NOTD : Flormar Supershine U25

Hey girls!

Daca v-ati oprit in ultimul timp la standul Flormar, stiti ca au adus nuante noi, perfecte pentru primavara, atat la colectiile “Neon” cat si la cele “Supershine”. Intentionez sa mi le iau treptat pe toate si sa va arat swatch-uri :P. Mi-ar fi placut sa va arat o intreaga colectie intr-o singura postare, dar nu am rabdarea necesara sa-mi fac unghiile de atatea ori :)).
Colectia “Supershine” este una din preferatele mele. Culorile sunt vibrante, stralucitoare si au particule mici de sclipici. In clipul asta am o nuanta din gama obisnuita, nuanta pe care ati admirat-o de multe ori. Acum, gama Supershine are o noua colectie : “Miracle Colors” (da, colectie in colectie). Sunt vreo 7-8 nuante absolut superbe, perfecte pentru primavara! Cred ca se numesc “Miracle Colors” pentru ca isi schimba nuanta in functie de lumina si au diferite irizatii :D.
Flormar Supershine Miracle Colors – U25
(3 straturi)

Spre deosebire de gama obisnuita Supershine, asta se usuca foarte greu..lucru care ma enerveaza la culme pentru ca n-am deloc rabdare sa stau cu mainile nemiscate o perioada lunga de timp.

Am incercat sa fac pozele si sa le editez astfel incat sa vedeti ce nuante capata in functie de lumina. Camera n-a reusit sa surprinda si particulele mov din sclipici, e o culoare absolut gorgeous…pozele chiar nu au cum sa reflecte in intregime realitatea.

 (lumina naturala)

All in all, I ♥ it! 😀

Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.

Va pup, sa fiti cuminti! 😀

P.S. : Mai aveti 2 zile la dispozitie sa participati la concurs! Astept entry-urile voastre :*.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.