Koko! :*

    GFC: [AmYrA]

    e.mail: muffin_amyra@yahoo.com

  339. scuze..revenind..te urmaresc cu numele de S.sasha… adresa de mail este lightreflektion@yahoo.com.

  340. Malvina Cristina says:

    Salut Koko! Super giveaway, la fel ca si restul, de altfel:)
    GFC: Malvina Cristina
    e-mail: malvina_cristina@yahoo.com

  341. raluca_uKa says:

    Te urmaresc prin GFC cu numele de raluca_uKa.mail:raluca_ralucetu@yahoo.com Sa fie cu noroc de data asta,sper:))

  342. cercei.handmade says:

    Hello Koko!
    Te urmaresc prin gfc cu Cerceii Ilincăi.
    mail: cercei.handmade@yahoo.com
    xo

  343. eclipsse_patz says:

    eclipsse_patz@yahoo.com
    [-O< to win it!

  344. Iviannya says:

    Super , am si eu o pensulica de la ei 🙂
    Pe GFC te urmaresc cu Anya
    email : iviannya@gmail.com

  345. cupcake1605 says:

    Salut!te urmaresc prin gfc cu numele de Cupcake.
    mail:luiza_th@yahoo.com

  346. ANAMARIA says:

    foarte frumoase imi imaginez cate seturi ai bravo, multumim ca te gandesti si la noi.
    adresa mail: myna_lumi@yahoo.com

    pupici :*:*:*:*:*

  347. Adinapup says:

    Hello, dear. Te urmaresc cu numele de Adinapup
    Email : adinapup at yahoo dot com
    Multumim!

  348. pucca says:

    m-am indragostit de sestul asta de pensule,e perfeect…
    pucca_dd@yahoo.com

  349. Mihalache says:

    Buna Koko…multumim mult pentru inca un giweaway minunat.Mail-ul meu este ana_mihalache2@yahoo.com.Thanks 🙂

  350. Dana Dana says:

    Hey Koko :* multumim de giveaway,as always te gandesti si la noi >:D:D<:*:*

    Adresa mea de e-mail:ho7_chick@yahoo.com

  351. denny_stanciu says:

    Mail: denny_stanciu@yahoo.com
    GFC: denisamx

    foarte bun si folositor concursul! 🙂

  352. Mona says:

    ar fi un cadou minunat de iepuras!! Multumim ca te gandesti mereu la noi :*
    gangxta_gurl08[at]yahoo[dot]com

  353. Elluttzza says:

    Frumos giveaway!!!
    Te urmaresc prin GFC cu Elluttzza, iar adresa de mail este elluttzza@yahoo.com

  354. aly_na26 says:

    buna! te urmaresc sub numele de aly, adresa mea e aly_na26@yahoo.com

  355. explosyve_madallyna says:

    te urmaresc prin GFC cu numele MaDa
    e-mail: explosyve_madallyna@yahoo.com

  356. ana says:

    Stiu ca nu poti avea noroc de 2 ori. dar e un giveaway foarte frumos si tentant. Te urmaresc prin GFC cu numele anaIar adresa de email este me_anytza@yahoo.com

  357. Buna Koko!

    Setul de pensule este superb, tocmai am dat si eu o comanda la elf de cateva pensule, iar acestea mi-ar intregi setul!:)

    crazy_angel087@yahoo.com

  358. Cristina_constantinova says:

    salut koko insfirsit un concurs si pentru mine! stii bine ce tare vroiam si eu sa particip :D, ce pot sa spun astept cu nerabdare ziua 23 aprilie! esti foarte superba dar asta deja o stii team mai spuso!
    nume de follwer este cristina_constantinova
    email cristina_fluturas@hotmail.com

  359. Corina Oltean says:

    Hey!:) Te urmaresc prin GFC cu numele Corina Oltean. Adresa mea este corioltean@yahoo.com. O zi faina!

  360. Corina Oltean says:

    Hey!:) Te urmaresc prin GFC cu numele Corina Oltean, iar adresa mea de mail este corioltean@yahoo.com. O zi faina!

  361. Dedeea says:

    Un set foarte frumos de pensule 😡
    desi ai foarte multi participanti imi incerc si eu norocul,

    adresa mea este dedeea90@yahoo.com si te urmaresc cu numele de Luvlee prin GFC.

  362. Chocolate says:

    Stii ca nu ma descurc cu disqus-urile astea. Nici nu ma straduiesc sa-mi fac cont ca sa-mi fie mai usor, dar o sa fiu nevoita pt ca observ ca majoritatea aleg varianta asta pentru comentarii.

    Vreau sa particip si eu la acest giveaway. Eu m-am inscris la programul de afiliere si voi primi pensula F80. Mai am unF50 si azi sau maine primesc un F15 cumparat la un blog sale. Vreau toate pensulele Sigma, pentru mine mi se par cele mai bune din punct de vedere calitativ.

    Chocolate (choco.s_pretty_things@yahoo.com)

  363. Ciuxy_89 says:

    super giveaway.te urmaresc cu numele ciuxy_89 iar adresa de mail ciuxy_89@yahoo.com

  364. Miss Ecstassy says:

    te urmaresc cu numele Miss M,iar e-mail-ul meu este miss.ecstassy@yahoo.com pup succes tuturor

  365. Gabytza says:

    GFC: Gabytza
    e-mail: gabi.love16@yahoo.com

    kisses:*

  366. Andreea says:

    Ce giveaway frumoos! Poate vine Iepurasul si la mine! :))
    Adresa mea de e-mail este justandreutza@gmail.com.

    Bafta tuturor!

  367. anna says:

    te urmaresc prin GFC: anna

    e-mail: anyshalovely@yahoo.com

    Bafta tuturor!:*

  368. Yry says:

    Buna,
    Te urmaresc prin gfc cu id Yry
    E-mail: irina_ulesan@yahoo.com

  369. Madalina says:

    Buna! Te urmaresc prin GFC cu numele de Madalina. Adresa mea de mail este mady.6.89@gmail.com

  370. Oanna_mrrr says:

    Buna!
    Te urmaresc cu numele Oanna.
    mail: oanna_mrrr@yahoo.com

  371. Ioana Andreea says:

    Foarte dragut din partea ta ca dai ocazia si altor cititoare sa incerce pensulele….si Sarbatori fericite ! pt ca mai e putin timp :*
    GFC – Andreea Ioana iar mailul este in_za_club@yahoo.com

  372. ♥ Ancuu ♥ says:

    Ce mult mi`as dori pensulicileee:X! Suuper:D
    Te urmaresc GFC : ♥ Ancuu ♥
    Id : ancutik_ancu@yahoo.com
    O seara frumoasa ,te pup

  373. Irina says:

    Buna! Te urmaresc de cand m-am apucat sa caut reviews si looks pe net (cred ca s-au facut vreo 4 – 5 luni :)) ) si tot cam de pe atunci imi doresc pensule SIGMA, multi beauty gurus jura pentru ele…te urmaresc cu numele Irina, adresa mea de mail: jazz_air_312@yahoo.com

  374. Miru says:

    Normal ca te urmaresc prin GFC, cu numele: Miru Ioana Manole, iar adresa mea de e-mail este: miru.manole@gmail.com

  375. Diana Marcu says:

    hei koko:*
    te urmaresc cu numele emo_kid_yoo. e-mail: emo_kid_yoo@yahoo.com
    pupiiciii:*:*

  376. Salut :*

    Pensulele arata asa moi!

    Te urmaresc cu numele Alexandra, iar adresa de mail e alex_and_ra[at]ymail[punct]com.

    imi urez singura noroc! Nu prea castig la chestii de genul…
    Multumim pentru giveaway! :*

  377. teo says:

    yeey sigma giveaway, i’m in:)
    te urmaresc prin gfc cu numele roza_scleroza
    mailul meu e dumb.muffin(at)yahoo(dot)com

  378. camy says:

    oaaaa….. ce tareeee…cat as vrea sa le castig , stau cam rau cu pensulele 🙁
    camyverza@yahoo.com
    te puuuup koko

  379. Alle says:

    cred ca orice fata spera la propriul ei set Sigma:X!printre care si unlucky me:(
    te urmaresc prin GFC cu numele de Alle’s Charm
    e-mail: alexandria2021@yahoo.com

  380. stefi says:

    te urmaresc cu numele de stefi iar mailul meu este stefi_blog@yahoo.com.

  381. bubblegum says:

    wow.. I really need these..:O
    foarte tare acest giveaway..:)

  382. Andreea A. says:

    particip si eu!:D
    Te urmaresc cu numele de ladybug
    Mail~ ladybugs.boutique (at) yahoo (dot) com

  383. disqus_Xth3EBRDHB says:

    Cat imi doresc un astfel de set……….wow…..ieri chiar mi-am achizitionat o pensula sigma E25, si azi am folosit-o….mare diferenta ……….e foarte foarte foarte buna la blending…….i love it!!!! Dar sa am tot setul, chiar ar fi ceva!!!!
    te urmaresc cu numele Dana; idanyella@gmail.com

    pupici!!! si bafta tuturor!!

  384. ralu says:

    Felicitari pentru tot ceea ce faci:*
    xoxototally@gmail.com

  385. Andreea says:

    Buna Koko!Sunt Andreea si te urmaresc prin GFC cu numele de xdeeismeex ,iar adresa mea de e-mail este brenda_deea13@yahoo.com.Imi doresc foarte mult aceste pensule pentru ca nu am nici o pensula de machiaj si de mult vroiam sa imi cumpar doar ca nu am bani ,sunt foarte scumpe toate.Adorrr setul si cum este impachetat!Sper sa castig:*Pup:)

  386. yguana says:

    Buna k.te urmaresc cu numele de yguana.
    E-Mail:oaugirl_io@yahoo.com

    Mult succes în continuare!!!

  387. ad_Simple_girl says:

    super tare!
    te urmaresc cu numele Adelina Osan iar adresa de mail e ad_simple_girl@yahoo.com

  388. a.melody91 says:

    Felicitari pentru blog si pentru tot ce faci si spor in continuare. >:D<
    a.melody91@yahoo.com

  389. Dollo_dollo says:

    am auzit atatea lucruri bune despre pensulele astea……sper sa am ocazia sa le incerc 😀
    adresa de mail prisecariu_alyna@yahoo.com

  390. AlexaV says:

    Foarte faine pensulicile. Sa le folosesti cu spor pe ale tale.
    Te urmaresc cu numele de AlexaV. Adresa de e-mail este: alexa.cris_v@yahoo.com
    Poop

  391. Joanna0105th says:

    Wow….minunat setul de pensule:)…insa tu esti si mai minunata. Intradevar am invatat multe lucruri de la tine si iti multumesc mult pt asta:)…email-ul meu este joanna0105th@yahoo.com. Te pup!

  392. Ador acest set! :X
    GFC:Ralucutsa
    E-mail:raluqtsa@gmail.com

  393. Ileana Schor says:

    OMG!!!!
    Doamne cat imi doresc kitul acestaaaaaaa!!!
    ylenutza17@yahoo.com
    te urmaresc cu numele joias by ille prin gfc si ileana schor pe FB!!!
    Good luck 2 all!
    XoXO

  394. Freya Balder says:

    Buna Koko! Delicios giveaway! Te urmaresc prin GFC cu numele Dima. Mail :dima_elena_nicoleta@yahoo.com
    Pupici:*

  395. Andreea says:

    foarte frumos giveaway, foarte frumos premiu! te urmaresc cu numele de adamakeup, adresa de mail este mititelu_andreea@yahoo.com

  396. Eva G says:

    hey koko!
    nice giveaway!!
    te urmaresc prin GFC cu numele Eva G
    email eva_g2020@yahoo.com
    pupici!

  397. Katalyina says:

    wow, super set! tare mult mi-ar placea sa il castig!
    te urmaresc cu katalyina@yahoo.com
    thx, pupici!

  398. OannysOana says:

    GFC: Oannys Oana
    E-mail: oana.irimia09@yahoo.com
    Poate de asta am si eu noroc:D Te pup!

  399. Alexandra says:

    Te urmaresc cu numele Alexandra C(lepsa).
    email: copqillu [at] yahoo [dot] com

  400. Salu!Te urmaresc deja demult, cu numele Miss Soare.
    Adresa de mail e cris.buli@yahoo.com, mi-ar placea tare mult setul ca sa devin din ce in ce mai buna:)

  401. Lacramioara_83 says:

    Buna, Koko! Imi place tare mult setul de pensule! Si tare mult mi-l doreasc. Continua tot asa! Eu ma inspir tot timpul de la tine. Te pup. lacramioara_83@yahoo.com

  402. Eliana says:

    Buna Koko….te urmaresc prin GFC cu numele de Eliana, iar adresa de email este eilidh_18@yahoo.com…..poop u si bafta tuturor participantelor ;)..:*

  403. E super tentant kitul, mai ales pentru persoane ca mine care au extrem de putine pensulici. Te urmaresc cu numele de Sandra si adresa de mail este just_allexandra@yahoo.com.

  404. Alina . says:

    alinna.10(at)gmail(dot)com

  405. Guest says:

    Adresa de email este “andi 14 lis [at] gmail . com” (fara spatii).

  406. f.arah89 says:

    Ideal Easter Gift:X:X:X, maybe i’ll be lucky:X:X:mailul meu e f.arah89@yahoo.com.pupici:*

  407. AlexandraV says:

    Super giveaway 😡 Gfc : Ale♥, adresa de mail alexandra_v11@yahoo.com

  408. andrutza says:

    gfc: andrutza
    email: bluesky2386@yahoo.com

  409. mada says:

    Buna!!
    Te urmaresc prin GFC cu numele mada.
    email concept_mada@yahoo.com
    Pup!

  410. Flori says:

    Foarte frumos setul 😀

    ilonaflorica@yahoo.com

  411. Sandra says:

    Bunaaaa!
    Te urmaresc prin GFC cu numele Sandra Mihalcu
    adresa mea de email este sandra_kiss13 (at) yahoo.com
    Mersi!pup

  412. hello!
    – GFC: Alexandra Stefan
    – email: julietalexy@gmail.com

  413. Cup_of Coffee says:

    Particip

    GFC: m_m
    Email : cup_of.coffee@yahoo.com

  414. Abel says:

    te urmaresc prin gfc cu numele eszti
    email: abeleszti@yahoo.com

  415. americanbrenda says:

    Wow…super…
    Email : americanbrenda@yahoo.com

  416. roxana roxanyka says:

    te urmares cu numele Roxanyka
    adresa de email : roxanyka17@yahoo.com

  417. Mih'a Ell'a says:

    Hellooo…
    Imi era atat de dor de blogul taaau si acum cand am intrat am vazut postarile de acum o saptamana pana azi. Sunt superbe toate.

    Si inca un giveaway? :O
    Vaaai, deja este o postare din ce in ce mai des publicata si adorata.
    Asa ca am sa las si eu mail-ul meu. Poate am noroc : kiky_riky_miky1704@yahoo.com

    :*:*:*:*

  418. Super giveaway… :X
    Te urmaresc cu numele: Ioana.
    e-mail:vishinik_90@yahoo.com
    Te pup!

  419. Sabina Ciobanu says:

    Abia astept “extragerea” castigatoarei! Hm…ador pensulele Sigma!
    GFC: sabina.ciobanu
    e-mail: sabina.ciobanu@ymail.com

  420. nymph3l0s says:

    GFC: nymph3l0s
    e-mail:nymph3l0s@yahoo.com

  421. Fashion says:

    Arata grozav, desi mi se par putine pensule. Sau poate m-am obisnuit eu cu variantele mai bogate, desi adevarul e ca eu detin doar pensula pentru blush=) Deci sunt in cautare de o trusa care sa imi ofere tot ce am nevoie, de aceea imi imaginez ceva cu vreo 12 22 32 de variante:D Am citit postarea ta legata de cate tipuri exista si mi-a fost de folos, acum nu imi ramane decat sa gasesc ceva accesibil. Trusa e draguta oricum:)
    @GFC Alexandra C
    jwamed(at)gmail(dot)com

  422. silvi_tzutz says:

    Hey Koko,

    Este super setul de la Sigma 🙂
    Te urmaresc sub numele silvi_tzutz.
    E-mail silvi_tzutz@yahoo.com.

    Te pup

  423. mihaella says:

    este un Must have! imi place foarte mult.Nu am niciodata noroc sa castig eva…dar incercarea moarte n-are..oricum iti voi urmari blog-ul care e super! pupici 🙂

  424. Anca says:

    Ce set dragutz 😀
    Te urmaresc cu numele chatnoire_a.
    Mail-ul meu este chatnoire_a@yahoo.com

  425. Neith4u says:

    GFC: Cris
    Email: neith4u@yahoo.com

  426. raicuraluca says:

    ce tare e setul:X . Te urmaresc cu numele raicuraluca
    adresa mea de e-mail este : bombonyka_2004@yahoo.com

  427. alexandra.ionescu87 says:

    buna koko:*
    gfc: Alexandra
    e-mail: alexandra.ionescu87@yahoo.com
    te pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.